Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 522.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ehh Elmo no ale też nie uwzględniasz czynnika ludzkiego. S&D to zabawa. Mam w drużynie 3 osoby które nie wstawiły żadnego RW. A po drugiej stronie jest Koloc ktory mając flotę popierdółke 2kk pkt zrobił tyle % co ja, kilgor i tyskie a razem mamy 300kk pkt. Nie ma się co obrażać na świat że się trafi na GSowca w drużynie, można trafić na wieczne urlopy, totalnych nielotów albo osoby co zgłaszają się żeby zwiększyć szansę swoich sojuszników trafiając do przeciwnych drużyn co ma powiedzieć drużyna …

• Cytat od KKS: „Może mówisz o Danielu który nawet konta swoich Koalicjantów walił na starcia by coś w ogóle trafić ?? ” Tak było, potwierdzam, nie kłamie wcale. Graty Grubas aktywisty, najbardziej rozchwytywana nagroda w tym roku hehe Całej reszcie gratuluje, szkoda że Mallory zabił rywalizacje jednym RW. A może to nie Mallory tylko krzychu ? Sobie gratuluje bo też poszalałem, wiadomo. Pozdrawiam serdecznie.

• Jesteś taki Internet Explorer Uni68 Jeszcze brakowało dopiska "Powodzenia w S&D" albo "Celuje w złomiarza, aktywista może być tylko jeden"

• 17-11-2019 16:32:17 - ManNiaK [Balerion] - 6503.82% Dnia 17-11-2019 16:32:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ManNiaK [3 X] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Bisu [AVALON] ________________________________________________ Mały transporter 204 Duży transporter 135.296 Lekki myśliwiec 98 Ciężki myśliwiec 22 Recykler 56 Sonda szpiegowska 79 _________________________________________ Po bitwie... Agresor …

• No elo mordeczki. Nie wiem czy nie narażę się w sojuszu jeżeli opowiem o pewnej kulturze robienia "perfekcyjnych stejków" w 3 X. Otóż. Najważniejsze jest żeby ST było max 3 us od planety z której wysyłamy flotę, idealnym układem jest własny US, natomiast stosowana jest skala 3 stopniowa (Medium Rare, Rare, Well Done), gdzie 3 US to jest słabo upieczony stejk. Starcie powinno być bez strat, niekoniecznie trzeba się przebijać. Kluczowe jest wysłanie całej floty w jednym slocie. Wymagane jest też a…

• Ty śmieszku Ty Graty, przebiłeś się

• O tym mówiłem korzysta całe uni a my się przyglądamy bo śmieszne znaczy święte pakty Graty Gruby, fajnie że podciagles % ale Mallory odjechał

• Cześć, Za to RW: board.pl.ogame.gameforge.com/i…ostID=8687477#post8687477 wnoszę o wykluczenie gracza Filu z udziału w S&D bo mój brat mu osobiście wystawił to starcie (Baron). Naturalnie powszechnie wiadomo że to konto do "handlu" mojego brata bliźniaka, Filu też doskonale o tym wiedział więc konto było włączone w nieagresje, w innym przypadku naruszało by to prawo świętych paktów pomiędzy sojuszami 3 X i MISIE o nietykalności. Niestety w dniu wczorajszym dogadał się że odda surowce jak zrobi R…

• Z kim się zadajesz takim się stajesz - wiadomo. Frustracja że nic nie można ustrzelić ? Gruby daj mu lekcje jak nie łapać bany za push, payment ogólnie dopuszczalny

• Przez chwilę się bałem że się w końcu przebiłeś przez coś Graty

• Widać że Bladas to Cię sporo nauczył Fajne PB, do tego jakaś akcja. Graty, obrońcy odbudowy, ma wprawę

• Ktoś tu się rozbrykał Graty, agresorce kolejnych wypadów.

• Oho Jak rzucać kamieniami to paradoksalnie zawsze pierwszy Ty Gruby lamo, już było ustawione RW na 500k% a Ty taką fujarę odwalasz. Na bank za payment, zbieraj się z tego bana i ciśnij.

• Fajne to S&D takie nie za długie Graty PNy, krzychu to nie Twoja wina, wina wilka + Encepence. Niech bąbelek rośnie duży i silny jak floty naszych przeciwników pozdro

• 29-10-2019 11:03:30 - ManNiaK [Balerion] - 325.75% Dnia 29-10-2019 11:03:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ManNiaK [3 X] ________________________________________________ Mały transporter 15.000 Lekki myśliwiec 1.500.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Dywan [ASSASIN] ________________________________________________ Duży transporter 969 Satelita słoneczny 11.187 Wyrzutnia rakiet 115.127 Ciężkie działo laserowe 5.702 Działo Gaussa 343 Wyrzutnia p…

• 5cd3d1541dd05_p.jpg No i po zawodach. Można kończyć S&D, chyba że czekamy na wyłonienie aktywisty jako najbardziej kluczowej postaci tej edycji Graty, zysk klasa.

• Nie chce tu stawać konkretnie po żadnej ze stron bo Gruby mi pracuje na nagrodę drużynową, Filu wiadomo jak czarny brat, ale może wypadałoby wymagać czegoś więcej od graczy z takim potencjałem flotowym (i to bez GSów) niż latanie po satkach ? Sami od siebie nie wymagacie, to dajcie nam wymagać od Was Ale podoba mi się ta walka o aktywistę w tym roku Ogólnie zaczynam mieć wątpliwości czy dobrze rozumiem tą zabawę, tu dywagujemy o lotach po satkach a niszczenia moonów idlerów które nie ma tak samo…

• 23-10-2019 12:36:16 - ManNiaK [Balerion] - 843.91% Dnia 23-10-2019 12:36:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ManNiaK [3 X] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.000.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Dywan [ASSASIN] ________________________________________________ Duży transporter 3.957 Satelita słoneczny 47.577 Wyrzutnia rakiet 112.338 Lekkie działo laserowe 776 Ciężkie działo laserowe 1.398 Działo Gaussa 2.809 Dzia…

• Filu siedź cicho, gość pracuje na moją nagrodę drużynową swoimi LMami. Brawo Gruby ! Jedziemy z nimi jak z nielotami.

• Cytat od Wojownik Kajaczenko: „a mi sie nie podoba. balerony jakies.... dobrze ze procent niski to jeszcze z filem nadrobimy ” Nie sądzę żeby aktywistę interesowały % ale każdy ma swojego idola, nie oceniam, bez spiny wiadomo.