Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 258.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Djablica

Rassija - - Archiwum CT

ee myslalem ze beda jakies szalone odpowiedzi dotyczace zwiazkow chemicznych a tu nic Uwazasz ze istnieje jeszcze cos takiego jak magia swiat? Swieta to komercja? Mozna jeszcze obchodzic swieta w tradycyjny sposob?

• Djablica

Rassija - - Archiwum CT

Co to jest Poliacetonitryl? Z czym Ci sie kojarzy? Kupilabys swojemu dziecku to cos? Dlaczego nie ma tego w wikipedii? Napiszesz do wikipedii co to jest?

• Djablica

Rassija - - Archiwum CT

Dlaczego ten pan powyzej caluje modke DiD u17 Toz to zgarszanie spolecznosci niektorzy zazdrosni moga byc

• Djablica

Rassija - - Archiwum CT

Mruwixxx jasne ze to o tobie Pytania do Djablicy: Czy Mruwixx jest fajnie oryginalny czy oryginalny jak ojciec dziecka ANety K.? Czy startowalas w jakims turnieju? Przyjechalabys jesli bylby zlot w Poznaniu? Zrobisz i wrzucisz screena z dzialow ktore zwykly szary uzytkownik nie widzi? Znasz K I I D a z reala? tak ja tez bym sie nie przyznal Jak wyglada wzor elektronowy kreskowy? Co to jest Aldehryd 3- fosforanowy? Co to jest ADP-aza? Gdzie wystepuje? Co to jest mitochondrium? Jak myslisz czy dla…

• Djablica

Rassija - - Archiwum CT

Pokochasz u17 w tym jego najwiekszego spamera? My jestesmy fajna grupa ludzi? Jesli naprawde tak uwazasz to nie sprawi ci problemow przy podaniu 27 argumentow dlaczego Grasz na jakis podrobach ogame? Dlaczego niechcesz sie do tego przyznac? Tak ja bym sie przyznal No to jakie top na podrobie ogame? dfjlhlsa czy moze wysublimowane aflfhdsghbfds? Kaczor Donald czy kot premiera? Beger czy Lepper? Komorowski czy Niesiołowski? Mruwixxx czy Mrówixxx? Wiecej fajnych pytan czy lepiej zebym skonczyl? I w…

• Gienek

Rassija - - Archiwum CT

Cytat: „Gienek napisał(a) Cytat: „dolce napisał(a) pójdziesz jutro głosować ?? :>” bylem, zaglosowalem... zebys znowu nie nabil posta... zaglosowalem na PO :D” Dlaczego na PO? Co cie sklonilo zeby oddac na nich glos?

• tortoise - filozoficzny żółw

Rassija - - Archiwum CT

Twoja odpowiedz natchnela mnie do nastepnego pytania "Lubię słowo indolencja. Dzięki niemu moje lenistwo wydaje się czymś niezwykle wyrafinowanym." Bern Williams "Jeśli muszę dokonać wyboru między dwoma złami, wybieram zawsze to, którego jeszcze nie próbowałam." Mae West Oto dwa cytaty z sygnatury boo. Chcilabym sie dowiedziec co o nich pan mysli biorac pod uwage to ze ma pan zwiazek z filozofia

• tortoise - filozoficzny żółw

Rassija - - Archiwum CT

czy zamkniecie tematu poska - belgia w sporcie w hyde park bylo na pewno dobrym i przemyslanym pomyslem? Jesli tak poprosze pare argumentow za jesli nie to tez

• Manchester United

Rassija - - Piłka Nożna

a ja stawiam na remis 2-2 albo na minimalna wygrana MU 3:2 zobaczycie tak bedzie bramki strzela totti i saha moze ktos inny ale to wtedy z przypadku wierze w tych ludzi mecz powinien byc ciekawy

• Manchester United

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „JereManU napisał(a) Cytat: „R K W D napisał(a) Ja nie wiem czy to jakis zart , ale Man Utd przegral z Coventry 2:0 !>_>” to niestety prawda...rezerwowy skład i Kuszczak...” ogladales mecz ten ze masz cos do kuszczaka? Akurat w mojej ocenie to on bramek nie zawinil podtwierdzily to oceny tak zwanych specjalistow i wogle forumowiczow z innych forum... fakt ze rezerwowy sklad ale powinni to wygrac ale nie obwiniaj kuszczaka...

• Manchester United

Rassija - - Piłka Nożna

Arsenal jest mocny ale i nie przewidywalny nie wiadomo czy beda mieli zawodnika ktory w najwazniejszej czesci sezonu poprowadzi zespol do wygranej... LIverpool ma na pewno takich zawodnikow ale czy Arsenal?

• Manchester United

Rassija - - Piłka Nożna

Arsenal poza finalem dwa lata temu w LM nic wiekszego nie pokazal nie przypominam sobie zeby gral w polfinale nawet... w lidze tez nie mial lekko ale te pare lat temu tam dominowal jednak wrocila chelsea MU zaczal grac lepiej i arsenal przestal dominowac...

• Manchester United

Rassija - - Piłka Nożna

bedzie pogrom bedzie pogrom bedzie pogrom 4:0 dla MU ehh marzenia ale jak pieknie by bylo gdyby tak sie udalo utrzec nosa rywalowi

• Arsenal Londyn

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „woodes. napisał(a) Arsenal jedzie ostro Myslalem ze po odejsciu Henrego bedzie kiepsko , bo to na nim opierala sie zawsze gra Arsenalu A tu graja jeszcze lepiej niz z nim Oby tak dalej ...” kregoslup druzyny zostal trener arsenalu swoja wizje druzyny buduje juz od lat jego transfery sa przemyslane on na pewno myslal juz nad tym pare sezonow temu kogo sciagnac zeby nie bylo luki po francuzie.. i mu sie udalo adebaior (przepraszam za blad w nazwisku nie pamietam dokladnie jak sie pisze) w …

• Manchester United

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „GiGgs* napisał(a) Cytat: „rassija napisał(a) jesli MU chce awansowac z grupy a pewne jest ze chce dzisiaj nie moze przegrac... nawet remis bedize zlym wynikiem wiec powinni wygrac wszystko jedno w jakim stylu ;)” nie no spokojnie to dopiero pierwszy mecz :)” ale sporting to klub do ogrania ze spokojem wiec jak z nimi straca punkty to potem moze ich brakowac jakies 2 sezony chyba temu albo i 3 juz MU nie wyszedl z grupy przez glupie remisy wiec nauczke dostali

• Manchester United

Rassija - - Piłka Nożna

jesli MU chce awansowac z grupy a pewne jest ze chce dzisiaj nie moze przegrac... nawet remis bedize zlym wynikiem wiec powinni wygrac wszystko jedno w jakim stylu

• Manchester United

Rassija - - Piłka Nożna

zwroci sie nie bojcie sie MU ma wielu kibicow i na pewno za koszulki jego dostana fortune za inne pamiatki i takie tam wiec stratni nie powinni byc a ze maja swietny sklad moga powalczyc o LM i mistrza kraju a za to wiele kasy idzie

• Arsenal Londyn

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „Godlike Cieslak napisał(a) A wiesz ze mozna..np Rasiak..nie strzela i go nie lubią” jak strzelal to tez go nie lubili

• Manchester United

Rassija - - Piłka Nożna

Cytat: „Kontuzji w tym meczu nabawił się zawodnik Manchesteru, Francuz Mikael Silvestre, który został zniesiony na noszach z boiska.” Wygrana wygraną ale kontuzja obroncy moze MU troche kosztowac w kazdym razie odrabiaja straty na pewno o mistrza bic sie beda

• marcik - szefowa szefow;)

Rassija - - Archiwum CT

jestes z uni17 wnioskuje z postu wyzej... a wiec dlaczego sie tak dobrze pilnujesz? gdize trzymasz flote? kiedy nie grasz w ogame? dasz sie zlomnac? czym handlujesz o ile to robisz? ps. piekna kobiete masz w sygnie to ty?