Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 484.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od riphagen: „Cytat od Jiyara: „No proszę pierwsza nocka i już złom gratki wlotu i zysku a obroncy szo może kiedyś my się spotkamy ” Brzmi jak groźba ” Nie to nie jest groźba to jest nadzieja że może za jakiś czas jak się dobuduje czegoś bardziej konkretnego to będę mógł z tobą rywalirzować a może też będziemy nawzajem siebie próbować zezłomować
-
Powitanie
Jiyara - - DiD Taurus
PostZapraszamy, już nie możemy się doczekać aż wpadniecie do nas zrobiliśmy wam sporo miejsca żeby wszystkich pomieścić
-
biorąc pod uwagę to małe starcie z apropo defacto to prawda to jest 2 ale widzisz ale cała zabawa i frajda jest wtedy gdy upoluje się minimum procentowe, cała reszta jest nieważna bo to są tzw drobne stray
-
Jedynie co mi pozostało to pogratulować wlotu no cóż ktoś ten pierwszy i ostatni raz musiał zrobić Choć spodziewałem się że to będzie nie jaki Ilusion czy jakąś tak bo patrząc na jego zawziętość w pilnowaniu to myślałem że to będzie on No ale cóż spodziewaj się na pewno odwetu bo zamierzam to szybko odbudować:... no i nastepnego razu nie bedzie
-
RIP
Jiyara - - DiD Taurus
PostSkoro pisałeś i większość graczy odpowiedziała się za powolnym wygaszaniem to fajnie by było dać możliwości graczom którzy jeszcze aktywnie grają 3 możliwe wyboru w tym sensie że jak ktoś woli uni pod flotę to do takiego uni idzie a jak ktoś eko no to do uni pod eko. Coś podobnego do UF tylko zamiast kilku Uni łączyć niech gracze wybiorą które chcą i tym sposobem będą zadowoleni gracze jak ci z góry
-
RIP
Jiyara - - DiD Taurus
PostEko by można było podkręcić ale niezbyt dużo, choć jak dla mnie było by trochę więcej zabawy gdyby było by jakieś PZ z obrony i trochę więcej z floty, gracze by się bardziej skupili na robieniu fs'a niż na budowie bunkrów jak to w zwyczaju mają, co do prędkości floty wolałbym żeby było jak jest. Jak by była możliwość to zrobił bym UF bo na całe Uni jak gra 70-80 graczy to jest dobrze a jest w cholerę osób na U a jeszcze więcej jest Iglaków. No chyba że większość jest przeciw to przynajmniej zmni…