Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 809.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od roermond: „Pozostaje tylko dodać, że gdyby nie expy na piratach, nie było by tego starcia. A tak uni trochę się ożywiło.I lata już kilka sporych flot expedycyjnych. Obrońcy zapału w odbudowie lmow a agresorowi przetopu. ” A skąd Ty to wiesz? zawsze flote miałem Życie dziś zrobiło swoje ogame swoję w rozrachunku ogólnym jestem na plusie o czym agresor wie. To tylko gra coś tam poklikam Graty jeszcze raz
-
Nie pozstaje nic innego jak pogratulować starcia bo % kosmiczny 3 wielkie floty w jednym starciu... @Marys zbudował konkretną flotę w końcu nie przebili się przez nią Liczę że obrońca wróci silniejszy przecież latać czym jeszcze ma, dok swoje odda a i pewnie recki swoje zebrały. @Marys nie poddawaj się!! Szo chłopie Agresorom no cóż przetopu, trochę czasu zejdzie Też czekam na opis akcji obiecany przy wrzuceniu Steka.
-
Czy istnieje jakiś limit flot handlowych lecacych w tym samym czasie?
19dawid45 - - DiD Quantum
Postchyba że tak . Falanga to widzi?
-
PostMiało być tak że liczba flot handlowych zależy od ilości ofert ( gracz A może wysłać na raz tyle flot handlowych ile ma slotów na rynku)
-
Ludzie twierdzą inaczej w tym i ja:) chcesz popytaj każdego z Chaosu co o Tobie sądzi Ale mniejsza o to mistrzu gry i licytacji (Elkanen nie gniewaj sie ) Skompromitowany już jesteś i o to chodzi:) Fakt faktem jest taki że jesteś oszust i na tym zakończmy temat bo i w tym wyrośniesz na mistrza Co by offtopu nie było: Jak sie nowe dopalacze podobają? korzystał już ktoś czy trzymacie to tylko jako ciekawostkę?
-
Postjest limit .. ograniczają je ilość możliwych ofert dla danego gracza
-
Właśnie ludzie przez Twój handel lewą surką dostali nakaz zwrotu wielu miliardów surowca (tracąc kilkaset boosterów każdy) plus niektórzy bana na 2 tygodnie w gratisie.. Wiedziałeś czym handlujesz tylko nie powiedziałeś o tym sojuszowi... po wszystkim założyłeś nowe konto psozedłeś do nowego soja a do starego ani słowa... Nie kompromituj się!
-
@Art od kiedy zmiany mają wejść? Ogółnie to powinny być jednakowe parametry dla każdego uni pod fuzje w przyszłości
-
Jak dla mnie opcja wyboru 3 parametrów była jak najbardziej trafna Pytanie tylko ile głosów oddano?