Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-172 z 172.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Echhhh Wojenko Wojenko... Gratki wlotu, ten w porównaniu do poprzedniego top1 jest epickie i warte zapamiętania. Mogłem mieć wkład ale jak zadzwonił Scofield ze potrzebujecie 15kk dexu zatankować to Statoil akurat był 10 minut przed zaliczeniem na uczelni Jeszcze Raz Gratki całej ekipie ! ! ! PS: Co do SaD, to tylko zabawa czemu zapał miałby osłabnąć dalej panowie latamy dalej może zdarzy się cud w innej ekipie !
-
Nick: Dungeon Keeper Sojusz: Sprite [Sprite] GG: dawno nieużywane, nie znam, nie pamiętam, w razie czego drużynie podam inny kontakt Jednostki bojowe: 17122 Flota: Lekkie Myśliwce: 3312 Ciężkie myśliwce: 39 Krążowniki: 2766 Okręty Wojenne: 8529 Bombowce: 742 Niszczyciele: 100 Gwiazdy Śmierci: 0 Pancerniki: 1634
-
Tak więc w końcu zawitałem do tego działu po dobrej stronie, jest to moje pierwsze ST szczególne podziękowania i dedykacje Dla ASA naszego sojuszu czyli Scofielda - Przez ciebie zacząłem klepać flotę, cały sojusz życzy ci SzO. Oczywiśce Pozdro cały sojusz Sprite, i naszych niezmordowanych i ciężkich do złamania handlarzy. Koprowi SzO - widziałem że włączył urlop Dnia 15-04-2018 03:32:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dungeon Keeper [Sprite] ______________________________________…