Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 258.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Real Madryt
Rassija - - Piłka Nożna
PostCytat: „Tiberian napisał(a) Niemal pewne jest odejscie Robinho klub nie bedzie go zatrzymywał wyznał prezes dla jakiegos szmatławca i mam nadzieje ze za sprzedaz robinho kupia przynajmniej dwoch zawodnikow kogos kto g zastapi i napastnika ktorego sobie zazyczył Szuster obysmy tylko nie zostali z jednym akupionym zawodnikiem w tym sezonie bo marnie bedzie wygladała walka o mistrza Hiszpani i LM..... o_o” tak niech kupia nawet 10... Mysl czlowieku bo ostatnie twoje posty to sam spam Robinho wypial…
-
Real Madryt
Rassija - - Piłka Nożna
PostDudek przyszedl za darmo, na lawke rezerwowych Dlaczego on? Bo pokazal sie, jest dobry (przynajmniej byl), a Real potrzebowal mocnego zmiennika. NIkt nie chcial tam grac, wiec sciagneli Dudka.
-
Djablica
Rassija - - Archiwum CT
PostZnów mnie tu dawno nie było Oj dostanie mi sie CO sie dzialo w DiD u17 jak tam nie zagladalem? Wierzysz w pokonanie Barcy przez Wisle? Ogladasz obecnie jakies seriale? Czy wedlug Ciebie powinienem zrobic przykrosc u17 i wrocic do gry?
-
TS Wisła Kraków.
Rassija - - Piłka Nożna
PostBaardzo pozytywne zaskoczenie. Diaz troche przypomina z twarzy Ronaldinho, ale gral bardzo fajnie i do tego wykonczyl ciekawe podanie Łobo Tak jak napisal Bemek punkty do UEFA sa kolejne a WIsla ma wielke szanse na faze grupowa (jakiegokolwiek pucharu ). Po tych 2 meczach z Beitarem zaczynam wierzyc ze ten zespol mimo brakow kadrowych jest w stanie powalczyc o cos w pucharach Powoli, ale zaczynam wierzyc Boguski swietny Sprzedajcie go do Poznania
-
Legia Warszawa
Rassija - - Piłka Nożna
PostCytat: „Rasialdinio napisał(a) Cytat: „Rassija napisał(a) A ty stoisz na autostradzie? To bylo nie smaczne z twojej strony, nie udawaj Belita. A ze istnieja to kazdy wie, sa dowody (ja ich nie mam, ale spytaj sie na policji, poczytaj artykuly w archiwach gazet jesli to Cie interesuje).” Poczytam Wyborczą, tam piszą tylko prawde tacy redaktorzy jak Stec, kibic futbolu fetujacy Kake. Nie chce mi się szukać, a z resztą pewnie gdyby takie artykuły były to przeczytał bym je na LL!.” Na portalu bardzi…
-
Legia Warszawa
Rassija - - Piłka Nożna
PostCytat: „Rasialdinio napisał(a) Cytat: „Na mocy fuzyjnej umowy nowy klub kontynuuje tradycje Lecha Poznań, a nowy właściciel holding Amica wniósł aportem do spółki pierwszoligową licencję Amiki oraz znaczną część ich piłkarzy.” Ladnie zacytowales ale daj reszte madralo i z kiedy to bylo Cytat: „Rasialdinio napisał(a) Nieznalazłem nic o tym że nagle zaczeliście grać na swojej licencji.” Bo nie szukales W mediach nawet byla informacja, i to mowil ktos z zarzadu Lecha ze gramy juz na swojej Cytat: „…
-
Legia Warszawa
Rassija - - Piłka Nożna
PostCytat: „Rasialdinio napisał(a) Cytat: „Rassija napisał(a) Zajmujemy sie ITI Legia Warszawa czy ŁKSem? ” Piszesz że PZPN uratował nas przed degradacją, a przecież ŁKS też podobno kupił mecz, o sprzedających nie wspominając. W takim razie ich też uratował. Dlatego się pytam czy ten klub też ma układ w PZPNie?” Mówiac ze Legia ma uklad z PZPN siegalem mysla o wiele dalej niz tamte lata Poza tym jak wyobrazasz sobie wielka kare dla ŁKS i mala dla Legii? Tak musialo byc, zeby Legia nie oberwala za mo…
-
TS Wisła Kraków.
Rassija - - Piłka Nożna
PostJa czytalem w gazecie sportowej wywiad z Walterem i to on mowil Byc moze cytowal ale to wszystko jedno bo cala reszta ktora napisales sie zgadza. Jaki z tego moral? Maja wycofac sie CI, ktorzy inwestuja w czolowe polskie kluby... Tak jak teraz nasza liga jest prawie amatorska, tak za chwile bedzie juz w calosci amatorska (mysle tu o pucharach europejskich)
-
Legia Warszawa
Rassija - - Piłka Nożna
PostCytat: „Belit napisał(a) Cytat: „Rassija napisał(a) 2. Wy? Czyli kto? Jak? Przyklad?” Ej no, chyba nie powiesz, że nie śpiewacie niczego o PZPN? ” 1:0 dla Ciebie Nie skojarzylem ze oto Ci chodzi akurat ALe i tego coraz mniej Cytat: „Belit napisał(a) Cytat: „Pusciles riposte, fajnie. Moze jakis argument do niej? Bo nic nie udowodniles i moge Ci ze spokojem powiedziec" klamiesz pan, panie Belit Podaj argument kiedy bylem bezstronny to pogadamy o tym, moze masz racje ^^” Taki przykład pierwszy z br…
-
TS Wisła Kraków.
Rassija - - Piłka Nożna
PostCupiał wpompowal z tego co sie orientuje 120 milionow zlotych. On nic na Wisle nie zarabia... Mowil o tym Walter w wywiadzie. Tzn o tym ze polska pilka to sama strata. NIkt tu nie zarabia, kazdy traci. Obecnie mowi sie ze Cupial chce jak najwiecej pieniedzy odzyskac... Byc moze tak jest, bo tak jak mowil Walter najwieksi sponsorzy polskiej ligi beda sie wycofywac... (w ogole w sporcie polskim taki trend wystepuje powoli - Drzymala (tak on sie powoli wycofuje), Prokom, sponsor siatkarzy z Olsztyn…
-
Legia Warszawa
Rassija - - Piłka Nożna
PostCytat: „Belit napisał(a) Cytat: „Rassija napisał(a) Zanizac poziom.. Kto to mowi Chce cie powiadomic ze swoim obnoszeniem sie wszedzie na tym skrawku forum gdy wygraliscie puchar z WIsla ostatnio obrazaliscie wielu. Na rozne sposoby. Chce Cie powiadomic ze nazywanie Lecha Amica Poznań to obraza. Co wiecej, chce Cie powiadomic ze nieznajomosc historii pilki noznej w twoim wykonaniu rowniez mnie uraza Do tego obraza mnie wasz brak bycia sprawiedliwym w kwestiach ktore dotykaja ITI Legie Warszawa. …
-
TS Wisła Kraków.
Rassija - - Piłka Nożna
PostPolskie druzyny nie porafia stworzyc mocnych zgranych druzyn. Taka ostatnia stworzyl Kasperczak. Kazdy wie ile zdzialala i co sie stalo jak najwazniejsi gracze odeszli. Czy o tych pilkarzy wczesniej tlukly sie dobre kluby? Nie... Wisla nie ma szans na LM a i na faze grupowa UEFA duzo wiekszych nie ma... Dlaczego? Bo nie ma kim grac, a trzon skladu wedlug mnie jest ten sam od dawna. CO innego Lech i Legia. Te druzyny maja coraz nowszych, lepszych pilkarzy i maja szanse przy dobrym losowaniu na fa…
-
Legia Warszawa
Rassija - - Piłka Nożna
PostCytat: „Rasialdinio napisał(a) Cytat: „Rassija napisał(a) ITI Legia Warszawa jest podejrzana o korupcje (nie mowi sie o tym oficjalnie) gdy Wdowczyk zdobywal z nia mistrzostwo. Mowiac jasniej, bo do Ciebie tak trzeba, istnieje obawa ze mecze Legia wtedy kupowala. I mowi sie o tym ze jakis klub wtedy mecze kupowal. Przypadek?” nieoficjalnie też się nie mówi, tzn. mówi to tylko Expert Rassija. ” I kto tu kogo zamierza obrazic co? Jak juz Ci kiedys mowilem dziecko dorosnij Poza tym moje wypowiedzi …
-
Legia Warszawa
Rassija - - Piłka Nożna
PostGentleman ITI Legionisto Warszawa ITI Legia Warszawa jest podejrzana o korupcje (nie mowi sie o tym oficjalnie) gdy Wdowczyk zdobywal z nia mistrzostwo. Mowiac jasniej, bo do Ciebie tak trzeba, istnieje obawa ze mecze Legia wtedy kupowala. I mowi sie o tym ze jakis klub wtedy mecze kupowal. Przypadek? Obecna ITI Legia Warszawa w roku 1993 chciala kupic mistrza ale zabrano jej i dano Lechowi. Tak jak pisaliscie nie bylo na to dowodow. Legia z ligi nie wyleciala wlasnie dlatego. Swietna robota PZP…
-
Legia Warszawa
Rassija - - Piłka Nożna
PostCytat: „Belit napisał(a) Najwierniejsi to na A i honorowej siedzą! Ja również nie spodziewam się ze strony Gro... znaczy Polonii żadnych oznak solidarności w temacie protestowym. Może się mylę. Jak będzie to się okaże;) PS. Ja bym się wybrał do Moskwy, ale nie bardzo mi termin meczu pasuje:|” Czepiasz sie Polonii tak samo jak Lecha... A co powiesz na ITI Legia Warszawa? FC Moskwa ostatnio nie gra porywajaco, ale widze po was ze sie jej nie bocie za bardzo... A to nie dobrze, bo to mocny zespol Z…
-
TS Wisła Kraków.
Rassija - - Piłka Nożna
PostProceder czy ty zawsze musisz pokazywac swoj brak kultury? Wladze Wisly mysla raczej o Pucharze UEFA co pokazuje ich polityka transferowa zreszta wiec nawet jak przejda Beitar to wielkiego halo z powodu przegranej z Barca nie bedzie
-
TS Wisła Kraków.
Rassija - - Piłka Nożna
PostA nie wydaje sie wam ze zarzad robi wam wode z mozgu tak samo jak wczesniej? Agali tez mial byc gwiazda Wisly, tez mial przyjsc, to samo z Kluivertem (sory jesli zle napisalem).. Smolarek tak na prawde nie popatrzyl na klub z Francji to pojdzie do WIsly? Szczegolnie gdy Wisla nie moze sobie poradzic z Beitarem?
-
Djablica
Rassija - - Archiwum CT
PostCo się stało, że ostatnio tak rzadko tu goszczę?
-
Legia Warszawa
Rassija - - Piłka Nożna
PostA dlaczego na czarna liste dostalo sie ponad 100 nazwisk? Za darmo? Smiem watpic
-
Real Madryt
Rassija - - Piłka Nożna
PostI jesli zmiana klimatu nie bedzie miala wielkiego wplywu na jego organizm... Jesli Hendry zostanie w Barcy to bedzie grac o niebo lepiej Ja po Portugalczyku, jesli przyjdzie do Realu w 1 sezonie nie bede oczekiwac wiele... On w swietnej formie nie wytrzymuje psychicznie i nie gra z wielkimi tak swietnie jak ze slabszymi, wiec jako nowy zawodnik moze byc tylko gorzej Takim pilkarzom trzeba dac czas, a to moze byc za duzo jesli chodzi o Real... Wierze ze do Krolewskich dojdzie Kaka i odzyska forme…