Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 809.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ładna ilość LM Ładny bunkier zaorany. Prawdziwy Cios nie trzymał by tego ! Przetapiaj ile się da
-
Cytat od pvo: „stejk pierwsza klasa gratulacje sie należą Cytat od Ecc0: „Gonisz Emzeta @Diakon1975 Wiem że lubisz nam kłody pod nogi rzucać ale przypuszuj nas też coś Edek widzę że Karmowski pomógł i liczę na zmianę powrotną nicku ” ale floty nie stoją na 16 więc jak ma was wspomóc? ” i na 16 pozycji damy rade to ogarnąć nie martw się o to Graty dla Agresora Wielebny Szo ! innej opcji nie ma
-
Gratulacje Tatko.... wakację nie odbierają Ci chęci... Tagi pokonanych też ciekawe ciśnij dalej! Szo dla pokonanych
-
Zmiana prędkości flot
19dawid45 - - DiD Quantum
PostTe uni zawsze było szybkie i niech takie pozostanie
-
Ten TAG nie powinien być widywany po prawej stronie ale cóż stało się. Ogólnie starcie bez fajerwerków przykre jest to że Charon się tak zachował mam nadzieję że obecne władze sojka zadziałają @kokon1 działaj w tej sprawie... Chaos nie powinien puszczać takiego zachowania. Agresorowi graty Pokonanemu choć to mój były sojusznik nie życzę niczego
-
Cytat od mareczekz20: „Fido gra widać na innych zasadach i może on ma opcję "zapisz" lub "wczytaj" i sobie wczytał stan sprzed starcia graty edi, kapka szczęścia i zysk kozak + TOP1 solo obrońcy dobrej taczki, żeby wyp... wyjechał na niej już z tego uni ” Przyznam że taka opcja była by idealna pod Edola... kasuje gościa czeka aż ten wczyta i znów go kasuje:) Jeden sojusz zdominował całe uni, czy wam sie jeszcze chce czy to już tylko z rutyny? O Oczywiście gratulacje dla agresora...czekaj na kole…
-
Cytat od .Smyk.: „Graty, ładnie siadło. Szkoda, że takie okoliczności... Dawid, real zawsze na pierwszym miejscu! Odbudujesz bez problemu ” Zdrowie mojego malucha ważniejsze niż ogame. 1 raz w życiu nie zabolał mnie złom mimo iz % dosyć spory jest ok Skipa też spoko gość więc nie żałuję. Coś tam poklikam jak zawsze dla znajomych Wobec gry plus jest taki że dostałem 600k pkt honoru (jeszcze jedno takie starcie i zniknie mi ten czerwony syf przy nicku)