Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 309.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
male bum po urlopie, pozdro Dnia 19-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mis zlomiarz [B R B] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 333.111 Okręt wojenny 22.222 Bombowiec 2.000 Niszczyciel 6.660 _________________________________________ Obrońca Kamil_LDN [SPZ] ________________________________________________ Mały transporter 5.500 Krążownik 301 Okręt wojenny 500 Recykler 200 Sonda szpiegowska 150 Bombowiec 300 Satelita słoneczny 1.000 Wyrzut…
-
No gratki ladne bombardiwanie przeprowadziles:) ciekawe ile dexu przelot
-
dzieki wish za lot i anubis za info co do krk to jeszcze ich troche mam,ale do was mi jeszcze sporo brakuje
-
umc umc remontujemy nie spimy :), jakies tam straty sie wkradly ale zysk calkiem przyjemny jak na lot przez gale no i sporo statkow mu wrocilo bo mial byc duzo mniejszy zysk, pozdrawiam wszystkich znajomych Dnia 12-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mis zlomiarz [B R B] ________________________________________________ Niszczyciel 5.787 _________________________________________ Obrońca czuczers [N-A] ________________________________________________ Mały transporter 1…
-
Drobne na waciki xd albo szpachle na pancki xd gratulacje i czekamy na wiecej
-
umca umca kolejny pusz misia wish chciales banke to jest znowu udalo sie trafic na palacej sie akcie, kolega zsylal chyba surke rano, wygral licytacje odebral fsa i prawdopodobnie przysnal:D duzo ryzykowalem bo sporo dexu poszlo na lot i mialem tylko jedna probe bo potem by zmienil moona z fsem ale ladnie siadlo pozdrawiam cala ekipe remontowa , Heroldow, palki z MNS oraz i kamcia ze dotrzymywal mi towarzystwa rano przy kawce:D Dnia 10-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Ag…
-
witam wszystkich, zaczne od tego ze polecialem bez skana na palacej sie akcie, akurat idealnie wstrzelilem sie w okienko, obronca odswiezyl 1 min po starciu i zaczal wioslowac:D ale ze ladnie pogratulowal i okazal sie spoko gosciem to zyczye SzO, pozdrowienia ida do kamcia,sonego,janko,dziubka,stokrotki oraz brygady remontowej i MNSow:D to sie skonczyly podsmieujki z misia czekam na was cwaniaczki:D Dnia 07-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor mis zlomiarz [B R B] ___…
-
pozdrawiam wszystkich znajomych, lot na akcie, nie polecam goscia ktory cala noc uzywal autorefreszu, niestety nie pomoglo , ale jako skapiec balem sie puscic cala flo zeby nie zmarnowac dexu:D Dnia 31-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor malina [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 50.344 Okręt wojenny 44.479 Bombowiec 2.044 Niszczyciel 4.055 Pancernik 42.017 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca …
-
Pozdrawiam banksterow,mns z xhantusa oraz krzycha i wisha ze im sie jeszcze chce:D wilkowi sie nalezalo za to ile raz mi uciekal ostatnio Dnia 21-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor malina [BANKSTER] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Wilku ________________________________________________ Duży transporter 24.242 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 142 Wyrzutnia rakiet 341 ___________________…
-
gratualcje starcia, nam zabraklo troche szczescia a tak btw kto to jest ten tertych caly ze sie tak pluje? gra na tym servie?
-
Gratulacje, uparty byk z Ciebie latwo nie bylo, zgubila mnie pewnosc siebie lot na nie stojaca flote a braklo mi 7 minut zeby odebrac, za co chcialbym przeproscic sojusz ktory jest nie tylko na dobre czasy ale i te zle tez, dzieki za wsarcie bo mialem skonczyc granie gdzie juz zatracilem aktywnosc ale dla was jeszcze poklikam tak wiec szo bedzie, podzro i do nastpnego
-
Gratulacje, za ukatim duzy %% chodzil od dwoch dni xd, topcie na flote szkoda czasu na eco