Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 522.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Marvin: „@Leonidas - do każdego RW potrzeba szczęścia, mianowicie w postaci błędu obrońcy. Źle puszczony fs - chociażby na zbieraj (nawet z wabikami) - wyliczenie wymaga finezji, ale trzeba mieć szczęście, żeby ktoś popełnił tego typu błąd. To miałem na myśli poprzez szczęście.” BFS to też błąd obrońcy, czemu by nie zaliczyć fo finezyjnych starć ? Chodzi mi o samą idee tego punktu kolonizuj. Nie mówie że się nie da Ostatnio liczyłem. Ale jak coś finezyjnego zależy od tego czy obrońca si…
-
Cytat od Marvin: „Szczęśliwi ci, którzy zaliczyli w łatwiejszych czasach, szacun dla tych, którzy zaliczyli w obecnych czasach (choć tu tak naprawdę jeszcze więcej szczęścia potrzeba) - tak czy inaczej było to wyliczenie fsa z kolonizuj.” Nie wiem ale jak dla mnie szczęście wyklucza finezje. W tym momencie nie ma możliwości wyliczenia kolonizuj co do sekundy więc jak to wykonać finezyjnie ? W tym że obrońca nie odbierze fsa nie ma nic finezyjnego, finezja jest wtedy jak nie może nic zrobić bo do…
-
Cytat od FaTaL1Ty: „Aha.. czyli tak jak myślałem, agresorzy ''wygrali'' bo mogli wstawić RW Z takim argumentem chyba już nie wygram. Wy wiecie swoje, a ja wiem swoje” Sam zacząłeś wrzucać jakiś regulamin więc Ci go tłumacze. Tak się tutaj rozstrzyga bitwy nierozstrzygnięte od X lat a wyskakujesz jak Filip z konopi. To nie jest mój wymysł, nie jest to wymysł cysia, Konia tylko ogólnie panujące zasady tyczące się każdego i wszędzie. Nie pasuje - strzelaj fochy jak dziecko. Przecież nikt nie broni,…
-
Cytat od FaTaL1Ty: „Według regulaminu starcia zakończyły się remisem a prywatne odczucia to tylko odczucia Gdzieś wyżej pisałem co sądzę o aktualnym regulaminie” Cytat: „3. W sytuacji bitwy nierozstrzygniętej RW może zostać opublikowane przez gracza, który w wiadomości z gry ma mniejsze straty. Nie bierzemy pod uwagę zbiórki złomu czy faktu, że obrona w części się odbudowuje.” Opublikowanie RW w S&D = starcie liczone i punktowane w S&D. Chyba nie chcesz mi powiedzieć że jak zdobędziesz punkty w …
-
Cytat od FaTaL1Ty: „Regulamin wskazuje tylko stronę, która MOŻE OPUBLIKOWAĆ RW, a to że mogli wstawić RW nie czyni ich wygranymi I tyle w temacie.” Wmów mi że tu był remis i bitwa która nie została rozstrzygnięta: SOLO; ZUAKUNA vel MOTABA vs lecenafs [NO NAME] - 17638,09 % ------>>>>> TOP 1 SOLO + FARMING + ZBIÓRKA + 1 ŻYCZENIE albo tu: Top 2 Solo Uni68; Leonidas [DTB] vs Higurashi [BWOLF] - 32226,77% + zbiórka + PB albo tu: Zakaveli, Siedem i NoName [D P] vs mr eko i Dejavu [CDnDR], Mroczny [BT…
-
Cytat od Marvin: „Wiesz, niby nieodebrany fs, ale wymaga to też obserwacji - inaczej nie ma sensu latać i trzeba być też gotowym albo na bardzo długie opóźnianie, albo mieć szacunkową godzinę powrotu floty.” No to skoro tak to proszę. Pod 17 tu: Top 2 Solo Uni68; Leonidas [DTB] vs Higurashi [BWOLF] - 32226,77% + zbiórka + PB ORAZ TU Nieodebrany FS, wymagana obserwacja, miałem szacunkową godzinę powrotu floty. Dla mnie tu nie ma finezji ale Ty tu rządzisz Cytat od Marvin: „Co do 12 - to zawsze by…
-
No to pkt 16. SoLUfka; Leonidas [GoN] vs Wicher [-] - 295,9% + farming pkt 12. Top 1 ACS Uni28; Leonidas i ManNiaK [W.P.] vs General_Liu_Bei alias Hector [Darkness] - 33244,66% Nie skanowałem, nie falangowałem. Zobaczyłem minuty będąc na urlopie i klikałem, napisał o tym obrońca TU A w momencie zaliczenia tamtego pod 12. to tu jest pkt 3. : Top1 ACS Uni28; Leonidas i ManNiaK [W.P.] vs Sith Miki alias Hector [Darkness] - 22270,1% Edit. Co do finezyjnego starcia, w sumie każde RW można tak skwitow…
-
webber, zUy ares, Mallory Knox, Mickey Knox, zUy kUn [MNS] vs dawczu, Eddard Starsky, Knopers, ZUAKUNA , DrJoint [GEN&BWOLF] - 78502,49% - TOP 1 ACS :E wojna
Leonidas - - Hall of Fame
PostDuuużo by tu można było pisać tak jak pod każdym RW w którym MNS ucisza kolejne kółko wzajemnej adoracji zwane opozycją Duma mnie rozpiera że przyszło mi grać w takim zacnym gronie RW oczywiście sprezentowane przez obrońców, tak jak pisałem - uczestnicy obrony wytypowani byli prawdopodobnie opcją losuj w Excelu. Nie wiem kto był pomysłodawc(z)ą tego przedsięwzięcia ale niewątpliwie przyczynił się on do zakończenia wojny Sojusznikom szczere gratulacje za % który długo nie będzie pobity. Ciężko mi…
-
SOLO; ZUAKUNA vel MOTABA vs lecenafs [NO NAME] - 17638,09 % ------>>>>> TOP 1 SOLO + FARMING + ZBIÓRKA + 1 ŻYCZENIE
PostUrzekło mnie w tym starciu tylko to że wysyłasz flotę lepiej niż GENdery Brawo, push bo push ale jednak wysłać flotę to nie taka prosta sprawa. pozdro Leo
-
TOP2 SOLO Mroczny [J-A], szajka [RKR] vs moskwa20 - 24647,69% + DOBITKA
PostMroczny wracasz do formy Miło znów Cię widzieć w takich starciach. Przetapiaj i ciśnij dalej Obrońcy odbudowy. pozdro Leo
-
Zakaveli, Siedem i NoName [D P] vs mr eko i Dejavu [CDnDR], Mroczny [BTC], znamek [ELITA] - 231087,61%
PostCytat od Siedem: „Według mnie niezła akcja i piękna postawa obrońców (nie licząc Dejavu) została w tym momencie pogrzebana właśnie przez g.burzę obrońców i ich znajomych - warto było?” Też jeszcze raz sobie posta nabije bo nie mogę się powstrzymać, a nudy to czemu nie Załóżmy, zupełnie analogicznie że którykolwiek z Twoich dobrych znajomych leci w ACSie na Zakaveliego czy tam Siedem, ogólnie Twojego sojusznika. Pytanie: podstawisz się u sojusznika pod znajomego czy może znajomość jest ważniejsza…
-
Zakaveli, Siedem i NoName [D P] vs mr eko i Dejavu [CDnDR], Mroczny [BTC], znamek [ELITA] - 231087,61%
PostCytat od Dejavu: „Prawdziwy obraz tego pięknego starcia zachowam sobie na pamiątkę w sygnaturce” To jest bilans prawdziwy dla Was, prawdziwszy byłby gdybyście od bilansu agresorów odjęli to co zebrali. O ile coś zebrali
-
PostBilans albo realny albo wgl. Po co robić cyrki w takim dobrym starciu ? Szkoda że nie zostały wykorzystane wszystkie wolne miejsca no ale czasem tak bywa % ogromny, pewnie kilku graczy definitywnie skończy z 67 no ale takie życie Gratuluję, obie strony są równie przegrane co wygrane SzO i bawcie się dalej, tak dobrze w grze jak na forum pozdro Leo
-
No Okut długo to trwało, nie powiem że nie ale efekt powala Myślę że wypracowałeś sobie konkretną markę nie tylko tym RW ale tym jak po tych złomach do 0 "postawiłeś się" na nogi SzO, takie straty to jest śmiech przy raczej pewnym wygraniu Top 1 Złomiarzy S&D, Top 2 Solo Universum i Top 7 Solo OGame.pl Pozazdrościć Obrońca pyskaty i kozak, należało mu się Ale mimo wszystko SzO I dobierania sobie bardziej ogarniętych "przyjaciół" niż tej pajac agrest. pozdro Leo
-
zUy kUn i zUa Sarmikowa + zUy ares [MNS] vs Mrs Smith [BoS] - 21122,02% top 1 ACS + 698,15%
PostZaczynam się zastanawiać komu Koń najpierw wysyła linka Bo odnoszę wrażenie że najpierw leci hasło do GENderów "zaraz wstawiam", Ci zaczynają odświeżanie i rezerwacje a potem dopiero reszta Ale są równi i równiejsi, była by to dyskryminacja zapewne Obrończyni już chyba tyle razy dostawała drugą szansę od losu że w końcu musiało się to tak skończyć Graty, duet niebanalny Przetapiajcie i siejcie dalej zniszczenie A obrończyni śmiało będzie mogła zapominać o koncie i oddawać się uciechom macierzyńs…