Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 172.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie ma się za bardzo czym chwalić, porozbijałem się ale w progu się mieści zysk marny ale jest. Pozdrawiam cały sojusz Sprite oraz znajomych. ~Keeper Dnia 06-11-2019 03:56:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dungeon Keeper [Sprite] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 77.245 Ciężki myśliwiec 151 Krążownik 6.971 Pancernik 226 Okręt wojenny 63.441 Sonda szpiegowska 113.131 _________________________________________ Obrońca zorro ___________________________…
-
I dwójeczka, tankowanie Pozdrawiam Sojusz, znajomych i całą ekipę z Xanthusa Dnia 25-10-2019 10:56:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kipcio [MULTI] ________________________________________________ Duży transporter 480 Ciężki myśliwiec 11 Lekki myśliwiec 3.224 Pancernik 192 Krążownik 789 _________________________________________ Obrońca BOBBY [TWIERDZA] ________________________________________________ Duży transporter 503 Lekki myśliwiec 296 Recykler 21 Sonda szpiegowska 10 Wyrzu…
-
ST numer 1, trochę się rozbiłem ale zysk jest więc cieszy Pozdrawiam sojusz i znajomych oraz całą ekipę z Xanthusa szczególne pozdrowienia dla: @Scofield u9 @Miikuu @Neferet Dnia 22-10-2019 13:11:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kipcio [MULTI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.874 Pancernik 77 Krążownik 147 _________________________________________ Obrońca Valbruna ________________________________________________ Duży transporter 35 Lekki myśliw…
-
Gratki Shade ważne że jest zysk po to się ma te lmy żeby się nimi rozbijać o bunkry. Przetapiaj i dalej bądź naszym TOP1 Stracone punkty militarne * Pozycja * * Nazwa gracza (Punkty honoru) * Akcja * Punkty * 1 * ea5bf2cc93e52e22e3c1b80c7f7563.gif * buleon (501.302) * * 100.541.053 Buleon jesteś ostatnią osobą która może się odzywać apropo straty materiału, co do progu nic ci to nie da twoje sondy i tak dają więcej %.
-
nie rozumiesz, klasa ma swoje osobne 4 perki każda, a 3 nowe statki każdy ma swoje własne właściwości, dla klasy górnika statek daje zwiększone wydobycie, dla klasy generała jest to dość mocny statek który dodatkowo zbiera do 25% pz zaraz po starciu, dla klasy explorera możliwość zbierania pztow z 16 pozycji. Przeczytaj temat do końca bo jak sam napisałeś nie czytałeś całości i twoje argumenty są bezsensowne.
-
Kolejna aktualizacja serwera discordowego ! Witam wszystkich i pragnę ogłosić że w związku z coraz częstszymi zapytaniami typu "czemu on jest na serwerze jak nie gra na xanthusie?" "przez niego serwer stał się sztywny bo ludzie krępują się cokolwiek powiedzieć" , aby ułatwić administrację serwerem i uczynić go przyjemniejszym dla użytkowników którzy faktycznie mieli z niego korzystać czyli Xanthusiątek, postanowiłem stworzyć radę serwera. Do rady przynależeć będzie jeden członek każdego sojuszu …
-
@nowynick smiechłem xDDD co do statków to moje spekulacje sa oparte na tym co widziałem na custom serwerze ogame'a w który mój kumpel grał z 5 lat "ugame" czy jakoś tak (kolejność przypadkowa): 1. jakiś nowy statek bojowy 2. nowy transporter o większej pojemności za to wolniejszy 3. specjalny statek ekspedycyjny na tamtym customie nazywał się szperacz czy jakoś tak osobiście zamiast wciskania nowych statków wolałbym na przykład jakieś zastosowanie dla technologii laserowej czy grawitonów ale na …
-
Gratulacje obu Panom jubileuszowych starć. Scofi Przetapiaj na eko bo zaraz wykurzysz wszystkich flociarzy buleon SzO, szybko sie podniesiesz
-
Frekwencja na serwerze nawet mnie miło zaskoczyła a jednocześnie zawiodła bo zrobił się to serwer głównie Spritowo-Minionkowy. Zapraszamy wszystkich graczy naszego uniwersum, wszyscy są mile widziani, atmosfera na serwerze jest świetna. Aktualne statystyki użytkowników serwera: - 9 graczy Minionków (w tym jeden emeryt) - 8 graczy Sprite - 2 graczy niezrzeszonych - 1 gracz Niskich Domków - 1 gracz Piratów - 1 gracz u68 - 1 przyjaciel serwera Pozdrawiam i zapraszam ponownie ~Keeper
-
W odpowiedzi na wasze usilne prośby o dodanie kategorii dodatkowych, zostało dodanych całe 6 nowych kategorii. Kategorie owe zostały opisane w komentarzach do tematu. Rekordy zgłoszone w ostatnim czasie zostały zaktualizowane ( nie było ich wiele ). Przypominam że statystyki ogólne takie jak liczba punktów honoru itp (2 pierwsze działy rekordów) są uaktualniane raz w miesiącu więc nie trzeba ich zgłaszać, robię to hurtowo. Pozdrawiam ~Keeper
-
Witam, idąc za ciosem i copyboy'ując zjawisko które zaistniało na jeszcze nieotwartym serwerze Janice, sojusz Sprite pragnie zaprosić na serwer discordowy uniwersum Xanthus. Zapraszam wszystkich chętnych, pogłębmy integrację naszego serwera i jak zawsze zapewnijmy sobie dobrą zabawę na serwerze znajdować się tylko będą 3 zakładki gdyż nie ma sensu robić konkurencji forum, a niektóre zakładki jak "szukam soja" na naszym serwerze są z grubsza niepotrzebne kto chciał już dawno znalazł sojusz kto ni…
-
Od siebie powiem tyle że starcie na wielkim farcie a czemu to zachowam dla siebie, co nie zmienia faktu że [ciach] potężnie i nie umniejsza % jaki wykręciłeś a gratulowałem już na PW. Dodatkowe gratulacje dla Happy'ego i derp'a za dofarmy sondami. Pozdrawiam i mam nadzieje nie gościć już w tym dziale po tej stronie barykady Moderator Neferet:Wulgaryzm