Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
witka relaksacyjnie Pozdrowionka dla sojszu pozdrownienia prywatne jak zawsze dla @bobro no i dla @Fundatoros_Cytrynkos będziesz wiedział o co chodzi youtube.com/watch?v=GiSkECk74j8&feature=youtu.be Dnia 27-04-2020 23:29:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kapitan Jack Sparrow [RoG] ________________________________________________ Krążownik 93.405 Okręt wojenny 74.759 Pancernik 10.681 Mały transporter 30.947 _________________________________________ Obrońca RONINZGR [TTG] ________…
-
witka.... pamięta ktoś jeszcze mnie? serdeczne pozdrowienia jak zawsze dla dla RoG i LGN oraz osób z buddy serdeczne pozdrowienia dla @KAyto który sobie pozwolił na U..... oraz dobrego sąsiada @bobro wiesz za co... dziękować żeby nie było to RW dodaje tylko dlatego żeby ktoś taki jak @Essential (póki co dobry sąsiad bo nie atakuje) nie pisał że nie potrafię zrobić lotu na plus dobra nie będę już zanudzał youtube.com/watch?v=mUnrWo6z9WY Dnia 17-04-2020 20:21:58 następujące floty spotkały się w wa…
-
Cytat od *Azrael*: „Mam nadzieję że to Cytat od Jiyara: „p.s. sprowadź w końcu starą ekipę amigosów z powrotem do gry ” nie jest jakaś klątwa albo coś podobnego. ” serio zabrzmiało to jak klątwa... mhm jeśli tak to ciekawie wyszło po prostu skoro boberek który jest moim ulubionym sąsiadem nie ma czasu żeby zachęcić bo nie ma czasu pomyślałem że ja to zrobię i że będzie coś się działo bo widzę że coraz częściej zaczyna latać a i pewnie się powtórzę dawaj dalej takie steczki i w ogóle gratki p.s. …
-
Sky Watcher [OGN] vs. sinatra ~ 691.44% +Sky Watcher [OGN] vs. sinatra ~ 947.48%+ Sky Watcher [OGN] vs. sinatra ~ 602.96%+Sky Watcher [OGN] vs. Franki [C E] ~ 566.7%
Jiyara - - Starcia Taurus
Postpfffff a mamy się bać U6..... hahahaha to lepiej zacznijmy się bać mhm.... w ogóle fuzji.....:D bo będzie porażka idąc twoim myśleniem (popraw mnie jak się mylę) gratki chęci lotów choć jak napisał dell spodziewałem się wejścia z butem jeszcze raz chęci tylu wlotów w 1 osobę i jak masz w zwyczaju pisać.... Lecisz dalej i oby jak najczęściej tyle razy za każdym razem obroncy szo ale chyba nawet tego zapewne nie zauważył p.s. co do Fuzji nie było by źle gdyby nas połączyli z U... i ciekaw jestem d…
-
witka przyszedłem w odwiedziny jak zawsze serdeczne pozdrowienia dla RoG i osób z buddy z zaistniałej sytuacji że wiele osób ma dużo czasu to żeby nie było że nic nie ma youtube.com/watch?v=fB8TyLTD7EE Dnia 06-04-2020 18:58:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kapitan Jack Sparrow [RoG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.082 Ciężki myśliwiec 36.139 Krążownik 94.981 Okręt wojenny 52.721 Pancernik 10.009 Bombowiec 10.635 Niszczyciel 658 Reaper 20.345 _…
-
weź nie chrzań... tylko mi tu graj... dużo nie straciłeś nawet mogę ci pomóc weź po prostu tydzień U odcham się lub coś głupiego zrób. bo jak tak będzie to stracę swoją ulubioną Lamę zresztą nie chcąc obiecałeś mi coś @KAyto mieliśmy pierdyknąć razem fajnego Steczka więc liczę że będziesz grał do czasu aż nie do trzymasz obietnicy.... co do latte to zgadzam się z przedmówcą
-
BlackLatteCoffee [FenikS] & Essential [FenikS] & dell1983 [FenikS] vs. 0DDAM [RoG] & Motyl [RoG] ~ 7175.72%
Post@BlackLatteCoffee Kapitan Jack Sparrow no aż nie wierze że o mnie zapomniałeś
-
BlackLatteCoffee [FenikS] & Essential [FenikS] & dell1983 [FenikS] vs. 0DDAM [RoG] & Motyl [RoG] ~ 7175.72%
PostLatte fajna historyjka i widzę że cholernie byłeś zajęty tylko nie napisałeś nic o mnie po co te skany mojej osoby godzinę przed tym wlotem? heeeę dosłownie wszystko przeskanowałeś i zrobiłeś w sumie to 2 razy
-
bry wszystkim i jak zwykle serdeczne pozdrowienia dla RoG osób z buddy jak i zawsze osobiste dla @KAyto z pytaniem gdzie ci znikły 17 mln pkt i skąd spadek o 25 miejsc jak i dla mojego ulubionego klakiera jak i sąsiada @bobro lot w sumie dość standartowy bo sonda - falanga - lot - bum choć spodziewałem się że lot nie wypali bo zazwyczaj o tej porze była jakieś aktywki i spodziewałem się że flota zostanie zawrócona.. a tu podczas lotu ani jednej... % może i nie duży ale tankowanie piękne jest dob…
-
bry lot dla zabawy z nudów dla przypomnienia sobie co to lot kamikadze youtube.com/watch?v=65ARYmqvTBI Dnia 02-03-2020 19:44:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kapitan Jack Sparrow [RoG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 15.298 Ciężki myśliwiec 64.020 Krążownik 90.030 Okręt wojenny 34.798 Pancernik 2.758 Bombowiec 2.345 Niszczyciel 648 Reaper 19.275 _________________________________________ Obrońca kicek9191 [Sherwood] ______________________________…
-
bry lot dla zabawy youtube.com/watch?v=GvGpjkwsIdg Dnia 02-03-2020 17:03:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kapitan Jack Sparrow [RoG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 114 Ciężki myśliwiec 68.314 Krążownik 90.161 Okręt wojenny 35.353 Pancernik 2.787 Bombowiec 2.127 Niszczyciel 600 Reaper 18.990 _________________________________________ Obrońca kicek9191 [Sherwood] ________________________________________________ Duży transporter 300 Satelita słonec…
-
bry lot z nudów youtube.com/watch?v=4s9zfBMFRUg Dnia 02-03-2020 14:50:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kapitan Jack Sparrow [RoG] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 73.756 Krążownik 91.027 Okręt wojenny 35.733 Pancernik 2.585 Bombowiec 2.131 Niszczyciel 600 Reaper 15.148 _________________________________________ Obrońca kicek9191 [Sherwood] ________________________________________________ Duży transporter 300 Recykler 26 Satelita słoneczny 6.277 C…