Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Echhhh Ciastek jako były współsojusznik z SPK smutno mi widzieć cie w reckach Powodzenia na innych serwach może się spotkamy miejmy nadzieje ze nie znikniesz z disco
Zapraszam do zgłaszania rekordów, Szczególnie chciałbym zaprosić flotowców do udziału w zabawie gdyż jak zauważyłem nie chcą się dzielić stanem swojej floty, a przecież i tak wszyscy znają mniej więcej swoje floty a nie musicie uaktualniać stanu codziennie Pozdrawiam i zapraszam ~Dungeon Keeper Statystyki Gracz gkQHLuG.png Punkty: <1.178.428.114> wladca much [N-D] Punkty Ekonomiczne: <451.626.405> Toadie [Sprite] Punkty Badań: <173.569.556> MichNETcik [Pika] Punkty Militarne: <695.141.127> wladc…
(Ukryta treść) chciałeś napisać tyle pieniędzy na Antyszmaterie. Niektórzy nie maja tysięcy złotych na AM żeby się odbić z jednego dużego złoma tygodniowo Mikson Gratulacje wlotu, w końcu Sprity uszczknęły sobie kawałek z tego tortu przetapiaj
Nick: Dungeon Keeper Dlaczego Ty: Jestem aktywnym graczem, wątpię żeby ktoś na uni mnie nie znał czy chociażby nie kojarzył miałem się zgłosić do prowadzenia TOP ST przed UF ale Mari się jednak przełamał/a i wrócił/a do prowadzenia, może tutaj uda mi się zabłysnąć. Częstotliwość aktualizacji: Na początku codziennie, w późniejszym okresie po zgłoszeniu rekordu. Przykład kolorystyczny rekordu: 4BMFwwI.png Badania Badania Bojowe Technologia Bojowa: <poziom> gracz [sojusz] Technologia Ochronna: <poz…
Gratulacje Wiosna (już tuż tuż), starcia z buleonem to już trochę jak telenowela dziennie/co dwa dni odcineczek. czekam na następne i mam nadzieje że pierwszy sezon skończy się w tym roku jak na razie 11/20, a pula do zgarnięcia u bukmachera spora.
Scof gratulacje niby mniej czasu ale dalej złomujesz, przetapiaj na kopalnie skoro mało czasu, ich prawie nie trzeba pilnować Pozdro dla wszystkich detektywów z Xanthusa ! świetnie się bawię czytając wasze bait'y.