Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 323.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Kasia321: „Drodzy Gracze, na jutro, na godzinę 13:00 zaplanowano aktualizację gry do wersji 7.4.1 37050, która obejmuje następujące zmiany: [Poprawka] Brakujący przycisk w handlarzu jest z powrotem dostępny (dotyczy serwerów, gdzie handlarz jest aktywny) ” Kuniec rypania dziewiątek Wincyyyyj! Cytat od Kasia321: „[Zmiana funkcji] Usunięto bonus Antymaterii dla Pionierów na ekspedycjach Wasz OGame.pl Team ” Hahah, mieli odkrywcy swoje pięć minut biggrin.png
-
Farmy po fuzjach
PostCzyli 90% idlaków nie będzie zawracać sobą gitary po fuzjach. Pikno
-
Farmy po fuzjach
PostW przypadku urlopowiczów powinni wprowadzić zasadę, że jak rok nie grasz, to gierarihijer. A z farmami mogliby zrobić tak, że po tym roku, jak nie masz na przykład 20kk punktów, to też gierarihijer. Zakładają konta, pograją tydzień i zapychają układy. Mnie nie interesuje to, że większość ludzi wyda dwie dychy na anty i tylko z tego powodu konto ma wisieć iks lat. Nonsens.
-
Cytat od Rzymek: „x1 ” Niedługo będziemy mieli fuzje uniwersów i to się może zmienić. Choć sam tego chcę, nie łudzę się, żeby ta prędkość została. Przypuszczam, że zwiększą do x2, albo maksymalnie do x3. Ale nie ma się o co martwić, bo zgaduję też, że mimo zmian, team raczej nie zmieni charakteru tego uni z eko na inne. P.s. Witamy na pokładzie!
-
Skojarzenia v. 0.3
PostZUS
-
Skojarzenia v. 0.3
Postindoktrynacja
-
Jak tak sobie przeczytałem pięć stron tematu, to faktycznie, kilka osób robi hałas o to, ale to nie jest równoznaczne z większością głosujących. Dziwną analogię i dedukcję masz malkowic. Ja się dziwię, że ten temat jeszcze wisi.