Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 258.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Real Madryt

Rassija - - Piłka Nożna

Po prostu generalizuje bo w mediach trabia ze w Realu zle. Nie pochylil sie jednak i sam nie popatrzyl jak to wyglada. Mnie w Realu brakuje przede wszystkim zgrania i ufnosci pilkarzy wzgledem siebie. Nie jestem w stanie uwierzyc ze obecna kadra zrobila by dla Realu wszystko, bez obiecanych podwyzek, premii. Brakuje mi del Bosque

• Real Madryt

Rassija - - Piłka Nożna

tak niech Real co roku kupuje kogos i wstawia go do skladu. z filozofia fify na pewno znow beda druzyna na miare tej ostatniej za del bosque Raula i Morientesa etc.... Pamietacie ta druzyne ktora 1 raz zdobyla puchar LM i potem powtorzyla to w wcale nie tak mocno zmienionym skladzie jeszcze 2 razy? Oni byli zgrani... a teraz?

• Legia Warszawa

Rassija - - Piłka Nożna

Lekko zapomnialem o temacie a tu napisaliscie mi wiele ciekawych linkow no to teraz sie z wami zgodze o a ta strona od Karlika swietna Jak poczytalem na stronie Legii jakies o kosach we Wloszech to padlem :d Wasze Juve to prawie z kazdym ma hah :d ciekawie tam dopiero maja

• Djablica

Rassija - - Archiwum CT

aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=204117 Ładnie? wesołych najbliższych świat wielkanocnych, które się jeszcze nie zbliżają

• Legia Warszawa

Rassija - - Piłka Nożna

Drogi tortoise... znow z polskiej strony! To milo ze Polacy przyznaja sie do tej przyjazni, ale moze w koncu taki link z wloskiej strony? Ja sie chce dowiedziec czy Włosi sie do tego przyznaja, bo doszlismy juz do tego ze taka przyjazn istnieje. Ale czy oni ja szanuja i pielęgnują? A moze w ostatnich latach sie nie przyznaja? /jak dla mnie 4 lata to ostanie lata tortoise no tak pare flag co 4 lata to rzeczywiscie wielka zgoda ps. wiecie cos moze o fanklubie Legii w Argenynie? W jakies gazecie sp…

• Legia Warszawa

Rassija - - Piłka Nożna

Ok to teraz ja bo widze ze Karlik mial udana impre i sie nie doczekam Cytat: „Kar(L)ik napisał(a) już ,,Dziecko" haha zaraz podrzuce linka. tak na stadionie Juve plus nawyjazdach Juve chwilka zaraz bedzie specajlnie dla Ciebie,. A Wigilia jest od tego aby zmieniac ludzi?? legialive.pl/przyjaciele.php?id=20 tam jest flaga Legii reszte po wklejam jak wroce z imprezy :P” Rownie dobrze moze byc to ze stadionu polskiego klubu... nie wyglada to na kawalek stadionu Juve wiec wybacz ale twoj obrazek jes…

• Legia Warszawa

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „Belit napisał(a) Rassija, polecam Tobie obejrzeć "The Real Football Factories International: Italy". Szczególnie część gdzie są omawiani kibice Juve. Zwróć uwagę na bluzę jednego z ichnich ultras i wystrój ich baru. Jesteśmy uznawani jako zgoda przez kibiców z WŁOCH (nie z Hongkongu, Korei Płd, czy Hiszpanii). Zresztą zajrzyj sobie chociażby na strony wszystkich grup Drughi. Trochę Cię boli, że mamy taką zgodę? Bo wygląda, jakby tak troszkę;) Bez napinki...” wrzucilem to w google wyskocz…

• Legia Warszawa

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „nieustepliwy napisał(a) Cytat: „A zdajecie sobie sprawe, ze jak polscy dziennikarze byli w Turynie i pytali sie kibicow Juve o ta zgode to oni nawet nie wiedzieli kim/czym jest Legia Warszawa? ” Rassija - Może i trafili na takich co nie potrafili powiedzieć, ale ciekaw jestem czy wiedzieliby czym/kim jest Lech Poznań... nie zmienia to w niczym faktu, że najbardziej rozpoznawalną polską drużyną na zachodzie była i jest Legia :D” Był wielki reportaż i pytali się kibiców na stadionie Tu cho…

• Legia Warszawa

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „Kar(L)ik napisał(a) Pozdro Juve ” A zdajecie sobie sprawe, ze jak polscy dziennikarze byli w Turynie i pytali sie kibicow Juve o ta zgode to oni nawet nie wiedzieli kim/czym jest Legia Warszawa? ps. a ten na C powyzej mnie powinien wisiec gora do gory nad przepascia za same cohones, ze wzgledu na argumentacje i blyskotliwosc godna karka sprzed bloku

• TS Wisła Kraków.

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „vul6 napisał(a) No właśnie, Milan ma to swoje laboratorium kosmiczne i potrafią utrzymać takiego Maldiniego. Nie zmienia to faktu że piłkarz po 32 roku już jest zwyczajnie stary (chyba że bramkarz)” z tym ze zawodnik MIlanu to gwiazda ktora w sezonie gra o jakies 20% meczy wiecej od polskiej ligowej pilkarzyny

• TS Wisła Kraków.

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „Skawua Resurrection napisał(a) w ten okres wchodzą,gdy piłkarz powinien się zastanawiać nad emeryturką piłkarską.” Sobolewski? Majac 31-32 lata w Polskiej lidze? Popatrz na Milan...

• Real Madryt

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „ZioomekS napisał(a) Rasiaka wam trzeba Serio nie mieliście żadnego zmiennika za Robinho? (tak, wiem, wiem... my nie mieliśmy i nie mamy nikogo za R10 :P, ale u nas jest Titi ^^)” jakos nie pamietam Ciebie na forum z czasow gry Real triumfowal w lidze... napinacz i kibic sezonowiec? oj chyba tak bo wyraz twojego posta i jego przekaz wskazuje ze lubisz sie wywyzszac Zmiennika za Ronbinho nie bylo, bo sie nikt nie spodziewal iz sie mloda glowa zbuntuje. Barca doskonale wiedziala i miala par…

• Legia Warszawa

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „Gentleman napisał(a) heh jazde zlapalem jak wczoraj przeczytalem o Tym Kowaliku co ma niby przejsc do Legii z jakiejs lubelskiej okręgówki... to bedzie kolejna pomylka... dzialacze Legii zobaczyli go pewnie na jednym meczu gdy akurat zachwicil... i co z tego? Kupia go za te 25 tys choc jak wiem szkoda bedzie Trzeciakowi nawet takiego malego hajsu wydac i tez bedzie siedzial na lawie albo bedzie grac w Mlodej Ekstraklasie. Tego niestety uniknąć sie nie da... Rozsmieszyla mnie tez wypowied…

• Real Madryt

Rassija - - Piłka Nożna

no coz Real przegral, pora walczyc w LM tylko to im zostalo... 12 punktow do Barcy ktora stracila punkty w pierwszych meczach sezonu nie da rady odrobic... niestety Jak mozna nie rozumiec dlaczego sprzedali Robinho? interesujecie sie chociaz losami tego klubu? uwazacie sie za wielkich kibicow i takie teksty wypisujecie... to jest dopiero zal ps. Normalnie sie tego nie czepiam, ale Tiberian, Ciebie nie da sie zrozumiec... Cytat: „11. Pisz starannie Staraj się pisać przejrzyście i zgodnie z reguła…

• Manchester United

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „Yamato Damashi napisał(a) Rooney 11 ptk. ? Jeden z najlepszych napastników świata dostaje 1/45 punktów symulanta? Ej bez obrazy dla talentu Ronaldo ale na TAKĄ liczbe punktów nie zasługuje ... no przynajmniej w tym sezonie Poza tym zdobycie Mistrzostwa Anglii i Ligi Mistrzów zawdzięcza jeszcze 10 innym zawodnikom nie jest sam w zespole ^^” moze i masz racje, ja tez nie jestem za nim ale popatrzmy obiektywnie: w ciagu tamtego sezonu tylko on i poczatkowo Messi grali na poziomie zlotej pil…

• TS Wisła Kraków.

Rassija - - Piłka Nożna

Y2K a na jakim forum? i kto lub co byl/o zrodlem informacji?

• TS Wisła Kraków.

Rassija - - Piłka Nożna

Y2K odczep sie od Poznania bo to co zrobili wasi kibice i pilkarze wola o pomste do nieba. i o wiezenie Rasizm znow wchodzi z butami w spoleczenstwo na calym swiecie... Naprawde wielkie gratulacje dla pilkarzy Wisly. Ci to sie dopiero potrafia zachowac. Gwiazdki ligowe...

• Olivia wikipedia nie boli mecze/bramki w Lechu: 14/8 w reprze: 4/2 Fabianski pod koniec pogubil sie, obrona tez... Moim zdaniem Jodlowiec wprowadzil soba tylko niepotrzebne zamieszanie i dla niego wielki minus za to spotkanie... Peszlo z Lewym szaleli, ciekaw jestem jak by to bylo, gdyby grali razem chociaz cala jedna polowke..

• Inter Mediolan

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „getemax napisał(a) Podoba mi sie ich styl gry, jeden z najlepszych klubow na swiecie. Bardzo lubie włoską lige, a w szczegolnosci Inter ;]” mimo ze chwile wczesniej byles kibicem Valencii? :lol: ps. a kogo bedziesz lubic jesli lige wygra Juventus albo Roma?

• Real Madryt

Rassija - - Piłka Nożna

juz pierwszy pieniacz wloski sie wpisal jak widze Typowe Co przelaczalem z "Pianisty" to Real przy pilce i blisko Wlochow... I przegrali 2-0... troche szkoda ale liczy sie wyjscie z grupy ktore zapewne zostanie osiagniete szczyt formy nie ma przyjsc na faze grupowa (Wiec Dante uwazaj na swoje Juve bo wyleca w 1/8 ) tylko na mecze ostateczne