Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 921-940 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od john malkowitz007: „Wg mnie wyzszy poziom napedow powinien zwiekszac szybkosc statkow bez zwiekszania zuzycia deuteru ,a nawet obnizac jego zuzycie ” Podobnie jest z samochodem osobowym. Chcemy jezdzic szybciej wiec potrzebujemy auta z wiekszym silnikiem (napedem) a tym samym trzeba sie liczyc z wiekszym zuzyciem paliwa (deuteru).
-
MSBN a ilość badań
Truck driver - - Gra
PostGeneralnie nie neguje samego pomyslu bo jest dosyc dobry jesli chodzi o korzysci jakie mozna uzyskac jesli gracz nie liczy sie zbytnio z kosztami jakie musi poniesc w postaci antymaterii. Sura rzecz nabyta. Jednak kreci sie to w duzej mierze wokol antymaterii, z ktorej GF tak naprawde zyje (widac to po otwieranych co chwila nowych uniwersach). Jak wspomniales, nie zbuduje nikt bunkra, ktory ochroni miliony satek wiec zostaje kwestia wysokich nanitow (gornicy raczej ich nie maja) i konkretnej ilo…
-
MSBN a ilość badań
Truck driver - - Gra
PostCytat od Qwant-holon: „Oczywiście że nie będziemy szybciej. Jednoczesne badanie bez grawitonów dwóch badań po równomiernym rozłożeniu laboratoriów w najlepszym przypadku sprawi, że będą one się badać 2x dłużej, ale dzięki grawitonom możemy ten czas zmniejszać, co w przypadku 5lvl (-50% czasu) powodowałoby redukcję czasu do 1x (normalny). Krótko mówiąc musimy wybrać, czy wolimy przebadać 1 technologię w np. 24tyg (z grawitonami 12tyg) czy dwie, z których ta pierwsza będzie się robić 48tyg (z graw…
-
MSBN a ilość badań
Truck driver - - Gra
PostCytat od Mirmir: „Dzieńdybry Moim zdaniem strasznie zagmatwane,poza tym ja nie chce prowadzić kilku badań równocześnie tylko skończyć jedno na którym mi zależy w miarę szybkim czasie a nie za rok. Rozwiązanie jest proste ,otóż MSBN dajmy na to od poziomu 9 skracają czas badań w większym stopniu i coraz wyższy poziom skraca te badania bardziej i bardziej.Marne szanse na takie rozwiązanie bo sporo osób kupuje antymaterię tylko na skracanie badań. Morał z tego taki że cokolwiek tu wymyślimy i tak n…
-
Mialem nic nie pisac ale za duzo przypadku jest w tym ST. Drugi raz spakowac to samo konto i niby flota stala sobie po raz kolejny od tak w ukladzie? @los chemikos kto ma w to uwierzyc poza Twoimi funflami i sojusznikami? Nie potrafiles spakowac goscia jak nalezy to trzeba kombinowac? Mi jakos juz dawno groziles, ze spakujesz mnie nawet nie bede wiedzial kiedy i jakos jedyne co potrafiles poza skanowaniem to wleciec na planete by miec okolo 50kk zysku bo Ci jakiegos znajomego czy sojusznika wyfa…
-
Cytat od FILU: „truck driver ja wiem jak grać by mieć deks i starczyło na wszystkie przemyślane akcje ale ty ochloń bo zmieniasz jak zwykle treść o co chodziło a o co chodzi nie masz eco jak ten drugi i wyfarmic nie potrafisz a tylko przepały to i płakać się chce z braku deksu . ” Kazdy Ci pisze to co ja tylko ja nie owijam w bawelne i pisze to co mysle a nie to co wypada napisac pod publike dla Twojej wiadomosci gram na ekowym koncie. 12 planet rozlozonych flotowo i tylko niecale 10kk pkt w woj…
-
Cytat od FILU: „Co do truck drivera to juz nie raz pokazales w listach ze twój to myślenia to inwidualny fanobelia i fantazja nie interesuje mnie że nie masz skilla i latasz po satkach a na forum każdy wpis to nie przemyślana wiadomość tylko czysty hejt ty tak masz każdemu.cos wpisać nawet by była to żenada ale jesteś mądrzejszy. ” Z Twojej gadki wynika, ze ufs jest dobry bo masz spokoj a jak zmniejsza spalanie dexu to nie dadza Ci spokoju i zrobia z Ciebie farme. Gdybys wiedzial jak grac to bys…
-
Cytat od FILU: „Deks to jest jedno z ograniczeń żeby jakiś nolife nie próbował codziennie x-razy bez głowy próbować kogoś zezłomować a z głową i skillem po to jest spalanie by bolał przelał i dawał to żeby wariaty nie latały . po kilku tygodniach każdy był by na upach bo miał by dość x- raz w prób lotów na niego. ” Czy Ty pomyslales wiecej niz raz zanim to pisales? Jakie latanie x razy? Miales na mysli chyba latanie po satkach 6 razy na dobe, prawda? Lot w ukladzie na speed x5 ma cos wspolnego d…
-
Cytat od ciap: „@Truck driver Od paru tygodni wygląda to tak. Piszesz coś, poprawiam Cię bo robisz błędu (jak regulamin forum i oddawanie konta) i zamiast zakończyć temat brniesz w to dalej. Dawane są cytaty, dyskusja się rozciąga na 100 postów, wypowiadają się inni że mam rację dopiero wtedy kończysz temat "ciap gra 20 lat ja dopiero 2 i nie znam się". Mam jedną zasadę: jeżeli się nie znam, nie jestem czegoś pewna to się w temacie nie wypowiadam. Jeżeli jednak jakoś się zdarzy że napiszę: przep…
-
@ciap moze sie myle moze nie ale pomysl dlaczego tak skacze. Przyrosty ma ujemne wiec jest farma. Nie umie fsowac wiec przenosi planety, skoro go stac to kto mu zabroni? Znowu sie czepiam ale przykro patrzec jak sie zachwycacie iloscia przenosin a nie napisal nikt czemu ma taka taktyke na gre. Moze by trzeba mu objasnic o co chodzi i jak grac bo widac, ze ma chec do gry ale nie wie jak grac. Chyba, ze jest to czyjes push konto i te przenosiny to celowa gra by zmylic i odsunac wszelkie podejrzeni…
-
Cytat od M4ti: „Gdybyś pisał mądrze to nikt by się nie przyczepił. Przeczytałem wątek i już nie mogłem pod koniec czytać Twoich postów. Ciap od początku pisała z sensem, Ty nie. Jeśli nie wiesz jak działa system support i odwołań to po co pisać teksty typu ,,odwołuj się na IRC". Niech autor jeszcze im list polecony wyśle, bo przecież wg Ciebie ,,zawsze warto próbować i to nie zaszkodzi". Jeśli się na czymś nie znasz to nie ucz kogoś kto siedzi w tym od lat jak Ciap i przerasta Cię wiedzą sto raz…
-
Cytat od ciap: „Odpowiedź na pewno przyjdzie. ” O tym zdaje sie, ze pisalem. Cytat od Truck driver: „Raczej watpie bys przez support cos wyjasnil. Zaslonia sie zasadami gry i bedzie po temacie. Musisz cos wyzej dzialac albo na IRCu moze jeszcze probowac z operatorem na Twoim uni. ” Tutaj pisalem, zeby probowal gdzie sie da ale oczywiscie norma juz sie stalo, ze gdzie sie nie odezwe zawsze musisz sie do mnie przyczepic. Jedno slowo wystarczy i lawina poszla
-
Cytat od ciap: „Proszę czytaj mnie uważnie. ” Napisalem o IRCu i tak dalej bo przeciez probowac nigdy nie zaszkodzi. Czy i probowac nawet nie mozna idac Twoim tokiem myslenia? A noz widelec uda mu sie cos zdzialac? Bo przez support to dam sobie reke uciac, ze wyloza mu zasady gry, nie dostosowal sie do nich (jak sam przyznal juz wczesniej tez sie zdarzala identyczna wpadka) wiec ban i koniec dyskusji. Nie pomogla jedna kara czy druga lub kolejna wiec ban staly i tyle w temacie.