Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Matt GZ [OGN] & Dziki Nastolatek [IRA] vs. Kapitan Jack Sparrow [RoG] ~ 91905.3%
Jiyara - - Starcia Taurus
Post@TaurekGary to jest tytuł najlepszy gracz nie najlepszy flociarz nigdy nie pisałem że jestem dobrym flociarzem, ja po prostu znam podstawy i nic więcej
-
Matt GZ [OGN] & Dziki Nastolatek [IRA] vs. Kapitan Jack Sparrow [RoG] ~ 91905.3%
Postgratki wytrwałości bo tyle co ty miałeś przez ostatni czas lotów na mnie to nawet mało kto ss mnie odwiedzał przyznaj się ile mnie obserwowałeś może kiedyś mi się uda cb upolować
-
ej essential jak możesz... jak ja leciałem na cb to zawsze się pojawiałeś.... a dzikiemu dałeś się sfarmić? przecież pisałeś że często obserwujesz okolice bo widzisz że dziki często lata... dzikiemu gratki upolowania bo mi się jeszcze nie udało essentiala upolować:] obrońcy szo bo to naprawdę rzadkość by cię zobaczyć po tej stronie co teraz...
-
BlackLatteCoffee [SKY] vs. Angelo Di Livio [IRA] ~ 962.28%, BlackLatteCoffee [SKY] vs. Angelo Di Livio [IRA] ~ 1109.46%, BlackLatteCoffee [SKY] vs. Angelo Di Livio [IRA] ~ 1109.1%
Posto dziwo @TaurekGary muszę się zgodzić o dziwo z latte mogło by być 10% pod warunkiem że było by PZ z obrony a tak wracając do tematu(bo post zostanie usunięty pewnie) dziki gratki i wal tak dalej... gratki tylu RW mhm na jednej osobie z zlomem pod dom lecisz dalej.
-
dla dzikeigo gratki za wlot w marsica jak i innych ze sky bo to naprawdę jest rzadkość żeby byli w jaki kolwiek sposób spakowani w recki liczę na to że będzie z strony dzikiego następnym razem większy zysk jak i spakowanie kogokolwiek ale już na dużo większy % (liczę na ponad 2000%) obrończy teraz nawet szo nie napiszę bo na pewno tego nie odczuł i pewnie nawet nie zauważył że coś znikło
-
Dzika Nastolatka [sqn sqad] vs. koszal [BOA] ~ 2609.92% &Proconsul Callisto ~ 888.21% ~ 614.12% ~ 1006.42% ~ 675.31%
Postdziki czy ty cierpisz na nadmiar wolnego czasu? jak tak to gdzie ty robisz... też bym tak chciał sobie latać po kimś gratki i do przodu
-
hahaha aż żeś spartaczył robotę hahaha (następnym razem zapytaj bo wiedziałem że puste) ale przynajmniej bez strat gratki że ci się chciało ale cytując tu sangreala za takie coś powinno się dostawać bana (post pod którymś stekiem z Roninzgr) ja przynajmniej rozwalając DT miałem trochę surki p.s. może wspólny ACS to pokaże jak się zarabia surkę na takich lotach
-
witam. stęsknił się ktoś za moimi lotami kamikadze serdeczne pozdrowienia dla RoG jak i osób z buudy oraz serdeczne pozdrowienia dla Matt`a i Dell`a za to że nawet w święta chcecie mnie odwiedzić youtube.com/watch?v=VA2lAprf5Qc&ab_channel=DJWinter Dnia 26-12-2020 19:50:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kapitan Jack Sparrow [RoG] ________________________________________________ Pancernik 15.482 Niszczyciel 20.630 Bombowiec 50.043 Lekki myśliwiec 28 Ciężki myśliwiec 52 Reaper 16.4…
-
witka wszystkim... widzę ze trochę się działo od mojego ostatniego pobytu na tym forum lot w sumie skan lot bum nie wiadomo po co jak zawsze serdeczne pozdrowienia dla sojuszu jak i członków buddy youtube.com/watch?v=Dp78bQ3NAn8&ab_channel=Avantasia-Topic Dnia 06-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kapitan Jack Sparrow [RoG] ________________________________________________ Bombowiec 34.291 Pancernik 15.552 Reaper 16.467 Okręt wojenny 102.157 Niszczyciel 20.513 Krążow…