Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 323.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Czym farmić idlaków?
PostCytat od I am back: „Nie lata na pale tylko lata z daleka, czesto przez jedna gale lub wiecej. Moze farmisz z planet wiec tego nie widzisz. Polecam farmingii z moona a wtedy bedziesz mial wszystko na tacy i niejednokrotnie wpadniesz na sekundy przed kims. ” No to wszystko wyjaśnione. Abstrachując, zazdroszczę chęci rypania 500k dziennie z samych farm.
-
Czym farmić idlaków?
PostA, właśnie. Ogólnie to oczywista oczywistość, ale dobrze jest to dopowiedzieć, że gdy wchodzi się na uni, które ma już trochę idlaków, to nawet jeśli chce się docelowo grać klasą Zbieracza lub Generała, na początku smyramy faremki Odkrywcą. Badania szybsze i faremki ciut winksze.
-
Czym farmić idlaków?
PostTruck, nie grałeś na wszystkich uni, więc nie mierz wszystkich swoją miarą. Jeśli latam na czyste skany, bez aktywności i rzutem wpada mi połowa slotów na połowę ładowności, to znaczy, że ktoś lata na pałę. No ale ok, mamy inne zdanie na ten temat i nie ma sensu się nad tym rozwodzić.
-
Czym farmić idlaków?
PostJak masz szybkie uni to Mt, jak wolne to bez znaczenia, bo i tak ludzie latają na pałę botami i za dużo w dłuższym czasie nie uzbierasz.
-
Muniek, mi też dzisiaj klepał po złości. Spokojnie, minusy łba Ci nie urwą - ale w tej sytuacji świadczą o nim tylko tyle, że coś go ostatnie przytyki mocno bolą. Serio, mimo że coś tam wie o grze i czasem napisze dobrego posta, to w świetle reszty jego zachowań, takie dziwactwa same się na nim zemszczą. Sorry za offtop - jeśli nie możesz usunąć Pr, usuń konto i zacznij od nowa Może pomysł @zefira jest najprostszy, ale mój też działa
-
Cytat od LA PUTIN LABAMBA: „Cytat od Damaon: „Ja zlomuję same Wr. Szansa na trafienie wymiany na kryształ od 1,96 wynosi średnio 1 do 5, a na czyste 2, 1 do 7. Przy deuterze wychodzi 1 do 4 dla 0,96, a dla pełnego 1,1 do 6. Dzięki temu nie muszę robić fsów. Co prawda są małe straty, ale po solidnym buffie dla Zbieracza i (skądinąd) ładowaniu mety i krychy w cargo, oraz dexu w jego fsy - przy czystym lenistwie, mnie się to opłaca. Obecnie jestem na etapie robienia symulacji wszelkich wymian i zło…
-
Ja zlomuję same Wr. Szansa na trafienie wymiany na kryształ od 1,96 wynosi średnio 1 do 5, a na czyste 2, 1 do 7. Przy deuterze wychodzi 1 do 4 dla 0,96, a dla pełnego 1,1 do 6. Dzięki temu nie muszę robić fsów. Co prawda są małe straty, ale po solidnym buffie dla Zbieracza i (skądinąd) ładowaniu mety i krychy w cargo, oraz dexu w jego fsy - przy czystym lenistwie, mnie się to opłaca. Obecnie jestem na etapie robienia symulacji wszelkich wymian i złomowania właśnie. Myślę, że za niedługo opublik…