Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Lobby nie działa!

Truck driver - - Błędy w grze

Cytat od PreDator uni50: „Ej, co wy mówicie, serio mogliście atakować między 12 a 13? Koło 10:20 miałem farmę puścić, ale już wtedy był blok, tyle że do 20:00. Meh, widać dalsze testy na produkcji zakończone niepowodzeniem, blokada do jutra o 8 rano xD ” Tak, mozna bylo sie wbic z atakiem miedzy 12 a 13. Ja skanowalem idlaki kiedy zorientowalem sie, ze mam 24 sloty wolne i wiedzialem, ze cos jest nie halo. Od razu przerwalem skanowanie i zobaczylem, ze cala flota jaka mialem na fs wrocila na moo…

• Flota sama wrocila?

Truck driver - - Błędy w grze

Dwa fs-y puszczone u mnie na stacje, gs na atak i wszystko wrocilo. Porazka

• Cytat od Das140: „A co myślicie, żeby przyspieszyć GS-y, a regularną flotę zostawić na x1? ” Jesli juz przyspieszac flote z x1 na x5 to calosc a nie zostawiac cos bo na fs potrzeba

• Cytat od turysta: „gsy na x1 w ataku sa napewno malo popularne, ale atakowanie nimi nie jest niemozliwe w sumie nie ma co gdybac bo to i tak nie ujrzy swiatla dziennego xd ” Nie o to chodzi, ze sa malo popularne ale gs i tak sa wolne a przyspieszenie konwencjonalnej floty i zostawienie gs na "zolwim tempie" moim zdaniem zwiekszylo by jeszcze bardziej szanse na obrone przed niszczeniami czy na kontrowanie. Wiecej czasu na organizacje obrony itp.

• Cytat od turysta: „Cytat od Truck driver: „Czyli niby x5 dla szybkiej i ciezkiej floty i floty cywilnej ale tylko gs by mialy miec x1? ” dokladnie tak ” Przeciez to sie kupy nie trzyma. Gs nie sa tylko do fs ale tez do atakowania wiec jesli przyspiesza cala flota to i gs tak samo powinno przyspieszac. Zreszta, w ogame wszystko mozliwe.

• Cytat od turysta: „przeczytaj jeszcze raz ze zrozumiem, wszystkie statki maja predkosc x(y), tylko gsy x1, czyli fsujac z gsem masz speed x1 i mozesz spokojnie leciec na dlugi fs w swoj uklad, co oznacza mniejsze zuzycie paliwa ” Czyli niby x5 dla szybkiej i ciezkiej floty i floty cywilnej ale tylko gs by mialy miec x1?

• Cytat od buleon: „Gdyby przyspieszyć serwery x1 do powiedzmy x5 (lot spoza układu 8 minut szybką flotą) albo chociaż do x2 i jednocześnie wziąć wzór na szybkość gwiazdy śmierci w nawias i podzielić go przez współczynnik przyspieszenia floty? ” Pomysl sam w sobie moze i nie glupi tylko czy by nie zaburzylo to szybkosci lotu dla poszczegolnych statkow? I co wtedy z wygodnymi jak dotad fs-ami dla graczy przyzwyczajonych do gry na x1...

• Cytat od Winter: „Skończ też wycieczki osobiste bo ja w przeciwieństwie do ciebie traktuje to jak rozrywkę ” Czemu mnie taka gadka nie dziwi? Grasz ze mna pewnie na jednym uni i znasz mnie prywatnie od podszewki

• Cytat od Winter: „Mówi to gość który jest wszędzie w każdym temacie i w każdym wie najlepiej dalej piszesz wszędzie gdzie ciap tylko po to by napisać coś innego niż ona ? ” Buahahah mowi to gosc, ktory mnie nie widzial nigdzie bo mialem bana przez dwa tygodnie Cytat od Winter: „Ludzie wypowiadają się że x6 jest dla nolifów to tłumacze ze czym wolniej tym więcej czasu trzeba poświęcać ” Nie tylko ja pisze, ze x6 floty nie jest dla kazdego ale Ty nie widzisz zadnego argumentu. Albo nie chcesz widz…

• Cytat od Winter: „Grałem a zibalu flotą uniwersum x1 flota - uwierzcie mi ze przez pierwsze trzy miesiące (45 st ) dużo więcej czasu musiałem poświęcać grze niż na uniwersum x6 flota . ” A co w tym dziwnego? Juz napisane bylo wczesniej, ze na speed uni nie problem dostac zloma/kogos strzelic. Z tego co widze to tylko sie powtarzasz non stop kokietujac gre na x6 floty Tobie moze sie taka gra podoba ale nie kazdemu musi to pasowac

• Ale zaraz, chwila. Czy temat jest o turbo reckach? Bo nie wydaje mnie sie nowe uni - nowe mozliwe opcje czyli chyba dyskusja o tym co mozna wykombinowac by nowo otwierane uni rosly na tyle szybko by mogly sie rownac ze starszymi uniwersami po fuzjach? Te turborecki to tylko jeden z atutow, ze mozna zaledwie w kilka tygodni zbadac potrzebny dla nich naped. Ale flota x1 czy x6 to nie wszystko. Chodzi glownie o debris i ilosc galaktyk bo wiadomo, ze im mniej galaktyk tym wieksza szansa by kogos ubi…

• Cytat od Lucky Gal: „driver udajesz... powiedz ze zartujesz... i Ty wytykjasz mi bledna interpretacje? moj komentarz odnosil sie do wypwowiedzi Ciap ktora twierdzila ze w dzisiejszych czasach na uni x1 nie trzeba sie martwic o 6h czekania na recki bo mozemy zrobiuc turbo z tym ze koszt turbo to ok 1,2kkk sury co w przypadku nowego uni przez kilka miesiecy albo moze i lat jest NIEOSIAGALNE a Ty do mnie wyjezdzasz z tekstem ze jakos na starych uni ludzie dali rade... tak w 13 LAT dali rade dojsc d…

• Cytat od Lucky Gal: „ALbo nie rozumiesz albo udajesz ze nie rozumiesz ” Nic nie musze udawac moj komentarz byl tylko odpowiedzia do tego co napisales wczesniej. A mianowicie: Cytat od Lucky Gal: „Jezeli flota x1 to eko tez i powodzenia na uni z eko x1 dochodzenia do turborecy od 0 aby flociarz nie czekal na nie 6h... Argument ze mamy szybkie recki jest o kant ” Widac kto ma klopoty z wlasciwa interpretacja

• @Lucky Gal ale przypomnij jednoczesnie sobie i wszystkim od jak dawna na sped x1 floty jest eko x7? Bo chyba od niedawna i gracze rozbudowywali przez kilka/kilkanascie lat bardzo mocno swoje konta na x1 speed eko

• Cytat od Winter: „Cytat od john malkowitz007: „Nie widze mozliwosci gry na dluzsza mete y na unii z speed floty 5 lub wyzej W poczatkowej fazie gry oczywiscie mozna grac , ale czy ktos pomyslal o tym , ze pozniej np przy nap nadprzestrzennym lev 15 lot w ukladzie Pancrami i Krazkami trwa niecale 5 min a poza uklad ciut dluzej Sproboj wtedy normalnie grac i zyc Wyjscie do toalety lub na papierosa , nie mowiac o zjedzeniu posilku moze zakonczyc sie zlomem O reszcie nie bede wspominal , zakupy ,spa…

• Cytat od litek.: „P. S. Kamil nawet masz ode mnie lajka. Ledwie latasz, ale latasz. Czekam teraz na rw tych najmądrzejszych. ” Wiem, ze skromne ale zawsze to jakas odmiana od tych idlakow. Trafila sie okazja, 3k kr pospawane z wydobycia ale sie zwrocily wiec czemu nie skorzystac...

• Cytat od Juventus: „(cieszę się że wkońcu za akceptowaleś to kim jesteś na Librze) ” Akceptuje tylko to, ze Ty mnie tak nazywasz. Jaka jest prawda to kazdy widzi, ze sapiesz sie do mnie na forum i nie potrafisz mi zagrozic w zaden sposob. Chyba, ze kolegow z Winter albo z BP poprosisz o pomoc

• Cytat od BenekZF: „ale dziadujesz chłopie, takie plewy, wstyd ” Hehe jakby to powiedzial Twoj zyczliwy kolega: "przynajmniej latam i cos probuje a nie chowam sie na urlopach czy za bunkrami" Topowi flociarze moga a taka plotka uni libra jak ja juz nie moze? Jak to w koncu jest? ogotcha.universeview.be/pl/rep…ec-5376-9214-ce48b2efad2a pokaz co Ty potrafisz poza burzeniem sie do kazdego na forum

• Cytat od Śpiochowaty: „Cytat od Truck driver: „Cytat od Almera: „Zawsze śmiech mnie zbierał jak ktoś pisał, że "wyliczył" zawrócone stacjonuj. ” Myslalem, ze jestes doswiadczonym graczem i wiesz jak takie zawrocone stacje sie liczy. Wystarczy znac czas dolotu na moona czy planete i predkosc z jaka byla puszczona flota. Reszty nie bede tlumaczyl bo za duzo sie naumiecie ” tu naprawde cuda z archiwum X,wystarczy znac czas dolotu na moona i klikanie moona falanga co 3 sekundy ,i co widać, gówno,,,,…

• Cytat od Almera: „Zawsze śmiech mnie zbierał jak ktoś pisał, że "wyliczył" zawrócone stacjonuj. ” Myslalem, ze jestes doswiadczonym graczem i wiesz jak takie zawrocone stacje sie liczy. Wystarczy znac czas dolotu na moona czy planete i predkosc z jaka byla puszczona flota. Reszty nie bede tlumaczyl bo za duzo sie naumiecie