Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 321-340 z 809.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Spokojnie Spokojnie za miesiąc wyjdzie dodatek do komandora dający zanik pustych PZ kupicie go i jest po problemie:)

• Szklana- kopia shimano?

19dawid45 - - DiD Leda

Jeśli to nie perm..to czysta kpina chyba że bez perma ale z backupem do czasów 1 starcia tego konta na tym uni Webber wisisz piffko zostałeś top1:)

19dawid45 - - DiD Leda

Dziś kolejne spadki różnych kont o kilka kk pkt.. Ciekawe kto przytulił:)

19dawid45 - - DiD Leda

Za anty samo taki przyrost to byłby kosmiczny wydatek.. plus te spadki sojuszowe itd no dziwne dziwne..

• Cytat od Nalimko.sk: „Cytat od 19dawid45: „@Gonzo tu chyba chodziło o dziwna aktywke na koncie.. urlop zrzucony trampki trafione urlop zarzucony..bynajmniej ja tak to widzę ” jaka dziwna aktywke? Urlop mialem zrzucony juz kylka godzin i zarzuczylem dalszych kylka godzin po tym zlomu ” Ja tylko nawiązałem od opdowiedzi Gonza. Sqam nic nie mam do zarzucenia ani nic wspólnego z waszymi aktywkami

• @Gonzo tu chyba chodziło o dziwna aktywke na koncie.. urlop zrzucony trampki trafione urlop zarzucony..bynajmniej ja tak to widzę

19dawid45 - - DiD Leda

Witam Patrzę sobie w statystyki a tu taki numer: Szklana: +10 137 851 w jeden dzień??!!!! Jednocześnie patrzę w spadki a tam 2 sojuszników szklany: * darth puck * [Tajniaki] * 10 052 462 * -3 939 756 * -28.2% * Joker * [Tajniaki] * 17 447 828 * -2 549 088 * -12.7% Dodam także spadek konta o wymownej nazwie: * 7 * oddamPriv * * 16 227 692 * -3 893 152 * -19.3% Można dodać do tego: * armagedon * * 2 087 322 * -4 041 005 * -65.9% Czy ta gra nadal ma sens?

• Strata w sumie nie wielka więc ogarniesz szybko:) Szo!

• która to zakładka ? bo mi świrują coś ustawienia:)

• czy wy piszecie o wysylaniu floty automatem?

• No ale przecież "nikt mnie nie skanuje"...dobry wariat jestes leciec bez skana:) Topienie flo top1 uni zawsze dobrze smakuje Gratulacje

• PRZEPROSINY FILU

19dawid45 - - DiD U68

Cytat od Almera: „Piętnastka. Masz dobrą pamięć. O ile się nie mylę - wygraliśmy z Wami. Wracając do tematu: Jak nasz kochany Filu? Odwiedził lekarza? A może choć poszedł po rozum do głowy? Czekam na przeprosiny. Zachowałeś się Filu jak skończony [ciach] Bądź mężczyzną i przeproś. ” Nie przeprosi To wy go skrzywdziliście! Całe uni przeciwko jednemu Filetowi.. to on czeka aż każdy z osobna przeprosi Sprzedaje konto bo sie nad nim znęcacie..

• @tereth2 a mi Ciebie szkoda właśnie Mam tak samo jak Ty gram sobie pykam zero oszustw masa czasu na grze i gram dalej mimo tych oszustw dookoła bo gram dla ludzi nie dla punktów. Czemu mi Cię szkoda? Bo widać lubisz tą grę i chcesz zakończyć przez jakiegoś gracza z pieniążkiem . Ja bym wybraj opcje dalszej gry na spokojnie chodby ufs.. znajomych napewno tu masz Co do top1 ... no szkoda że jest jak jest... ale myślę że nic z tym sie nie da zrobić

• Ja od dawna Twierdze ze ta gra zeszła na psy... Szkoda że top1 robi takie wałki ... sam gram na Ledzie i aż żal patrzeć puste uni a wałki za hajs na grubo... Wierzę w uczciwośc gry większości uni i sprawiedliwość

• @ciap echh tak mi Ciebie szkoda... Pamiętaj co mówiłem życie to nie ogame Ja na Q sam zgłosiłem podejrzenie otrzymania lewej sury w handlu...w zamian za to dostałem nakaz zwrotu bez wyrównania strat:) Taka to uczciwość

• PRZEPROSINY FILU

19dawid45 - - DiD U68

Dlaczego moje posty są wciąż kasowane? Przecież: a) Wnoszą do tematu b) Są w nich zawarte pytania do moderatora w sprawie tego co sie dzieje w temacie\ c) nie są off topem ani nie zawierają wulgaryzmów Modku (zapewne Ruda) zanim skasujesz odpowiedz... @zygunia też bym prosił na pw playliste Fila jak widać tutaj nie ma ona prawa bytu @Genek o to się nie martw specjalnie dla niego dopisują punkty do regulaminu tak by się chłopak wykazał

• PRZEPROSINY FILU

19dawid45 - - DiD U68

oooo Grubo tutaj na tym uni nadal się dzieje Jakieś rozmówki jakieś screeny nagrania rozmów udostępnianie danych numerów itd... CBA na Ogame w postaci Fileta. Aż czekam na konferencję prasową @FILU Jeśli gra a szczególnie taka gra jak nasze Ogame jest stawiana na równi lub wyżej niż własne/ czyjeś życie prywatne to już jest problem natury ludzkiej. Może zamiast się z niego naśmiewać pomóżmy mu. Widać potrzebuje on jakiegoś specjalisty

• Graty Strzelec determinacja i chęci jednak popłacają ciśnij dalej Pokonanemu Szo strata do odrobienia w moment

• Widzę że tłusty czwartek trochę Ci się opóźnił no ale lepiej jak jest niż jak go nie ma:) Graty Pokonanemu Szo strata duża ale odrobisz to tylko cyfra

• Zmiana zużycia paliwa ?

19dawid45 - - DiD Leda

Cytat od Darkstorm^: „Jestem zdania, że każdy kto się rejestrował, wiedział na co się pisze. Jeśli rzeczywiście pojawi się ankieta, to nie zagłosuję za zmniejszeniem spalania. To samo handlarz, wszyscy wiedzieli, że nie będzie handlarza i będą braki w krisie, wystartowało uni i wielkie zaskoczenie, że nie ma handlarza i braki w krisie. Ale jak widać, konta się rozwijają, czyli można. Co prawda wolniej, ale można. ” Zawsze można wystawić lewy deuter za kriss który kisi się na urlopach Albo... bic…