Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 143.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
59491554395985589993.png No i stało się - bardzo chcialem wszystkim podziekować za to co zrobiliscie doprawdy wasza terapia leczenia checi gry w ogame przynosi co raz lepsze efekty - ale spokojnie nie pozbedziecie sie mnie tak łatwo:D Z tego miejsca pozdrawiam wszystkich odpowiedzialnych za fuzje - KAWAŁ ROBOTY!!!!!!!!!!!! Ps. Jak mi wyrzucicie wszystkie planety na koniec świata tak jak pisał kefi to z miejsca wezcie sobie to konto i wsadzcie do nosa nawet jak mi dacie 101 przenosin ok?
-
Cytat od gardze wami: „Cytat od Art: „Cytat od gardze wami: „Kilka stron wcześniej był od Ciebie post, że zaproponowałeś 13 galaktyk na u68, być może Twój mail został odczytany jako propozycja nie dla tego Uni. Może jest to jednak błąd komunikacyjny? Osobiście nie chce mi się wierzyć, że bez żadnej informacji GF zmienia parametr, z którego wszyscy najbardziej się cieszyli i raczy ostatniego dnia poinformować graczy o tej zmianie ” Informowałem tylko, że z u68 były rozpatrywane dwa scenariusze: a…
-
Cytat od Art: „Szanowni Gracze, w dniu dzisiejszym następujące Universa otrzymają zmienioną konfigurację galaktyk: - PL117 Quantum - 10 galaktyk - PL151 Yildun - 7 galaktyk - PL138 Libra - 13 galaktyk ” @Art widze kpin ciąg dalszy:) Nic nie dalo sie zrobic ale nagle jednak zmiany jakie kto chce sa wprowadzane na dzien przed fuzja bo tak wyszlo - ale dalej idźcie w zaparte ze ta cala smieszna fuzja zostala dopracowana chccie jak najlepiej i wszyscy sa niewinni a my gracze mamy jeszcz czelnosc sie…
-
Generalnie dyskusja bez sensu bo póki ktos z teamu sie nie odniesie ostatecznie nic to nie zmienia:) ja akurat problemu kasy nie mam bo nie wydalem nawet grosika mówię czysto hipotetycznie o ludziach których konta kosztowały XXX Kasy ale to ich sprawa ile kto wsadził w portfele nie zaglądam uważam tylko że te problemy które poruszyłem powinny zostać rozwiązane w taki lub inny sposób bo po prostu w mojej opini się to należy;) I blagam skoncz mi pisac o tych kontach na kilku uni bo jak powstawalo …
-
Cytat od ackra: „Cytat od Bora 3d: „Z całym szacunkiem widzisz sie gdzies oznaczonego w poscie:>? ” Czuję się kimkolwiek dlatego odpowiedziałem, nie zaznaczyłeś, ze to ma być ktokolwiek z teamu.Cytat od Bora 3d: „Opinie randomowego osobnika w tej sprawie starajacego sie byc zabawnym raczej nie są tu potrzebne bo dla niektórych grających mniej lub bardziej intensywnie to co napisałem stanowi pewnego rodzaju problem ” Masz możliwość w tym UF przejść kontem z uni exodusowego na uni docelowe, w popr…
-
Cytat od ackra: „Cytat od Bora 3d: „Będziemy ostatni nie z naszej winy tylko złego rozwiązania UF ” Tylko i wylacznie z wlasnej winy. Zalozyliscie konta na kilku uniach to teraz macie. Cytat od Bora 3d: „Ktokolwiek?:P Ustosunkujecie sie jakos do tego co pisałem? ” Chcialesz to masz odpowiedz ” Z całym szacunkiem widzisz sie gdzies oznaczonego w poscie:>? Opinie randomowego osobnika w tej sprawie starajacego sie byc zabawnym raczej nie są tu potrzebne bo dla niektórych grających mniej lub bardzie…
-
@Art @smoki Ktokolwiek?:P Ustosunkujecie sie jakos do tego co pisałem? Będziemy ostatni nie z naszej winy tylko złego rozwiązania UF i braku wcześniejszego rozwiazanie problemu oddzielania kont od lobby, tracimy czas, wydobycie, dodatki w postaci geologów itd o tym ze poprzenosi nam pewnie planety na inne koordy bo będziemy jako ostatni jak rozumiem tez macie w nosie?:)
-
Cytat od DarthMario.: „Cytat od Bora 3d: „Cytat od DarthMario.: „@Bora 3d zakup geologa jest dobrowolny. Myślę, że gdyby się dało bezproblemowo przenosić konta z włączoną produkcją to by tak uczynili. Tak narzekacie na programistów z gfu, a sami byście nie umieli napisać kodu na kalkulator. peace and love ” @DarthMario. wlasnie dlatego ze nie umiem to sie za to nie biore:d tak jak i nie buduje samolotów bo sie na tym nie znam i zostawiam to innym - tutaj widocznie ktoś się przeliczył z możliwośc…
-
Cytat od DarthMario.: „@Bora 3d zakup geologa jest dobrowolny. Myślę, że gdyby się dało bezproblemowo przenosić konta z włączoną produkcją to by tak uczynili. Tak narzekacie na programistów z gfu, a sami byście nie umieli napisać kodu na kalkulator. peace and love ” @DarthMario. wlasnie dlatego ze nie umiem to sie za to nie biore:d tak jak i nie buduje samolotów bo sie na tym nie znam i zostawiam to innym - tutaj widocznie ktoś się przeliczył z możliwościami Ps. Dobrowolny czy nie umowa to umowa…
-
Ciap.... Oni przekonywali mnie do swoich racji dlaczego tylko 1 uni docelowe:) i ok powiedziałem ten temat pozostaje zamknięty bo tak zdecydowano koniec:) ale teraz jak znowu walicie mi w mordke ze mi wrzucicie na 6 dni urlop bez mojej zgody i ochoty gdzie strace wydobycie + geologa to chyba to jasnej anielki mam prawo byc niezadowolony? Czy też nie i powienienem powiedziec że fuzja jest super fajna dopracowana przemyslana i nie powoduje żadnych problemów dla graczy (bo chyba dla nich ona jest:P…
-
@ciap ale czemu ja niby trolluje?:o czemu mam sie zachwycac czyms co jest delikatnie mówiąc ,,niedopracowane" - GF zabiera pieniadze za udogodnienia takie jak Geolog? Tak - wiec czemu z nie swojej winy mam ponosic konsekwencje niedoróbek i tracic cos za co zaplacilem?:) Jak Ci odcinaja w domu prąd na tydzien a pozniej każą zapłacić za cąły miesiąc to się cieczysz:)? Pomijam juz te surowce które też tracę mimo że nic nie zrobilem i wcale nie chce tego osmarkanego urlopu na uni na ktorym zdecydowa…
-
A nieee no to wzór wezcie mi jeszcze napiszcie co mam zjesc jutro na sniadanie obiad i kolacje:D Juz zmusiliscie mnie do kasacji 1 konta a teraz przymusowy urlop do 29 a co! Dzieki ludziska naprawde robicie na mnie co raz wieksze wrażenie:) Ps. kto mi odda surowce za brak wydobycia przez 6 dni nie z mojej winy ?:) Kto mi odda czas Geologa? Jakas wizja?:)
-
14 postów usuniętych ale Art juz moze spi to ten sie uchowa:D Ten kto nie moze wybrac bo ma 2 konta musi cierpliwie czekac az samo sie przeniesie taka sobie niespodzianka od naszych cudownych programistów - UF dopracowane w kazdym calu Ale prosze sie nie denerwowac siła argumentu - bo tak musi być - powinna wam wszystko wynagrodzic!:D
-
@Art fajnie by było jak bys chociaż raz się odniós do tego co pisze bo wy chyba sami nie wiecie co piszecie albo robicie z nas debili w 1 informacji o UF piszecie: ""Prosimy mieć na uwadze, że WSZYSTKIE konta zostaną połączone (bez względu na aktywność czy status urlopu). Konta, które nie wybiorą serwera docelowego w fazie wyboru, zostaną automatycznie przeniesione na losowy serwer docelowy (w zależności od zapełnienia serwerów)" WNIOSEK 1: NIE WYBIERASZ UNI MASZ SZANSE PRZENIEŚĆ SIĘ NA INNE UNI…
-
Pozdro dla sojka i @ciap Dnia 10-10-2018 09:13:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bora [HRB] ________________________________________________ Pancernik 5.555 _________________________________________ Obrońca jarekn81 ________________________________________________ Mały transporter 7.659 Lekki myśliwiec 10.701 Krążownik 3.357 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Bora [HRB] ________________________________________________ Pancernik 5.555 ( -0 ) __________…
-
Stało i nie stoi cz 1: Pozdro dla sojka i @ciap Dnia 10-10-2018 16:25:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bora [HRB] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca jarekn81 ________________________________________________ Mały transporter 14.523 Duży transporter 10 Lekki myśliwiec 2.683 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 1.202 Okręt wojenny 69 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 450 Niszczyciel 10 Gwiazda Śmierci 6 Wyrzutn…
-
Witam 100lat mnie tu nie bylo i pewno prędko nie będzie, kolega mial chyba gorszy dzień czy coś ale co zrobic... odbudowy o ile będzie! Pozdrowionka dla sojuszu i wszystkich wytrwałych oraz @ciap:) cz3 Dnia 10-10-2018 21:06:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bora [HRB] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca oddam konto ________________________________________________ Mały transporter 16.836 Lekki myśliwi…
-
kto ma równo pod sufitem?
Bora 3d - - DiD Cygnus
Post@Terry ja wiem że są też pozytywy tego wszystkiego ale musisz przyznać ze mamy tez i uzasadnione obawy a argumenty których się używa powinny byc prawdziwe a nie dostosowane pod własne potrzeby:) Ta dyskusja tak naprawdę nic nie zmieni decyzja została podjęta i albo się z tym pogodzimy i zaczniemy grac UFS albo trzeba kasowac konto jak ktos tam mowil i mieć spokój:D