Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 323.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od cokolwiek: „nie patrzę na zyski” ...Cytat od cokolwiek: „gratuluje optymalizacji” Ty tak też chyba czasem piszesz wszystko co ślina na język przyniesie. Cytat od cokolwiek: „- z załączonego screenu - nie widzę ani jednej licytacji, gdzie osoba nowa, grająca dłużej niż 3 dni (czyli wysyłająca expy / farmiąca idlaków) nie jest w stanie wygrać.” Znowu generalizujesz jakbyś spędził po roku na każdym uni. Nie podoba się, to nie. Krótki komentarz i tyle. To nie jest dział FAQ, czy poradników.…

• Nie można budować w Podglądzie imperium. Chcąc dla wygody przeklikiwać tylko po razie/planetę muszę najpierw przelecieć po liście planet i dopiero wtedy znikają blokady z czerwonej czcionki, zmieniając się na szarą, aktywną hotlinkiem.

• Wersja 7.x - dyskusja

Damaon - - Porozmawiajmy o OGame

[ciach] Cytat od 19dawid45: „CZy wy też macie więcej wylogowań z gry? ” Bywają skoki po 3-4 razy w ciągu godziny, a tak to od czasu do czasu po razie. W nocy nie ma. To znaczy pewnie, że majstrują coś przy błędach, które powinno się zgłaszać na support, albo w odpowiednim dziale naszego foruma. Super Moderator Ruda:Komentarz do usuniętych treści ciach

• Moim jedynym nałogiem jest spanko. Proszę mi tu nie imputować, bo ja grzecznie loguję się jedynie 5 razy dziennie

• No to akurat to nie, bo faktycznie trochę przesadzone w drugą stronę, ale z bashem na licka to się zgodzę. Nawet na Stomt, wśród zabawnych błagań o apkę, co jakiś czas pada prośba o ograniczenie dziennego limitu wygrywanych licytacji.

• Przenosiny planety

Damaon - - Zadawanie pytań

Jedną. Dodatkowo możliwość wybrania kolejnych koordynatów dla tej planety przepada na kolejne 24 godziny od momentu anulowania.

• Przenosiny planety

Planeta w chwili przeniesienia nie może mieć żadnej misji z planetami/księżycami/pz/ekspedycjami - w obu kierunkach. Najprościej ujmując, koordynaty przenoszonej w tym momencie planety nie mogą istnieć w zakładce ruchu flot.

• Powinien być bash na licytatora. Max 3 wygrane dziennie i sajonara. Przez takich pajaców nie opłaca się tam w ogóle zaglądać. Na każdym uni to samo. Tylko na wymierających można coś podziałać, a tak to lipa. Wejdzie taki "juzioP" i wywali 16.938.347 na dopałkę mety 10%.

• Ale że w jakim sensie istniał?

• Cytat od Zla Kobieta: „mniej spać ” = więcej grać Możesz być sobie nawet brzydka. Grunt żeby przyrosty były

• IMG-20200929-145234.jpg

• Błąd stoczni

Damaon - - Błędy w grze

Zgłaszam błąd polegający na wadliwej produkcji stoczni. Założenie jest takie, że chcę zbudować 100 dużych transporterów, a surowca mam na 92 sztuki. Buduję je, resztę ośmiu chcę dokupić za antymaterię 8.png Zamiast 926 jednostek antymaterii muszę wydać za każdą sztukę 500, co daje łącznie 4000 S.png

• Itemy wydobycia

Cytat od Muniek: „to pokaz go w ekwipunku - miejscu trzymania itemów ” Bez-tytu-u.png Kupione doraźnie Cytat od BlackLatteCoffee: „Mozna kupic np jak jest promocja ” Jak wyżej widać, jednak kupić można w każdej chwili.

• Itemy wydobycia

Kuźwa, przecież na chłopski rozum wiadomo o co chodzi. Tak, są cztery itemy: trzy po 120k i jeden po 360. Btw. Fajnie się rypało surkie na starcie. Nie liczyłem ile tych itemów poszło, ale hurtem co najmniej 40.

• Bonusy - Pozycja

Ja mam 1/3 planet na 1-kach, 1/3 na 8-kach i 1/3 na 15-kach. Przy odpowiednim rozłożeniu boosterów przyrosty są dość spore.

• ostatnia litera

Damaon - - Spam

Adrenochrom

• Szkoda, że CM nie określił tego w wątku ogłoszeń. No ale skoro jest tak, to w sumie też dobrze. Dziękuję Ci za odpowiedź

• Wara od Mimusia! Jest przyjazny dla dzieci i umie maaasę różnych sztuczek!

• Założy mu się maseczkę, żeby nie kichał i korek w ..., żeby nie ..., i będzie git. Niech pani się zlituje.

• Cytat od Zla Kobieta: „Z psem nie można wejść na teren ośrodka więc nie ma możliwości by pies znalazł sie na funparku ” 10490402_450_450_81393_0_fill_0_133716dd7e623d24e38c9713be270742.jpgZ ciłałem można, bo to gryzoń a nie pies. Patrz jakie ma smutne oczka, patrz jak się musi kitrać. Nie wpuściłabyś?