Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 323.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

Damaon - - Porozmawiajmy o OGame

Rozwiązanie jest proste. Zostawić top1 samego, niech czeka na fuzję. Trzeba pogodzić się z tym, że dają uni jakie dają i zaczynać od nowa bez cudowania w klasie odkrywcy.

• IMG-20201023-103907.jpg

• Pytanie do graczy z TOP 200

Damaon - - Zadawanie pytań

Kolejny temat, w którym można generalizować w stylu "jak powinno się grać".

• GDYBYM BYŁA KIMŚ INNYM, NIE BYŁABYM SOBĄ

• Wersja 7.x - dyskusja

Ja tam z pełzaczy jestem zadowolony.

• Wersja 7.x - dyskusja

Czytałem wcześniej pomysły typu "hurtowe kupowanie", czy "hurtowe aktywowanie" itemów. @^BrzydaI^, nie wiem jak Ty, ale ja kompletuję takie pomysły (+ swoje, ale mniejsza o to, gdy Art sam zaznacza, że ważniejsze są potrzeby grupy, niż jednostki) i mimo iż zarzuciłem wątek publicznego zbierania najlepszych propozycji - mam zamiar za kilka miesięcy wbić na "origin" i klepnąć je całej społeczności. @Void słusznie zaznacza, że takie coś można by było dodać do podglądu imperium. IMO - idąc dalej, og…

• Pytanie do graczy z TOP 200

Damaon - - Zadawanie pytań

Tak. Musisz klepać multikonta... Cytat od edes: „Z palcem w d..ie bierzesz odkrywce i jazda na okrągło ” ...bo ta odpowiedź jest raczej średnio aktualna. A tak serio - jak chcesz grać od samego początku dla samej topki i na niej się tylko skupiać to powodzenia. Może zapytaj inaczej - TOP 10, JAK WY TO ROBICIE???

• Błąd handlarza złomu

Damaon - - Błędy w grze

Nie wiem o co Ci chodzi @Art z tą konsolą, bo nie jestem obeznany w terminologiach software, ale pomyślałem, że chodzi o to... Bez-tytu-u.png

• Koniec z piciem. Ostatnio tak bota na farmienie ustawiłem, że mi jednym rzutem trzy razy klasę samo zmieniło i 1,5kk anty poszło się gwizdać. Tak mi się ręce po tych arkoholach częsą. A dziś se wolne robię. Ogar!

• Przywitanie z Uniwersum QUASAR

Damaon - - DiD Quasar

To jest troll

• Nie no, aż tak źle z główką nie jest. W byle co nie wpakuję i wszystkiego na raz nie wydam A już na pewno nie w byle co. Od miesiąca robię plan jak to rozegrać, żeby mieć na 10 lat spokój. Do niedawna zakładałem, że wystarczy 60kk, ale chcę zrobić sobie zapas, żeby handlować 3/2/1 i ogarnąć kilka pierdół. Się rozpisałem.

• E tam, 100kk anty na święta wpadnie xDDDDDDDDDDDDDDD

• Słabe idlaki powyżej 3 miesięcy bez aktywności powinny samoistnie znikać bez względu na fuzję (spam w skanowaniu (regulamin dot. anty i tak nie byłby w tym wypadku wiążący)), a z tych co mogłyby zostać, warto by było wprowadzić automatyczny kalkulator obliczający minimalną średnią poziomów eko. Na przykład 27 - coś koło tego. Niższe wypad.

• A ja powiem tak... Są trzy rodzaje uni: agresywne, spokojne i umiarkowane. Co to za problem do każdego typu zrobić po 4 różne speed+parametry i cyklicznie robić fuzję 12 uni co dwa lata (bo dodawane są co dwa miesiące). Po prostu zamiatać to co z tyłu, nie zmieniając speed+parametrów jak to miało miejsce ostatnio. Plusem byłoby to, że każdy wiedziałby co czeka, team nie musiałby robić ankiet, wszyscy byliby zadowoleni, bez zbędnych pytań i zamieszania.

• Juhu! Socjal wypłaci mi co tydzień 350 berło, plus wyciągnę kolejne 500 z fuchy na boku Takie coś

• Tera lekarze leczo przez telefon, to i my możemy pobawić się w doktora. Gdyby mnie kto pytał o zdanie (a przeca nikt nie zapyta), na ucho dobry jest okład z młodych piersi, na klatkę i plecy też. W sumie na wszystko są dobre.

Damaon - - DiD Quasar

Hahahahahahahahahahahhhh! Czekałem na to!

Damaon - - DiD Quasar

Zostawcie go! On jest nasz!

• To zmierza ku masowemu wszczepianiu ludziom cholerstwa doktora von Gejtsa-Mengele. W trzyetapowej socjotechnice problem-reaction-solution jesteśmy między pierwszym a drugim etapem.

• Ej, ale mam takie pytanko orientacyjne, co nie... Też macie wrażenie (lekko trącące cichą nadzieją na to), że jednak nieco więcej niż połowa społeczeństwa widzi w tym całym cyrku globalny przekręt?