Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 309.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
wishmaster ty masz jakies kompleksy czy co? bo kazda twoja wypowiedz to zaczepka do pyskowki, gratki klamka ladne wyczucie czasu
-
juz wiecej bez napiny poprosze zostalo troche czasu na zakonczenie zmagan wiec jeszcze sie odgryziemy co do akcji rzeczywiscie miskov nie mogl podleciec za to byl odzwe w soju i chcielismy sie klasc pod niego, niestety nie podal nam godziny ladowania swojej floty ani tego ze leci nie tylko klamka
-
gratki ubicia bunkra ale teraz was czeka remont:D
-
co wam to daje ze ildkowi moona kasujecie oprocz tego ze tracicie przy tym kilkanascie gskow? prog wojny to 25k wiec a on nie ma tyle moonow
-
No hej Pozdrawiam reszte ferajny z banksters oraz naszych emerytow byscie cos jeszcze poklikali palki:D Dnia 10-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mismalinowy [BANKSTER] ________________________________________________ Pancernik 10.714 _________________________________________ Obrońca JaloSS [UCF] ________________________________________________ Mały transporter 2.012 Duży transporter 2.000 Lekki myśliwiec 1.115 Krążownik 1.998 Okręt wojenny 1.050 Recykler 415 Sonda…
-
gratki, zrobic samymi krk ponad 9k% niezle Ci sie trafilo ;d
-
gratki starcia ale to nie koniec wojny:) co do rw to by nie powstalo gdyby unreo odpisywal na nasze wiadomosci, wyslal na soju takie cos : Wiadomość zbiorcza od unero21 02.07.2017 02:15:51 Od: unero21 hm leci na mnie klamka:p bedzie o 6:46:59 na 2:329:8 Lekki myśliwiec: 50.935 Ciężki myśliwiec: 24 Krążownik: 71.052 Okręt wojenny: 2.231 Niszczyciel: 8.143 po czym dal loga i do tej pogry go nie ma, wiec nie wiem co tak naprawde sie stalo a bylismy gotowi akcje ratunkowa przez co cala akcja troche …
-
wygral lepszy sojusz poprostu bo wy tylko potraficie zlomowas konta byly sojusznikow przegraywaliscie wojne prawie o 7k % i nie zrobiliscie kompletnie nic zeby ja wygrac i to ma byc top1 ? wy pierwsi sie wsadziliscie w uklad tatera i bialego wiec przylecielismy bronic swoich co was skutecznie odstraszylo w dzialaniu az na urlop uciekles