Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 323.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od masterflamaster: „A ja to zrozumiałem tak że w ustawieniach surowców będzie można zmienić ze 100% na 150% jeżeli sie ma tak dużo energii. Tylko pytanie czy to wejdzie na wszystkich aktualnych serwerach czy tylko nowych? ” Dobra, już ogarnąłem - limit dotyczy samych procentów, a nie liczby statków. Temat do zamknięcia. Raczej wszystkich.
-
Też mi się tak wydawało. Komunikat brzmi dla mnie trochę niejasno, więc pytanie nadal jest otwarte - jak to będzie działało? O co chodzi z tym limitem?
-
Cytat od Art: „Gdy aktywna jest zarówno klasa Zbieracz jak i Geolog, pojawi się możliwość wykorzystania dodatkowych Pełzaczy powyżej ustalonego limitu ” Czy to chodzi o to, że jak mam zapas energii, a obecnie działa tyle pełzaczy ile wynosi suma kopalni*8, to gdy zostanie to wprowadzone, będzie można budować tyle działających pełzaczy ile się chce? Czy jak?
-
Cytat od cokolwiek: „I metal. Przecież tyle metalu - każdy będzie przenosił planety na pozycje 8 szczególnie na uni bez handlarza. ” Trochę generalizujesz. GF chodziło na pewno o zachowanie atrakcyjności posiadania planet na wszystkich pozycjach, żeby nie było pajacowania z relokacjami po ostatnich apdejtach z przenoszeniem na 1:3-13-15 + boost wydobycia 1-3. Gra jest złożona, komuś może odpowiadać ciśnienie na top10, żeby trzymać eko tylko na 15-tkach, ale siłą rzeczy musiało dojść do wyrównani…
-
Cytat od prepare ur anus: „będą mogli orać każdego flociarza i ekonoma ” A jak się orze ekonomów? Widywałem już takich co byli pewni siebie jak ten cały PiS (polecieli i spadli) Cytat od Piesiou: „znowu spadną zyski to zaraz wrócimy do normalności ” No nie wiem. Jak kogoś stać na zmiany klas pod różne strategie, to nie byłbym tego taki pewien.
-
Ban dla Bresi za powyższe + dwa obiecane piwa dla pita