Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gratki obrony a co do floty to już nie mam co odbudowywać bo wszystko jest tak jak być powinno w mojej flocie co do lotu nie miałem zamiaru rozwalać Gąsek tego wówczas nie było a były tylko DT którymi uciekł a gąski kolega zrobił na chybcika z surki której miał na planecie i przy okazji wykorzystał przy tym detroid czy jak to się tam to nazywa dobrze że nie zrobiła się kulka z tego p.s. lamki były do zmniejszenia strat krążków mimo wszystko na pewno w dalekiej przyszłości znowu spróbuje, mimo ws…
hehe Rip ty chyba wziąłeś wolne z życia po za ogame bo to już kolejny stek z rzędu, dałbyś komuś jeszcze jakieś szanse mimo wszystko gratki wlotu itp itd
no no gratki zacnego % no i oczywiście wyczucia wlotu mimo aktywek jak tak dalej pójdzie to zaczniesz na mnie jeszcze polować po sąsiedzku obróncy szo bo odbudowa mu trochę zajmie p.s. lepiej by to wyglądało gdybyś miał sam mniej strat
No nareszcie pokazaliście na co was stać aż miło patrzy się na te cyferki nie ma to jak praca zespołowa CS agresorom życzę szybszych recyklerów żeby zawsze mieli 100 % tego co upolowali obrońcy życzę SZO