Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 323.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Sombrero
Damaon - - Błędy w grze
PostAktualnie mam odłożonych dość sporo pakietów na moment, w którym będę miał odpowiednie eko. Ciekawe czy o mnie też będą pisać, że kaNtuję jak mi punkty skoczą o kilkadziesiąt milionów w jedną godzinę. Wszędzie te teorie spiskowe...
-
Sombrero
Damaon - - Błędy w grze
PostZwrot surki
-
Nikt nie będzie chciał grać na uni, w którym nie ma zasad, bo oszuści potrzebują stabilnej fasady, czyli graczy uczciwych. Nie chaosu, w którym może trafić na lepszego od siebie. Takie uni przypominałoby psa, który próbuje złapać własny ogon i bez pasywnie grających ekowców szybko by się wyludniło, bo surka nie bierze się z niczego. Mogę się mylić, ale tak to czuję.
-
Tak. Wszyscy boją się śmierci, a liczba trupów wobec wszystkich (całej populacji siedmiu miliardów), nie przekroczyła jeszcze jednego promila. Nie chcę o tym dyskutować. Nie dlatego żebym nie miał argumentów, tylko dlatego, że kalkuluję dwie rzeczy: 1. szkoda żebyśmy się wykłócali dwie godziny i nie daj losie gdzieś między słowami wyzywali od oszołomów - miejmy do siebie jakiś szacunek; 2. i tak w ciągu tego czasu ani Ty mnie, ani ja Ciebie nie przekonam do zmiany poglądów. Nota bene, napisałem …
-
Nie chcę i nie lubię dorabiania sobie faktów pod swoje teorie, ale moim zdaniem nie przypadkowo pompowano amerykańskie kino familijne we wszelkie stacje tv, w latach 90-tych. Na YT jest filmik pokazujący otwarcie pierwszego Maka w Polsce. Wschód chciał i chce zachodu - ktoś pomyśli żem rusofil - ale wschodu nie obchodzi co 37. prezydent USA wyprawiał wraz z CIA na terenie Mao. Skrótem mówiąc - celowo wprowadzano reżimy, żeby wyrobić w ludziach potrzebę "wolności", którą "ci źli" im zabrali. Możn…
-
A ja wierzę, że historię piszą zwycięzcy, i że oni wszyscy są lisy farbowane. Ordo ab chao, novus ordo seclorum, annuit coeptis, itd. Ludzie chcą chleba, więc dajmy im igrzyska! A najlepsze słowa na temat rzeczy wypowiedział sam żyd masoński i laureat tej samej nagrody nobla co TW Bolec - Hennry Kisinger: Nikt nie jest zniewolony w bardziej beznadziejny sposób, niż ten, który fałszywie sądzi, że jest wolny.
-
No to ja już sam nie wiem. Być może nikt z nas nie ma racji i wymiana jest losowa. Zgłosiłem temat na support i może wyjaśnią o co tu chodzi. Z resztą ta wymiana i tak jest atrakcją dla noobów, albo skillowców, którzy anty przeliczają na fajki i browary, bo dwie dychy, za które mogą kilka razy wymienić co na co chcą, są dla nich marnotrawnym majątkiem. Spina zupełnie bez sensu, bo o byle co.
-
Cytat od cokolwiek: „@Ruda weź odrzuć ten temat, bo ktoś serio pomyśli, że jest tu błąd. A to tylko muniek kolejny raz pokazuje ogrom swojej niewiedzy o podstawach gry. ” @Ruda, wyciągnij dexowi kija z tyłka - przy okazji Można się mylić, ale po co przy tym prowokować? Muniek, policz do 10. Pisałem Ci, że nie ma co się z koniem kopać. Nawet jeśli się mylisz, ...a z resztą, po co ja się odzywam.
-
Apofis, przecież było trąbione o wadach rynku niejeden raz. Chodzi o push na wymianach surki i o przetapianie flot. GF nie chce się zbudować algorytmów sprawdzających powtarzających się operacji między tymi samymi kontami i zwala manualną robotę na GO. Dlatego wycofali, bo było sporo skarg. Szkoda, że nie zrobili tego lepiej. Mogliby go przywrócić w formie wewnętrznej w sojach, bez opłat procentowych i ze standardowym wachlarzem przeliczników - mimo, że sam nie kwapię się do żadnego.
-
Nieprawda. Gdy Twój magazyn metalu pęka w szwach, a taśmy transportowe w stoczni stoją nieużywane, ponieważ nie ma już kryształów, wówczas jest to dobry moment, aby odwiedzić handlarza surowców. Ikona kryształu po lewej, jest taka sama we wszystkich zakładkach początkowych bonusów. Wiem, że nie o nią się rozchodzi, ale z powyższego tekstu wynika, że właśnie deuter powinien być wymieniany. Teksty w grze bywają napisane pokrętnie. A z PacSzamanem wcale się nie licytuję na żadne mądrości, także teg…
-
Odkąd gram, zawsze były wahania. Trafić na oba słabe wyniki, to trzeba mieć po prostu pecha. Dużo częściej ma się fuksa, żeby trafić na oba dobre. Pewnie do świąt opublikuję wyniki trzech tysięcy symulacji wymian (łącznie 6k wyników bo w każdej wymianie są po dwa) i wsio będzie jasne. Na razie jestem w połowie.