Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 309.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
zapomniales dopisac ze zostales farma krolika to co zbierzesz i tak odbierze dzieki za akcje i naszemu nadwornemu skrybie za wrzucenie tematu
-
jak na takiego lamuska to calkiem niezle wyszlo przetapiaj na krk do tych 1kk
-
dzisiaj akurat z fartem pozdro dla ekipy z disco, obroncy SzO spoko gosc, Dnia 27-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zwyrodnialec [T R] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 588.278 Krążownik 30.491 Okręt wojenny 12.017 Pancernik 10.627 _________________________________________ Obrońca Brenton TARRANT [TGR] ________________________________________________ Mały transporter 1.200 Duży transporter 5.650 Lekki myśliwiec 50.000 Ciężki myśliwiec…
-
Cytat od Huwiszka: „Cytat od ZDOBYWCA1: „Dopiero co Cie poznałem a Ty już kręcisz ST za ST jak młody Junak Bunny oby tak dalej Obrońcy SzO! ” Bo to pewnie jakis miś malinowy albo cos w ten deseń tzw zasidasz:) pozdo graty szo ” Jakis zasidasz? Raczej opiekun albo tymczasowy operator, bo zasiadacz mi sie koarzy tylko z wegetacja, ale to nie ja swoje,juz tutaj zrobilem ale moze jeszcze wroce
-
Cytat od bocieek: „Cytat od Bunny: „Cytat od dziadek barezi: „Cytat od abecaduo: „Cytat od $BT: „NSX - tak pucujesz sie pod kazdym stekiem YB. Musze w koncu o to zapytac: Liczysz, ze za to podlizywanie sie, w razie czego, unikniesz zlomowania? ” a nie wpadles na to, ze maja dobre kontakty? jak zreszta cale chyba t r z nsxem bo kumaty chlop, na deffa zaprosi i dex opchnie? -) ” strach pomyslec jakie to "dobre kontakty" wazelina idzie lopatami graty Zajec,pora zamykac UNI ” Już zamknięte ” Można t…
-
O lamusy znowu w akcji, to chyba wasz rekord kariery w %?
-
Dnia 13-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mismalinowy [T R] ________________________________________________ Mały transporter 100.000 Lekki myśliwiec 250.000 Okręt wojenny 30.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Ronin [TRUST] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 1.000 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 500 Krążownik 500 Okręt wojenny 501 Recykler 500 Sonda szpiegowska 1.29…