Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 323.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od cokolwiek: „nie patrzę na zyski” ...Cytat od cokolwiek: „gratuluje optymalizacji” Ty tak też chyba czasem piszesz wszystko co ślina na język przyniesie. Cytat od cokolwiek: „- z załączonego screenu - nie widzę ani jednej licytacji, gdzie osoba nowa, grająca dłużej niż 3 dni (czyli wysyłająca expy / farmiąca idlaków) nie jest w stanie wygrać.” Znowu generalizujesz jakbyś spędził po roku na każdym uni. Nie podoba się, to nie. Krótki komentarz i tyle. To nie jest dział FAQ, czy poradników.…
-
[ciach] Cytat od 19dawid45: „CZy wy też macie więcej wylogowań z gry? ” Bywają skoki po 3-4 razy w ciągu godziny, a tak to od czasu do czasu po razie. W nocy nie ma. To znaczy pewnie, że majstrują coś przy błędach, które powinno się zgłaszać na support, albo w odpowiednim dziale naszego foruma. Super Moderator Ruda:Komentarz do usuniętych treści ciach
-
Przenosiny planety
PostJedną. Dodatkowo możliwość wybrania kolejnych koordynatów dla tej planety przepada na kolejne 24 godziny od momentu anulowania.
-
Przenosiny planety
PostPlaneta w chwili przeniesienia nie może mieć żadnej misji z planetami/księżycami/pz/ekspedycjami - w obu kierunkach. Najprościej ujmując, koordynaty przenoszonej w tym momencie planety nie mogą istnieć w zakładce ruchu flot.
-
Błąd stoczni
Damaon - - Błędy w grze
PostZgłaszam błąd polegający na wadliwej produkcji stoczni. Założenie jest takie, że chcę zbudować 100 dużych transporterów, a surowca mam na 92 sztuki. Buduję je, resztę ośmiu chcę dokupić za antymaterię 8.png Zamiast 926 jednostek antymaterii muszę wydać za każdą sztukę 500, co daje łącznie 4000 S.png
-
Itemy wydobycia
PostCytat od Muniek: „to pokaz go w ekwipunku - miejscu trzymania itemów ” Bez-tytu-u.png Kupione doraźnie Cytat od BlackLatteCoffee: „Mozna kupic np jak jest promocja ” Jak wyżej widać, jednak kupić można w każdej chwili.
-
Itemy wydobycia
PostKuźwa, przecież na chłopski rozum wiadomo o co chodzi. Tak, są cztery itemy: trzy po 120k i jeden po 360. Btw. Fajnie się rypało surkie na starcie. Nie liczyłem ile tych itemów poszło, ale hurtem co najmniej 40.
-
Bonusy - Pozycja
PostJa mam 1/3 planet na 1-kach, 1/3 na 8-kach i 1/3 na 15-kach. Przy odpowiednim rozłożeniu boosterów przyrosty są dość spore.
-
ostatnia litera
PostAdrenochrom
-
Cytat od Zla Kobieta: „Z psem nie można wejść na teren ośrodka więc nie ma możliwości by pies znalazł sie na funparku ” 10490402_450_450_81393_0_fill_0_133716dd7e623d24e38c9713be270742.jpgZ ciłałem można, bo to gryzoń a nie pies. Patrz jakie ma smutne oczka, patrz jak się musi kitrać. Nie wpuściłabyś?