Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 809.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
UFS - dyskusja
PostCytat od Apofis: „Cytat od 19dawid45: „Najlepiej jest narzekać tym co nigdy wielkiej Flo nie mieli:) ” Trzeba tak grać, żeby było cie stać na fsa po co komu duża flota jak stoi to po co taka gra mieć flotę i siedzieć na urlopie haha bezsensu, koszty fsa teraz są mniejsze paliwo 0,5 Generał po co budować flotę, którą nie możesz podnieść z miejsca haha Śmieszny argument a dexu jest w ciul na rynku, U nas nikt tak nie gra na uni, że brakuje mu paliwa do floty nie ma czegoś takiego i też są duże flo…
-
UFS - dyskusja
PostTo nie żal a stwierdzenie faktów UFS ma swoje uzasadnienie w przypadku ogromnych flot... koszta Fs uziemiły by 99% lotników Czysty Fs to prośba o zdjęcie kulek Najlepiej jest narzekać tym co nigdy wielkiej Flo nie mieli:)
-
UFS - dyskusja
PostCytat od Apofis: „Cytat od 19dawid45: „Sam jakbym miał flotę to grałbym UFS na Q. Czemu? Bo jakbym grał FS to przy wyjściu z dziećmi czy wyjściu do pracy miałbym wszystkie kulki pozdejmowane po godzinie... Każdy z narzekaczy patrzy przez 24h co 40-50minut na ogame dziennie/ codziennie? Wątpie. Na Eridanus kiedyś wiadomy celebryta ze swoją świtą w 3 dni pozbawił mnie wszystkich kulek 3ra ” To może trzeba było wybrać inne uni nie takie szybkie jak za szybkie dla ciebie wybierz wolniejsze. Sam wybr…
-
UFS - dyskusja
Post171 stron zbednego... dopiszcie Sobie sami Temat Odkrywcy się wyczerpał to wskakujecie na flociarzy czyli minimum 100 stron jaki to UFS jest bee itd Sam jakbym miał flotę to grałbym UFS na Q. Czemu? Bo jakbym grał FS to przy wyjściu z dziećmi czy wyjściu do pracy miałbym wszystkie kulki pozdejmowane po godzinie... Każdy z narzekaczy patrzy przez 24h co 40-50minut na ogame dziennie/ codziennie? Wątpie. Na Eridanus kiedyś wiadomy celebryta ze swoją świtą w 3 dni pozbawił mnie wszystkich kulek 3raz…
-
UFS - dyskusja
PostWidzę niektórzy tutaj nie potrafią zrozumieć reczy oczywistych w tej grze. Co do UFS możliwości jest kilka -brak możliwości ataku przez kilka h po ściągnięciu urlopu -brak możliwości zapięcia urlopu przez jakiś czas -ograniczenie ilości zarzucania urlopu -co tam jeszcze na głowe przyjdzie -zostawienie jak jest (za czym osobiście jestem a nie jestem flociarzem) Czemu dyskusja spadła nagle na tych co grają UFS? Czemu uznaje się gracza UFS niekompetentnym ? UFS to mechanizm gry jak każdy inny czy t…
-
Cytat od RolnikSzukaZony: „O temat odkrywcy zakończony teraz super flociarze bez lotek nie będą mogli zdjac moona przez 3 galę no kurna magia ” Nie prowokuj bo znów się zacznie:) Póki co myślą jak odkrywcy zarzucić to że 12h Gsem to maks.. Zaraz poleci pomysł że może pioniery zwolnić do prędkości GS
-
Cytat od Neferet: „To możeee.. eko x7 badania x14 spalanie x0,5? ” No i macie ankiete:) @Art jak Ty szybko potrafisz działać:)
-
PRZEPROSINY FILU
PostCytat od pancior8k: „@KKS Ciebie ktoś w ogóle słucha ?? Przecież ty jesteś przegrany w tej grze !! Każdy z normalnych graczy wie, że jesteś tylko zwykłym oszustem, którego zdanie nawet nie bierze się pod uwagę !!!! @Zagubiony z tymi atakami i lagowaniem serwerów masz rację. Taką taktykę miało Komornictwo, gdy mnie atakowali. Po prostu parę minut przed wlotem wysyłali z 10 kont sondy szpiegowskie (z kont puszowych też), tak że w podglądzie miałem 50 szpiegów Fakt mogłem to zgłosić do suportu, ale…
-
Cytat od dexPL: „Cytat od roermond: „Ale jak ktoś z grubym portwelem nakupuje bosterow 40% to jest fer?W zasadzie też nic nie będzie robił i odskakiwal od reszty w dłuższym okresie czasu.W tej chwili grając odkrywca nie musimy mieć zasobnego portwela tylko czas. ” Kupuj śmiało. Problem w tym, że nawet majac lepsze eko od odkrywcy latającemu na cywilne expy - nie jesteś w stanie mu odskoczyć po prostu zysk z eko (nawet z busterkami 40%) jest obecnie jedynie podstawą - ale w ogólnym zysku - coraz …
-
Cytat od Czarnobrody: „Cytat od _Pawelos_: „Cytat od Muniek: „Dzis mnie niestety wyliczono z moon-pz takze @dexPL nie opowiadaj bajek, nie grasz, nie masz pojęcia. ” muniek a powiedza mi jedno chwalisz sie tu ze zostales wyliczony z wlasnego pz, to ma to co potwierdzic? Ze Jak lama dales sie wyliczy czy to ze generalow nie ma. Bo troche nie bardzo widze zwiazku. Wyliczenie kogos z pz nie jest zarezerwowalem dla generalow. I pochwal sie kto cie dopadl. ” Wczoraj grał tylko smyk więc to pewnie on.…
-
Cytat od sta111siu: „jaki plan? ano taki że ma być aktywność a jaka aktywność taka na poziomie ameby umysłowej tu przepraszam tak grających ” Aktywnośc na uniach się zwiększyła. Dużo aktywnych zarówno odkrywców jak i generałów którzy polują na odkrywców. Więc jakiś sukces jest. A i zbieracze są częściej zwożąc surowce. Na starszych uni dało to rezultat. Ogame żyje
-
Cytat od Wrum: „@19dawid45 sęk w tym, ze on wiedzy nie posiada... powtarza niczym papuga to co gdzies usłyszał próbując szpanować swoją wiedzą robiąc przy tym z siebie gracza, ktorym nigdy nie był i nie bedzie ” Początkowo odnosiłem wrażenie że posiada jednak z biegiem czasu..... to płacz nie wiedza.
-
Cytat od RolnikSzukaZony: „Cytat od .:czubulus:.: „Nie tłumacz @19dawid45 bo to jak byś podstawy ekonomi próbował wpoić wyborcą obecnej władzy. Z pustego nikt nie naleje. ” Co nie zmienia nadal faktu że odkrywca jest zły ” I zawsze będzie zły:) Jestem oszustem bo gram odkrywcą @dexPL masz duże pojęcie o grze zawsze czytałem Twoje posty z uznaniem jednak od dłuższego czasu za bardzo sie zapędzasz w opiniach. Jakbyś pytał czemu generałowie przeszli na odkrywcę na Twoim uni to odpowiedź jest prosta…
-
Cytat od Zlomek_Mistrz: „Z tym sie zgodze. Tylko powiedz mi czy kiedykolwiek na którymkolwiek uniwersum floty rosły w takim tempie jak rosną teraz dzieki lataniu na 16 pozycje korzystając z dobrodziejstwa bitew z piratami czy obcymi? Nigdy. I skoro odkrywca jest taki ryzykowny i mało zyskowny to dlaczego prawie kazdy general i spora część zbieraczy przeszla na odkrywce? ” Przecież nikt nie pisze że nie jest zyskowny. Jest i to bardzo tylko jest to zysk pod naciskiem większego ryzyka niż np u zbi…
-
Cytat od bocieek: „A wy dalej o tych piratach.... Żeby odkrywca był zyskowny niestety trzeba latać cały czas - czas po 12-16h niestety. Teraz spina ekonomów że przy logowaniu 2x po 15minut dziennie są w plecy, wcześniej było OK. bo robili wszystko tak samo i byli wyżej. A ktoś kto miał flotę musiał kombinować, latać i niech mi się pokaże który nie kampił z ręką na sercu żeby tylko flociarz miał przepałkę. I druga sprawa - nikt wam nie kazał nie mieć floty i też latać na piratów. Te floty same ni…
-
Cytat od Elkanen: „Cytat od UKM-2: „@19dawid45 no wy tam macie x5 floty ja tak grałem na elektrze. ” O wlasnie o tym zapomnialem. Palic moona i lapac flote na x5 latwo ale niech sprobuja spalic moona na x2 i jeszcze ogarnac strzal nie dajac mozliwosci na kontre czy podstawke wiem, akcja w ukladzie i robie z igly widly ale x2 floty to nie x5 ” i na Q i na Ledzie już miałem palone moony po wejściu zmian tak więc nie widzę różnicy. I nie palone z układu mojego. Każda klasa ma swoje zalety i wady. Z…
-
@UKM-2 zapraszam na Quantum zbuduj powiedzmy 2-4kk lmów i puśc fsa na noc:) Kazde uni ma swoje obyczaje i warunki wiadomo.. Ale jedno jest pewne jak ktoś zbytnio puchnie to go ubiją Każda klasa ma plusy i minusy i nic tego nie zmieni... skoro duża częśc tak narzeka to niech zmieni klase na odkrywcę. Też uważam że zmiana w tej grze jest nieuczciwa wobec grających od wielu wielu lat...sam tak gram ale trzeba przywyknąć do nowych realiów takie jest życie i taka jest ta gra
-
Cytat od Elkanen: „Cytat od edes: „To niech im zmienią na 20% i zbieracz dalej bedzie płakał że trzeba mieć flote żeby mieć zysk z piratów a mu sie nie chce jej pilnować ” Nic to nie zmieni skoro beda i tak glownie zyski dzieki piratom z ekspedycji. Temat walkowany od dawna ale malo kto rozumie, ze mozliwosc miliardowych zyskow na ekspach zaburzyla calkowicie balans gry. Bo wez zlap taka flote wyslana na ekspe na powrocie czyli strzel z kontry. Ktos wyjasni jak to zrobic bez palenia moona? O ile…