Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 809.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Eomures: „LSZ sprzedaje dex Sithom? ale jak to? ale czemu? No to niezła akcja:D Gratki, obrońcy SzO. Dawid co tam się dzieje w tym LSZ? skończcie z tymi libacjami alkoholowymi ” Ej tylko ja libację robie !! ale to już wiesz z soja tutaj i na Quantum. @Leia a czy a naszym paliwku kręci sie romans Twój i Romea ?
-
Cytat od ..Raven..: „Normalnie bym nie wstawial ale wiadomo z jakiego powodu to robie wyczajone przez lopa bo obroncy mialem nie skanowac za paliwko ktore mi sprzedal i w sumie nie skanowalem ” Nie rób rozłamu w opozycji takimi faktami mogę screen na pw ?? Graty wyczucia czasu starcie jako % słabe ale zysk już fajny a o to w tej grze chodzi. Szo Schutze mimo wszystko. Cytat od ..Raven..: „dzieki za podeslanie skana trzeba sobie pomagac ” To akurat jest wasza mocna strona. Czapki z głów
-
Cytat od Muniek: „Pani ! ale kiedy jak Ty non toper urlop a ja czasem kupuje ale czasem i sprzedaje bo eko cisne. a pl1 mnie zbanował bo sie poklocilismy kiedys więc tam nie mam jak sprzedac 321 ” Wiele można zarzucić pl1 ale jedno jest pewne... nie lubi oszustów i złodzieji dlatego Cie zablokował
-
Cytat od Eomures: „Munio aka klonek surki wypowiada się na temat uczciwości. Dokąd to zmierza Słuchajcie Dawida, on prawde Wam powie ” Od dawna głoszę prawdę o tym graczu (muniek) i będę ją głosić póki klawisze na klawie jeszcze się trzymają. Backup? i dobry i zły pomysł. Dobry bo kasuje oszustów (muniek) zły bo kasuje wysiłek uczciwych graczy (nie takich jak muniek).
-
Cytat od Void: „3 razy dziennie? Co za amatorka Cytat od Muniek: „To są uczciwi. ” Powiem ci tak: znałem kogoś, kto dostał z rynku surowce w prezencie i nigdy nie miał żadnego bana ani nakazu zwrotu. Tylko ty pokazywałeś całemu uni, jaki jesteś dobry w klonowaniu surowców, a większość siedziała cicho, powłączała urlopy i czekała na dalszy rozwój wydarzeń. Jak widać im się to opłaciło, bo surowce mają dla siebie i nikt o tym nie wie. Pewnie do teraz jest trochę kont, które trzymają te surowce aż …
-
Graty w końcu jakieś porządne Starcie a nie farming na parę kk Szkoda że na Pionierku ale co zrobić chłopak jak zawsze się podniesie. Szo i ciśnij dalej. Przetopu @pvo nie do końca taki smerfastyczny ale co ja tam mogę wiedzieć skoro Ty wszystko wiesz:) Szczere Graty bo zysk jest kosmiczny a rafineria Ledy została właśnie rozbita
-
Cytat od Leras: „Mnie to zastanawia jedno... Jak to jest, że ten cały SITH, takie zło, same złamasy, a potrafi pogratulować akcji pod ST na sojuszniku. Ba! Pogratulować, jeszcze się z tego śmiać i traktować jak zabawę, ale jak LSZ po prawej, to już wywlekanie niekiedy nieźle wyimaginowanych brudów. Jak to jest, że jak lop przeorał bunkier dla 500+kk zysku, drobiem, bez strat własnych, to jest to wg. niektórych starcie słabe. Jak to jest, że jak tatomija (bez urazy, proszę) rozbija swoje LM o pro…
-
Ja się nie dziwię co jest fajnego w starciu ja się dziwię że takie starcie ląduje w dziale ST wykonane przez top 1 flot. Gram na kilku uni i nie spotkałem czegoś takiego ale mniejsza z tym. Co do latania GS to nie pisz że nie ogarniam skoro nie wiesz nic o mnie Sam latam ale nie na tym uni . Piszesz o zerowaniu bunkra co pokazuje desperację nic nie mogę to bunkier sobie wyzeruję to jest słabe . Wiadomo obrona ekowca nie odda Co do skupowania flot sojusznika jest to także temat tabu to taki legal…
-
Na każdym uni są takie ule i nie jest to nowośc a zagrywka flociarzy znana od wielu wielu lat więc nic w tym dziwnego. Dla mnie ogólnie kupowanie flot przez rynek to słabizna ... Te uni juz dawno upadło flociarz jeden wypomina drugiemu a sam zjada flote z konta sojusznika (Edol) stając się top 1 flot Tak samo słabe jest dla mnie że top 1 flot chwali sie starciem na 5k% z remisem.. ale cóż taki mamy tu klimat.