Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 148.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pogawędka...

.RPG. - - DiD Virgo

heh to byly stare czasy nie to co ogame. tylko jeszcze te kasety to mialo się frajdę....

• Pogawędka...

.RPG. - - DiD Virgo

Swoją drogą. To chciałbym za pytać czy prócz ogame gracie jeszcze w te stare gry jak na Comodore??

• A co to się stało - kontynuacja

.RPG. - - DiD Virgo

Swoją drogą każdy prosi się o bana.. Wyzwiska wszędzie tylko by pojechać elama i bandę. A za tym idzie że pani ruda wleci znów zamknie temat i lipa... Art... Nic do ciebie nie mam.. Ale mam pytanie ile kosztuje w euro ochrona przed banami, i atakami??

• A co to się stało

.RPG. - - DiD Virgo

inni gracze w innych kraja maja wiecej pkt i floty a się przyczepiliście do elama a wy to nie święci nigdy anty nie kupiliście.

• A co to się stało

.RPG. - - DiD Virgo

smiech na sali . będę pisał co mi się chce.. swoją drogą elam ma rację zrobiliście śmietnik tu wyzwiska na całego....przecież jak sojusz pusz przejdzie na quantum będzie tam rzeźnia. nic nie da że lucky667 ma 60.000 gs lub Adaś 4mln pc ira ma mało osób w sojuszu pusz czuję się zaszczycony.... a zresztą ile trza zapłacić artowi by nigdy nie dostawać bana

• A co to się stało

.RPG. - - DiD Virgo

nic z tym nie zrobicie chłopaki grają legalnie bez bugów . pkt mają za cenną prace 2 lat gry swojej . głupie odżywki tylko groźby że ktoś to zgłosi i nic sie nie dzieję a karuzela się kręci nadal. ja myślę że niech łączą z uni quantum będzie ciekawiej i złomu więcej. elam jest top 1 i najlepszy na uni . więc nic tu po nas. 90% to oszuści w grze 10% to normalni . gramy dalej .....

• graty limko szkoda sojusznika

• A co to się stało

.RPG. - - DiD Virgo

Art?? Ile u cb w sojuszu na uni virgo kosztuje nietykalność w grze czyli zero zasad w grze, klonowanie kont ile wlezie flot i itp...... Bo jeśli taa gra zeszła taak nisko to naprawdę nie ma już rywalizacji na ogame czyli virgo. Bo co z tego że zrobię te 250mln pkt ake nie dam rady Elam czy innemu graczowi no chyba że budował bym same gsy jak starrk łącznie... 100.000 a może więcej.... Naprawdę.. Czy warto taak tam grać... Cytat Arta z 2020 roku Rozumiem że kasa ważniejsza jest bo co tam team jes…

• Szkoda sojusznika ale nic nie ma jak dobra drzemka gramy dalej.. I liczymy na jakiś odwet.

• A co to się stało

.RPG. - - DiD Virgo

Nikt nikogo nie zmieni każdy się puszuje i każdy będzie to nadal robił były takie tematy już i nic z tym nie było. A zresztą... Go, administratorzy to ojcowie córki, siostry, dziadkowie i itd.. Nie będę wymieniał robią wały to będą robić.. Ta gra zeszła już dawno temu. Kiedyś były emocje tera jest pustka bo taki Franek chce być top 1 ale antek też więc kupuje anty i już ma.. A taki Kowalski nie ma tego i tamtego i co ma zrobić.. Robi dwa konta i się puszuje by być jak oni. Zawsze tak będzie i ty…

• No i kolejne pojemniejsze ST mi wpadło do przodu i pomału chce na wstępie pozdrowić sojusz na zibalu, uni 68 znajomych no i wielu innych... Dnia 23-12-2020 20:03:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dynamit [BzW] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 133.182 Ciężki myśliwiec 29.585 Krążownik 11.919 Okręt wojenny 10.849 Pancernik 3.199 _________________________________________ Obrońca Pelsson [GT_HP] ________________________________________________ Lekki m…

• Graty sojuszniku.. Ładnie....

• Jak bym był na koncie inaczej by się z skończyło lot na sojuszniku... Graty

• Całe życie na ogame ze mnie się naśmiewali nie dlatego że każdy gra jak chce tylko dlatego że robiłem wojny a to gra wojenna strategiczna nie ekonomiczna. I zawsze było coś dobrego czasem upadki ale się grało.. Myślałem że w wieku 35 lat jak tera wrócę do małolata że zaczną się wojennki że można po latać te emocje dawne a tu zonk W tym momencie zostaje sam. Bo taak jest co z tego że poznam ludzi jak do hu.. Nic mi to nie da... Nie chce umrzeć z myślą że czegoś w życiu nie zrobiłem. Fakt mam prob…

• Doszedłem do wniosku że mając sojusz i walczyć z nimi po przez inne odpada jednak przygotowania były różne jeden miał czas drugi nie. Więc wojna była zrobiona w chamski sposob mój. Więc chce by się zakończyło to.. Wygrał avalon waleczny sojusz na universum. Zgrany i nie tylko.. Proszę wakata zamknąć. Ja w tym już nie biorę udziału flotę jutro złomuje całą..

• Omg ile gąsek robi wrażenie aczkolwiek pewnie tu jest dużo osób co ma więcej czyż taak czy czyż nie. Graty się należą. A obrońcy lizaka...

• Witam.. Dobry wieczór.. Fajnie lata się pod ulem Avalonu. Były emocje Temu Panu co dostał szo/odbudowy No number one. Pozdrowienia dla mallory za pomoc. 1. 17-11-2020 20:22:12 - Kris Tanto Paronto [T_A] vs Bitcoin [Avalon] - 1313.86% Dnia 17-11-2020 20:22:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kris Tanto Paronto [T_A] ________________________________________________ Krążownik 64.000 _________________________________________ Obrońca BitCoin [AVALON] ___________________________________…

• Dziękuję wakat.. Za pomoc. Wiec dodanie tego co wyżej było. Nie zgadzam się nie chce niepotrzebnego rozlewu krwi. Dałem bez niszczenia moonow i niech taak zostanie. Dziękuję i pozdrawiam miłej nocki życzę..

• To co tobie pisałem Lolek podaj nick może ciebie nie kojarzę

• że chciałem wojnę zrobić ze nie było innego sojuszu i co masz mnie obrażać i co tylko to potrafisz. Gdzie ciebie obraziłem. Jesteście top 7 my ledwo 20 i co to my jesteśmy słabi was 70 graczy z czego 48 gra. Nas 15 bo dwóch odeszło bo presja padła im... Mało tego chciałem zobaczyć w sojuszu co potrafimy czy oni się nadają a nie chamstwo prowadzić z wami tu słownie fakt jestem osobą niepełnosprawna ale nie znaczy ze możecie obrażać