Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od RolnikSzukaZony: „Pan dobra rada zawsze się gdzieś znajdzie przecież. Jak już chcecie nerfa na odkrywcę to trzeba wszystkie klasy uszczuplić. Jak już wcześniej pisałem, skoro odkrywca może stracić flotę na ekspie, to niech General i zbieracz też czymś ryzykują. ” Dokładnie tak. Każdy myśli że odkrywca ma łatwe życie i sam miód itd
To faktycznie samymi PC da się wyjść ładnie.. wysokie ryzyko wysoki zysk A co z połączeniem reszty flot np bombowce niszczary pance lmy itd? nie zgeneruje to za dużych strat?
Cytat od Selene: „Cytat od 19dawid45: „ja zauważyłem że PN lubi rakiety sam je dostałem za to że podniosłem flote z moona i wysłałem wiadomość że jestem tak by agresor czasu nie tracił ” Wypraszam sobie, ocena na wyrost i nieprawdziwa ” Opinia prawdziwa . Sam doświadczyłem jako top 2500 takiej sytuacji. Za podniesienie floty i napisanie że jestem otrzymałem pakiet rakiet:)
Cytat od Void: „Wiedzieliście, że aby zebrać surowce, należy wysłać recyklera? Ja pier... co za wieśniactwo. Nawet Ogame schodzi na psy pod względem językowym, ostatni bastion poprawności. Było kilka opisów z drobnymi błędami merytorycznymi, ale serio... ” tzn z czym recyklera? kolejny błąd opisu czy durnota gry?
Cytat od RolnikSzukaZony: „Wyślij 600k pancy a zarobisz nawet i na 4.2kkk. ” Przecież w tym składzie to duża strata.. A czarna dziura to już wogóle masakra:)
Co do odkrywcy jednego nie dostrzegacie.. Zbuduj kilka kk statków i lataj na expy.. Upilnuj floty przed dorwaniem jej przez flociarzy bo odkrywcy to cel numer jeden dla generała.. Więc nie gadajcie że nie ma wysiłku
@Kukacz ale w czym masz problem? Kobitka chce pograć flotą to sobie gra. Steki robi co jakiś czas a że wtopiła grając UFs? no trudno zdarza się. Odrobi i dalej będzie grać flotą raz jesteś łowcą a raz zwierzyną
Cytat od ale cios antynazista: „podaka ten ogame2 .. odkrywanie expow strasznie głupie, meczące, tylko dla maniakow jak rusek ,tudzież dla ludzi z botem ... echh w co ja bede klikał na starość (prosze o skladanie cv)... nie zmusza mnie by w to tak grac i wydawac hajsy na anty... nie ukrywajmy szybki rozwój to duzo anty 10x wiecej jak wczesniej ... GF rączki zaciera a dla graczy daajcie fuzje chociaż ,GF już sie nachapało ” Jeszcze się nie nachapało.. ludzie w domu siedzą to i anty leci:) Do roku…
Poprę tylko jedno że częstotliwośc piratów na trampkach jest większa niż na bojowej flocie...to fakt obserwowany od wejścia łatki. W reszcie popieram @dexPL Wyluzujcie testujcie kordy zmieniajcie (łopatologicznie można wyniki na kartce spisywać jak kto woli)
Graty gościu!! Obrońca aktywny flotowo lata na co się da a i rakiety lubi puszczać jak sie zalogujesz i napiszesz że jesteś:) Cieszy oko jak stary sojusznik sobie dobrze radzi Takich ekonomów ze świecą szukać oby tak dalej!!
Cytat od Smakosz/ChceszBuszk: „Obydwoje są siebie warci Lub bliscy sobie kolarze ” Raczej relacja Sprzedający-kupujący... jeden sprzedaje bezpieczeństwo na uni czyli brak perma a drugi to kupuje:) coś jak kupowanie kont z topki:) Kasa misiu Kasa
Cytat od Ecc0: „To raczej nie do końca wina Adania dajcie se luz, każdy wiedział że tylko na tydzień będzie ” Przecież wymiar kary ustala operator tak?
Cytat od Kuczi: „to sa zarty smiech na sali z tymi banami kiedys lecialy konkretne bany a teraz szkoda grac xD ” teraz lecą ale konkretne przelewy @Adanio ile dostałeś?? Jaja z gry sobie robicie kiedys za 3x wulgaryzm był perm a teraz? za push ekstremalny multi boty itd w jednym tydzień??!!