Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 258.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Djablica
Rassija - - Archiwum CT
PostPomodlisz sie w mojej intencji w sobotę w jakimś świętym miejscu? Zamierzacie tam coś pozwiedzać czy tylko imprezka?
-
Djablica
Rassija - - Archiwum CT
PostMasz jakis sens zycia? Od zawsze ten sam czy zmienial sie co jakis czas?
-
Arsenal Londyn
Rassija - - Piłka Nożna
PostCytat: „Grigor napisał(a) Cytat: „pruchniak napisał(a) powinni dać temu Taylorowi który mu to zroibil zakaz gry na minimum 3 mecze” pewnie sendzia odnotuje ze zwykłe kopnięcie.... i bedzie zawieszony na 1 mecz” siedzia ne karze zawodnika meczami tylko trybunal lub inna wladza. Moga go zawiesic na kilka miesiecy moga na 2 lata a chyba moga nawet wyrzucic z ligi. Gosc rowniez moze odpowiadac karnie za to co zrobil. Poszkodowany wcale skonczony nie jest ale zapewne stracil wiele.
-
Djablica
Rassija - - Archiwum CT
PostZmiana pytan Grasz na u58?
-
Stivi - Spamowy PieZ
Rassija - - Archiwum CT
PostOpowiadasz bajki swojemu pzu?
-
Stivi - Spamowy PieZ
Rassija - - Archiwum CT
PostPotrafilbys wymienic 10 powodow ktore mowilyby o tym dlaczego piez jest lepszy ok kota (niewiem czy dobrze napisalem )? Wymienisz chodzby z 5 tych powodow? Piez jest jak... (dokoncz ) pies czy jednak piez?
-
Djablica
Rassija - - Archiwum CT
PostOK fajne odpowiedzi ale na jedna nie bylo Dokończ: Czasami bywa tak że... Bunt w załodze... Heroes III to... A ja wole... A wszystko to bo... tutaj nie licze na inwencje twórczą i na coś wiecej niż ostatnio nowa matura... Diabelki mają... Aniołek to... Przed użyciem zapoznaj sie z ulotka... Ok dokończenia za nami teraz czas na pytania: Z ilu kartek składa sie potop? Mająć do wyboru mężczyzne idealnego a Brada Piita kogo bys wybrala? (zakladamy ze nie ma mezczyzn idealnych ) Jezyk chinski czy jap…
-
Art
PostWchodzisz jeszcze na japonskie irc dotyczace ogame? Jesli tak to czesto tam bywasz?
-
Djablica
Rassija - - Archiwum CT
PostJaka jest srednia widzow ogladajacych milionerow? Ktorego zwierzecia nie mozna wydoic? A) wielbłąda B) gołębia C) komara D) wróbla Wymysl rym do: LPR PiS PO (oczywiscie skroty mozesz sobie rozwinac ) Ile gwiazd wystepuje w gwiazdorskiej piosenkce Obamy? Patrzac perspektywicznie czy emotek ma jakies szanse z emotkiem ? Jesli tak to dlaczego? Prosze podaj wzor ktory pomogl Ci do tego dojsc Co z ta Polska? Jak nie jak tak? Czasami bywa tak że... Kto czesto uzywa tych slow? Lepszy złom po poniedzial…
-
Djablica
Rassija - - Archiwum CT
PostSempu [HoA], el bandito [Elite] vs. Diablica [Nemesis] - 612.74% To pani czy nie pani została trafiona? Skoro róż jest be fuj to co to za sygnatura? Dlaczego BMW Sauber ma 101 punktow? Dokończ rym: Premierowe gole Polaka.... Rambo znowu w akcji... Dzięcioł wali głową w drzewo... Futbol na tak... Pozdrawiam i dobranoc
-
Djablica
Rassija - - Archiwum CT
PostZapiekanka z potrojnym serem czy Lech Poznań ? Poznań czy Warszawa ?
-
Djablica
Rassija - - Archiwum CT
PostLubisz jak sie Ciebie meczy w tym temacie? Z czym Ci sie kojarzy: 1,5 V AAA? Lech Poznań czy Legia Warszawa ?
-
Djablica
Rassija - - Archiwum CT
PostJakie magiczne znaczenie maja mandarynki? Czy tabletki od prosiaczka firmy plusssz moga miec magiczne znaczenie? Czy chcesz juz sylwestra? Kac byl? Jeszcze nie bylo? Bedzie? Czy mlody szczeniak na oklatce zeszytu do religii jest wystarczajaco religijny?
-
Djablica
Rassija - - Archiwum CT
PostGloszenie pokoju jest nie po Rassijowemu Co moze oznaczac cytuje: chory obojczyk w ortezie? Bo nie wiem czy sie smiac z glupoty kolegi czy mu wspolczuc
-
Djablica
Rassija - - Archiwum CT
PostDamy razem komus w nos?
-
Łączymy DID-y?
PostJuhas jadem plujesz na kilometr. Odczep sie od tych co chca miec polaczone dzialy. DiDy niektorych uni wymieraja malo osob do nich zaglada czasami nie wiadomo co gdize wstawic jak bedzie polaczone to bedzie lepiej. Regulamin mozna od nowa opracowac to nie bedzie trudne ja mimo wszystko wierze w modow
-
Djablica
Rassija - - Archiwum CT
PostOdrazu mowie ze moje pytania to nie zadanie domowe Chce sprawdzic tylko czy wiadomosci przyswajane mi w LO sa przydatne jestem profilem humanistycznym chcialbym zaznaczyc Bedzie pare pytan jezykowych ale to akurat zawsze sie przydaje Francuski: Uzupelnij zdania wpisujac son sa ses. ... voiture est au parking. ... copains sont tres sympathiques. ... pere est architecte. ... cravate est vraiment. Historia: Kto bral udizal w Wojnie lamijskiej? Kiedy mialo to miejsce? Jak nazywali sie główni dowodcy…
-
Dynek, podobno GełO
Rassija - - Archiwum CT
PostFota w avku to ty i twoja pociecha czy moze ktos inny? moje warny chyba sa zle straszne i wogle kola w oczy ale jak sie zmobilizuje to napisze pare A4 do pani Abnegi z prosba o zdjecie ich Ile juz banow rozdales? Grasz tylko na u17? Rozumiem ze byles GO testowym... co tam sie robi jak to wyglada ile trwa i czy fajnie bylo?
-
Djablica
Rassija - - Archiwum CT
PostZero spamu na u17.... Co sie dzieje? Moze mialabys jakies propozycje co do nowych tematow w DiD zeby rozruszac towarzystwo?
-
Dynek, podobno GełO
Rassija - - Archiwum CT
PostWitam Czy era spamerow na IRC powroci? Jak sie konto na u17 sprawuje? Kiedy bedzie ST? Co wygrales w ekspedycjach? czy Jeszcze ktos z u17 pojdzie do teamu? Jak myslisz mam szanse byc modem?