Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 258.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat: „Thorgoth napisał(a) Cytat: „hugolove napisał(a) Tylko Lewandowski i Murawski sie dzisiaj normalnie poruszali ” Bo są z Lecha, a Lecha lubisz? Lewandowski nie wygrał ani jednego pojedynku 1 na 1 ze słabiutkimi obrońcami RPA. Murawski w 60 minucie oddychał rękawami. Żenada identyczna jak reszta.” Trudno zeby Murawski nimi nie oddychal gdy robil to w Lechu pod koniec rundy. Nie wiem czego sie spodziewaliscie po naszych ligowcach ale mnie nie zawiedli

• TS Wisła Kraków.

Rassija - - Piłka Nożna

Gratulacje, ale teraz macie wrecz obowiazek nie dac plamy w walce o LM i wejsc do fazy grupowej Cytat: „Chief napisał(a) Cytat: „Nastepny sezon bedzie bardzo ciekawy bo do tej wielkiej 3 moze dolaczyc Wroclaw ktory ma miec bardzo wzmocnony sklad ale nie ma sie co dziwic wkoncu sponsora to ma bogatego :P” Nie sądzę by już w przyszłym sezonie Śląsk włączył się do gry o mistrza, raczej będzie walczył o europejskie puchary, ale kto wie co będzie za 2 czy 3 lata.” Nasza liga jest słaba, wiec jesli "W…

• Legia Warszawa

Rassija - - Piłka Nożna

Kar(L)ik pośmiewisko z Twojego klubu robia przede wszystkim kibole. Zapamiętaj to sobie, nawet jeśli się z tym nie zgadzasz.

• Jak nazywa się słynna w latach 90-tych piosenka bodajże niemieckiego zespołu? W refrenie przewija się słynne na na na na na, a przed tym coś w styl raiz is nain (nigdy nie mialem angielskiego wiec sory za błąd). Wiem znane powinienem znac ale nigdy nie moje skojarzyc...

• TS Wisła Kraków.

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „Thorgoth napisał(a) Cytat: „Rassija napisał(a) Oczywiscie ze marzycielem. Mimo ze kazdy zna suche fakty to kazdy z nas wierzy dopóki jest szansa. ” Ciekawe jaką część swojej wypłaty byś postawił na mistrzostwo Lecha wierzący marzycielu Bo ja szczerze powiedziawszy nie postawiłbym złamanego grosza na vice dla Legii, mimo że też matematyczna szansa jest.” A co to ma do rzeczy? Wierzyc w cuda kazdy moze, wiedzac przy tym jakie są realia. Serce mowi jedno, rozum drugie. Nie wierze w brak ukl…

• TS Wisła Kraków.

Rassija - - Piłka Nożna

Oczywiscie ze marzycielem. Mimo ze kazdy zna suche fakty to kazdy z nas wierzy dopóki jest szansa.

• Gdyby Błaszczykowski był Serbem albo Chorwatem, były w gronie zainteresowan Bayernu i czołowych druzyn francuskich. No ale jest Polakiem wiec takich bramek musi nastrzelac tyle co Jeleń zeby go dostrzezono a i to nie jest wcale gwarancja zainteresowania sie nim przez najlepsze kluby na swiecie. Dlaczego? No wlasnie przypadek Jelenia pokazuje to zjawisko. Obie bramki ładne, ale bardziej liczy sie udany sezon obydwóch (Kuba po serii kontuzji według mnie dobrze grał a i wczesniej błyszczał). Szkoda…

• Legia Warszawa

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „=KADAFI= napisał(a) Przegladalem sobie projekt waszego nowego stadionu i musze przyznac, ze niezly bedzie. 30 tys. niby duzo, niby malo ? Okaze sie chociaz u was frekwencja zawsze niska byla.” Szczerze? Stadion na 30 tysięcy osób w największym mieście w Polsce, z ponoć największą ilością kibiców polskiego klubu na świecie to dużo? Jak dla mnie lekki śmiech na sali, no ale cóż za 10 lat powiększą

• Legia Warszawa

Rassija - - Piłka Nożna

A co będzie zamiast intertoto? Stracimy kolejne miejsce w pucharach (nawet takie) czy dostaniemy w tym calym nowym starym Pucharze UEFA pod inna nazwa?

• Real Madryt

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „Emperor napisał(a) Rassija ta informacja jest naprawdę niemal pewna... poczekaj to zobaczysz :)” Valdano znasz? Juz taka pewna informacje o francuzie slyszalem od Barcy i Manchesteru

• Inter Mediolan

Rassija - - Piłka Nożna

Gratuluje 4 mistrza z rzedu. Szkoda ze Figo zakonczyl tym samym kariere pilkarska Teraz futbol bedzie juz inny Oby tak dalej, No i zeby w LM w koncu bylo cos wiecej niz to co jest obecnie

• apropo tej bramki... Czy tylko mnie sie wydaje czy Jelen kopnal pilke gdy opuscila juz plac gry? Jak dla mnie to pilka wyszla za linie koncowa obwodem... Tym wieksze gratulacje dla Irka Jelenia oczywiscie

• Real Madryt

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „Emperor napisał(a) Chociaż żadna ze stron jeszcze nie wypowiedziała się oficjalnie to wiadomo już, że Franck Ribery od nowego sezonu będzie piłkarzem Realu, transfer za około 50 milionów euro, Bawarczycy już rozpoczęli intensywne poszukiwania następcy dla reprezentanta Francji ;].” tak kupili jeszcze Buffona Maloude i Drogbe. A ponoc i Zambrotta ma sie przeniesc do Królewskich...

• Legia Warszawa

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „Bemek napisał(a) tylko że ta pałka ma realną szansę na króla strzelców w tym roku... czy zasłużył to już jest inna sprawa...” \ Strzelił? Strzelił więc jak najbardziej zasłużył. Ja predzej pastwiłbym sie nad poziomem naszej ligi, ze zawodnik ktory trafia raz na ilestam sytuacji jest faworytem do krola strzelcow

• nażarł się czegoś z biedronki to teraz ma. a tak na serio to chyba rzeczywiscie musieli go nafaszerowac przypadkowo czyms na kadrze.. Moze jakies leki przeciwbolowe?

• Manchester United

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „Ex3me napisał(a) Ciekawe czy ktoś kiedyś zrobił tak że jak go coach zdjął to nie zszedł z boiska?” Taka sytuacja nie ma prawa bytu. Zauwaz ze gdy druzyna ktora wygrywa w 89 minucie zmienia zawodnika, to ten zawodnik zawsze wolno idzie do linii koncowej. Czesto zdazalo sie tak ze dostawal zolta kartke a jak juz jedna mial to wylatywal z boiska. Gdy tablica swietlna pokaze numer zawodnika do zmiany, to ten moze co najwyzej oslabic zespol, bo na boisku juz nie pogra.

• Skąd wy mozecie wiedziec w jakiej formie jest Żurawski i Smolarek? :lol: Tylko mi nie mowcie ze ogladaliscie mecz Larissy z AEK Ateny bo i tak nie uwierze zreszta wysmialbym bo jeden mecz o niczym nie swiadczy, a Zuraw i tak tam nic nie strzelil A Smolarek? Ciekaw jestem czy chociaz w rezerwach regularnie gra..

• Legia Warszawa

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „Thorgoth napisał(a) Jakoś tej "średniej klasy napastnik" strzelił w sezonie 17 goli, i narobił szumu z którego Legia strzeliła drugie tyle. Gdyby miał troszkę lepszą technikę, to moglibyśmy go oglądać w telewizorze jak strzela bramki w najlepszych klubach europejskich. Obok Brożka to najbardziej wartościowy napastnik ekstraklasy.” Nie uwazasz ze to troche zal ze w lidze europejskiej krolem strzelcow zostanie ktos kto gra tak jak on? Z calym szacunkiem do Chiniego ale jak sie strzela na b…

• Real Madryt

Rassija - - Piłka Nożna

Tak zmieniajmy trenera co 6 miechow to na pewno da zgranie i zrozumienie mysli taktycznej.

• Legia Warszawa

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „Nizio(L)^^ napisał(a) Nie macie się o co kłucić?? I tak wygra Legia zmiażdzymy ich dopingiem / nasze 5 tysięcy lepsze niż ich 17 tysięcy:)” Karlik tylko tacy jak ten cytowany maja na tyle zielonego jadu w sobie zeby tracic czas na takie przyspiewki Pozdro z Poznania i mam nadzieje ze do zobaczenia jutro na stadionie