Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 148.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
kurde unavit ty jesteś poważny że robisz wojnę na wigilię. Weź się zajmij sobą bądź z rodziną no chyba że. Żona cb zostawiła dzieci z nienawidzily to męczysz ludzi w sojuszu swoją gadką żal mi cb. Twój sojusz to jeden wielki smród urlopów... Po mimo że nie mam ogarnietego konta nie będę się bawił w to bo nie warto brudzic sobie rączek na cb
-
ZAKOŃCZONA WYGRANA MNS [MNS] My Nie Spimy 12322,58% vs 1645,17% [CKM] Czarni_Koneserzy_Metalu & [B_S] BlackSun
.RPG. - - Wojny Europa
Postsuper bana za co. A nick mam w grze wiesz jaki... LEO
-
ZAKOŃCZONA WYGRANA MNS [MNS] My Nie Spimy 12322,58% vs 1645,17% [CKM] Czarni_Koneserzy_Metalu & [B_S] BlackSun
.RPG. - - Wojny Europa
Postwakat zamknij proszę to wojnę gdyż co to jest. Za wojna 4 osoby na cały sojusz. Bez sensu taa wojna
-
.RPG. - - Wojny Europa
Postracja to racja hanys tylko ze chętnie bym ich pobił ale są dla mnie za czerwoni. A w gębie są zieloni.
-
.RPG. - - Wojny Europa
Posttu nie ma. Co gratulowac im flociarze 600k we flocie. Śmiech na sali. Leją ekonomów.
-
.RPG. - - Wojny Europa
Postno no no swoją drogą to co potraficie jeszcze czy tylko latać po ekonomow. .
-
.RPG. - - Wojny Europa
PostChetnie pomogę sojuszowi CKM W wojnie jak bym miał jakieś konto. I nawet sam, cwaniaczki, tchórze taakie... .
-
KKS [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & pogromca kredek [KOMORNIC] vs. Belian [M_J] ~ 4158.76% KONTRA
.RPG. - - Starcia U68
PostWidzę że mało osób mnie tu lubi.. No nic Ale sobie pisze szo.. I rozwaga rozwagą.
-
KKS [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & pogromca kredek [KOMORNIC] vs. Belian [M_J] ~ 4158.76% KONTRA
.RPG. - - Starcia U68
Postgratulowalem na pw, wiedz pogratuluje tutaj no nic myślałem ze zarobie lecąc gdzieś taam a tu zonk Ale i taak. Chyba zamiast eko będę coś tam budowal
-
]Dla mojej kochanej. Dziewczyny. - I dla mojego sojuszu z uni Wezn - M_W Dnia 03-11-2018 22:15:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jarl [M_W] ________________________________________________ Krążownik 12.180 _________________________________________ Obrońca Proconsul Sao ________________________________________________ Mały transporter 86 Duży transporter 2.257 Lekki myśliwiec 7.998 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 1.632 Okręt wojenny 357 Satelita słoneczny 74 ________________________…
-
Tak zwany LOT I Boom i caly moj sojusz M_W I 9LG Z QUANTUM Dnia 29-10-2018 21:25:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jarl [M_W] ________________________________________________ Mały transporter 9.798 Duży transporter 2.828 Lekki myśliwiec 87.703 Krążownik 11.735 Okręt wojenny 1 Pancernik 436 _________________________________________ Obrońca Marshal Ganimed ________________________________________________ Mały transporter 121 Duży transporter 449 Lekki myśliwiec 91 Ciężki myśliwiec…
-
Czaiłem się na tego pana już od niedzieli ale nie miałem dosyć floty by wykreować coś porządnego. Więc obserwowałem go aż do piątku skanujący po szczególne US. Wyszło jak wyszło po zbierałem co mogłem może na większym minusie ale tu chodziło mi by flota jego padła mój sojusz na uni 68 powoli upada cisza jak makiem zasiał Pozdrowienia dla znajomych z sojuszu mojego 9LG DZIEWIĄTY LEGION Z UNI QUANTUM, COSMOS, i innych niedowiarków No i ST W Progu Czyli pierwsze. Moje na tym uni . Dnia 21-07-2018 0…