Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 323.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• To ma sens, jeśli zachowany będzie jakiś mechanizm-parasol, który chroniłby GF przed stratami. Chodzi mi o migracje na nowe uni - co ma raczej oczywiste powody, zarówno w marketingu GF, jaki w samej dynamice gry. Ale fakt - ma to sens, o ile bydzie to dość drogi interes. Wystarczy, że co niektórzy gracze pajacują z kontami jak tylko się da.

• Jak już śmieszkujemy, to 1kk. Nie no, bez jaj...

• Ja jak się nie nawalę, to mi się ręce trzęsą i skanuję nie to co trzeba. A zamiast misji atakuj, wciska mi się misja "tylko nie rozlej"

• Cytat od Art: „Mleko się rozlało i ogłoszenia u nas zabrakło. Jeżeli czyjeś konto zostało poszkodowane z powodu tej przerwy, prosimy o kontakt na Support. ” Postawiłem milion plazm na mamie, po logowaniu ani plazm, ani surki. Proszę o zwrot

• Wersja 7.x - dyskusja

Damaon - - Porozmawiajmy o OGame

Dobra, już ogarnięte. Nie trzeba się nadto wyładowywać z frustracji. Art jest jaki jest, ale chyba po ostatnich kuksańcach zrozumiał, że chyba jednak warto informować graczy. Moim zdaniem, skoro od dawna nie było takiej sytuacji, moglibyśmy przymknąć oko. Świat się nie kończy na ogeju

• Różne wydobycie

Damaon - - Zadawanie pytań

Dodaj jeszcze info czy sprawdziłeś ustawienia surowców.

• R.I.P. Ogniter Tam to przynajmniej szybko top starych idlaków można było się doszukać.

• Wersja 7.x - dyskusja

Sugeruję zaktualizować info dodaniem postu z informacjami po reworku, o tutaj.

• Cytat od Zla Kobieta: „Gdzie na kopalni pracujesz ? ” Irlandia. Guinness, barany, Fordy, deszcz i wiatr. Cytat od Zla Kobieta: „Ja mam nadzieje, ze dziś będzie sokojnie bo wczoraj to była masakra ” Dużo krwi było? Cytat od pit: „zawsze można pic w domu. Trąci to patologią ale... jesli jest dobry powód ” Stary znajomy mawiał "jak nie ma powodu żeby się napić, to już jest powód" iksde.

• Cytat od litek.: „Cytat od Zla Kobieta: „Cytat od pit: „Nic tylko siedzieć w barze ” cześć Albo.. iść do pracy ” Ja tam wolę opcję z barem ” A ja pracę z barem Cytat od Zla Kobieta: „Ja też, no ale cóż trzeba sie zaraz zbierać i otwierać baholandie ” Współczuję. Mnie to łamie, bo wczoraj do kopalni nowy zbieracz przyleciał. (Ukryta treść)

• odkrywca

Damaon - - Gra

Opinie opiniami, ale na nic one kiedy są też prawdy objawione. Dzięki za wsparcie!

• AntiGameReborn

Zawsze zostaje kartka i długopis

• odkrywca

Damaon - - Gra

Zrobili za dużo zamieszania tą klasą. Mogliby trochę tylko posmyrać mechanikę ekspedycji, zostawić pioniery dla obu klas i wsio byłoby git. Kto chciałby latać na expy, latałby dalej, robiąc eko albo flotę. Nie jestem jeszcze jakoś specjalnie na tak, ale też przewinęła mi się po głowie ta myśl. Póki co, najpewniej nie wycofają się z tego pomysłu.

• AntiGameReborn

Teraz będzie płacz i lament "bo nam się należy". Ale spokojnie. Dotychczasowy dodatek nie zniknie. Będzie śmigać, tylko bez aktualizacji.

• Suchar wymyśliłem. Co robią GFy na potańcówce? Robią ługi bugi!

• ostatnia litera

Damaon - - Spam

Żobro bulwo banana, przestań mi rodzinę prześladować!

• Ale śmieszne...

• Cytat od Apofis: „Dobry pomysł ale pewnie nie przejedzie hehe ” Trza kuć żelazo póki gorące. Skoro jest iskra, proponuję zgłosić nasze trzy ostatnie posty do Mo(Rud)a, żeby przeniosła je na dział Pomysły i propozycje > Gra. Cytat od Apofis: „Jakby co to się zgłaszam do komitetu. ” Z pełną pokorą. Zróbmy to etapowo. Cytat od Apofis: „Gram od 2005, gdzie jeszcze była stara szata graficzna i gdzie nawet pancerników nie było jeszcze, a o anty nie wspominając. Jeden z najdłuższych staży z graczy mam,…

• Cytat od cokolwiek: „to manipulacja ” Przykładowo - ywalanie 101k jednostek na licytacji za item mety 10% przy tygodniowym wydobyciu 1kk to nie jest patrzenie na zyski, ani żadna optymalizacja. Odniosłem się do tej wypowiedzi: Cytat od cokolwiek: „Więc nie boli mnie to, że czasem przepłacę (czyli strata zasobów) ” Jak już krytykujesz w innym temacie co kto robi ze swoimi przyrostami, to pilnuj przy okazji tego, do czego sam się przyznajesz. Bo to nie jest manipulacja z mojej strony, tylko z Twoj…

• Cytat od Ruda: „7d ” Przyznać się, kto na to wpadł, kiedy ja już po badankach, o których wspomniał Bdzidal? 7.xd Tak se myślę, że skoro na osiemnastkę ogeja, dla wersji siódmej zrobili te mega zmiany, to może byśmy się tak zorganizowali i zrobili Solidarność 2.0 na 20-lecie i rozkminili jakiś projekt pakietu rozsądnych pomysłów, z którymi weszlibyśmy na główne forum origin w następnym roku? To raczej pewne, że będą chcieli jeszcze coś pogmerać w skryptach na okrągłą rocznicę, a jak znam historię…