Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 172.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje Panowie, zysk może nie powala ale kolejny bunkier zaorany róbcie eko polecam Dungeon Keeper xD
-
Skład dziwny ale zysk i % piękny. Oby tak dalej Panowie mniej tarć miedzy naszymi sojuszami po co się kłócić
-
Dobra przyszedł ten czas (koniec miesiąca) trza nadrobić zaległości A teraz do rzeczy, od dawna nie dostałem dedków czy pozdrowień także Mikson leci na pierwszy ogień. Gratulacje Wlotu więcej się ruszaj bo flota jest, czas jest a widzę chęci nie ma Przetapiaj na bo to niedoceniany statek. Jeszcze raz dzięki za pozdrowienia miikson motywacja jest
-
Gratulacje wlotu, przetapiaj bo nuda na uni. (to w ramach warunku dot. tego dzialu forum) teraz moje co nieco na temat. Raz co to za randomowe, nowe konta co maja po 2 posty odzywają się o pushu? skonczcie płakać i rzućcie jakimiś screenami z gry/allegro/olx czy innego źródła a nie wbijacie sie ludziom pod ST i piszecie "hehe push jak nic" a w głowach macie jedynie "kur... ustrzelił coś to napisze ze push bo zazdrość mnie zżera ze ja mam tylko eko" w żadnym wypadku nie bronie sosa tj. gwiazdy pu…
-
Graty Pierwszego ACS'a Spritowego zysk trochę slaby xD ale przynajmniej ST wyszło. Obrońcy
-
Starcie dość dziwne, siedziałem cały czas na koncie, stwierdziłem ze spróbuje zrobić podstawkę, agresor poleciał na ślepo xDDD Życze dobrej nauczki i SzO (tez kiedyś tak wtopiłem krążki na Wojtasie bodajże :PPP Dedykacje Starcia Dla Loży Masońskiej, @Miikuu (jutro ty budzisz XD), @Scofield u9 'a za cierpliwość, @wojtom Bo zawsze pocieszy i dowali przy okazji, @Ice_ za poematy o samobójczych lotnikach, @Shade za nie wiem co ale niech jest moze da lepszy przelicznik Dziękuje jeszcze raz Wszystkim …
-
Z mojej strony chciałem napisać coś dłuższego. Dzięki wszystkim za zlot, było super. Cieszę się że poznałem nasza ekipę Spritów Pozdro dla was wszystkich, jesteście MEGA! Bardzo pozytywna ekipa heheszków - szkoda ze kuropatwy musiały się tak wcześnie zwijać Świetna ekipa BnB, Smuggler, Gentleman zaskoczyli wszystkich koszulkami, mam nadzieje ze nie ostatni wasz zlot Pana Jacasa też miło było poznać. Co do sprawdzania/ogarniania ogame'a na zlotcie. wszyscy smieszkowali, wszyscy sprawdzali, wszysc…
-
A ja tam lubie grac na tym uni, fajna ekipe poznałem, ciekawych ludzi. Ladny wlot oby tak dalej moze w koncu zaczne klepac te bombowce xDDD
-
To starcie dedykuje Miikuu z Xanthus. Dnia 11-07-2018 05:49:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tibijczyk ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 35 Krążownik 80 _________________________________________ Obrońca Procurator Zuben ________________________________________________ Mały transporter 46 Duży transporter 3 Lekki myśliwiec 56 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 26 Recykler 5 Sonda szpiegowska 17 Wyrzutnia rakiet 15 Lekkie działo laserowe 70 _____________…
-
Witam po raz drugi albo trzeci nie pamietam który xD Geneza starcia? Info >>> Lot, Starcie dedykuje Miikuu to On dał info to dzięki niemu to starcie i ten kosmiczny dla mnie zysk Dziękuje Miikuu mam nadzieje że może w końcu wyjdzie nam jakiś ACS. Pragnę również pochwalić obrońcę i życzyć mu bardzo szybkiego SzO Bardzo Kulturalny gracz, pogadaliśmy sobie po starciu mam nadzieję że więcej takich graczy będzie no i do tego fan Kapitana Bomby Pozdrowienia Dla całego Sprite, oraz Smerfów - dawać dawa…