Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 901-920 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Coz, zaczynamy sie chwalic widze haha na draco juz dwoch skasowalo konto przeze mnie a w kolejce jest jeszcze kilku, ktorzy jedyne co potrafia to skanowac i wleciec na satki tam gdzie mam luki w obronie ja nie gram na Twoim uni wiec mozesz sobie prowokowac do sprawdzenia Twoich umiejetnosci wbij na draco i pokaz swojego skilla pro grajku
-
Cytat od Geralt the Riv: „no właśnie, pochwal sie jeszcze bunkrami. ” Wydal anty na stworzenie deuterowego konta ale ile musial wlozyc sury w bunkry by ochronic satki to juz sie nie przyzna bo normalnie myslacy gornik by go wysmial za te bunkry, ktore ochronia tyle satelit ale czego sie nie robi by zaistniec w swiatowych rekordach wydobycia
-
Witam
PostCytat od Adeke36: „ktoś dla kogo 500-1000 zł to jak dla ciebie 50-100 Przyzwyczajcie się ze anty to normalny dodatek , jak cie stać to kupujesz i używasz. ” Dobrze gada. Jakby kazdy mial zarobki rzedu kilkunastu/kilkudziesieciu tys zl miesiecznie to duzo wiecej byloby takich "topowych" graczy. Jesli sa ludzie, ktorzy nie licza sie z pieniedzmi to tym bardziej nie beda sie liczyc z opinia innych ile to kasy w gre wlozyli. Dla nich takie wydatki na anty to jak dla przecietnego polaka dolozenie par…
-
Zgloszenie reckow
PostHahah moge na priv podpowiedziec jak ogarnac temat bez zglaszania pozyczki reckow na ogolnym nie bede opisywal procederu bo zaraz wpadnie ktos z wysokiego szczebla i wlepi bana badz skasuje mojego posta
-
Giełda surowców
Truck driver - - Gra
PostCytat od ciap: „Są momenty w grze gdy ma się dużo surowców i nie jest to żadna wtopa, lamienie a np. przemeblowanie konta. ” Wiele razy robilem takie "przemeblowanie" kiedy np. przenosilem planete na ktorej cos sie budowalo. Jak sie upilnuje konta to nikt nie jest w stanie zabrac jakiejkolwiek porcji surowca.
-
Progi ST
Truck driver - - DiD U68
PostCytat od john malkowitz007: „No to zaczynaj grac , kto Ci broni Na Xsantus tez jest eko x 5 flota x 1 Mlode Unii tam Masz wieksze szanse niz na unii 68 ” Na razie nie mam czasu na pilnowanie nowego konta zaczynajac od zera. I bylbym jak idlak na takim uni. Zmienia progi na u68 to wbije 4fun a noz widelec moze cos uda mi sie ugrac i przynajmniej nie bedzie nikt mi latal po satkach i dt na sure z wydobycia by zablysnac w miniST, ze dalem sie trafic
-
Progi ST
Truck driver - - DiD U68
PostCytat od john malkowitz007: „Jak nie grasz na tym Unii to po co zabierasz glos i sie wtracasz w nie swoje sprawy ” To, ze nie gram to jeszcze nie jest powiedziane, ze gral nie bede x5 eko i x1 floty jest bardzo kuszace
-
Progi ST
Truck driver - - DiD U68
PostCytat od john malkowitz007: „A po co ? By tylko topowi gracze mogli wklejac ST ? ” Wtrace sie tu gdzie nie gram ale rozbawiles mnie teraz po to podniesc prog ST solo i ACS, zeby i prog mini ST poszedl w gore i bys musial sie bardziej wysilic do wrzucenia rapotrow w miniST z wiekszym zyskiem niz np. 20kk przy obecnym eko jakie macie to jest cyrk z progami punktowymi
-
Giełda surowców
Truck driver - - Gra
PostCytat od chmura: „Pomyslcie macie 50kk surki i nie macie jak jej zabezpieczyć a leci do was flota atakująca i jak nic nie zrobisz to pujdzie 50-70% całości. ” Kto zostawia taka ilosc sury bez opieki? Chyba tylko ten kto zasnie, zapije albo zwyczajnie zlami. Innej opcji osobiscie nie widze.
-
Wyliczanie FS
PostCytat od FILU: „Truck ale nie sądzisz że w tym zdaniu wykluczyłeś wszystko i zarazem zaprzeczyłeś wszystkiemu być top1 to chyba trzeba by umieć robić fs i nie dać sie złomować i farmić przez tyle lat bo wtedy nici z top1 ” Przeciez mozna sie okopac i w ogole tez fs-ow nie robic ale o tym jakos chyba nikt nie pomyslal a fs na dzien, tydzien czy miesiac to zalezy tylko i wylacznie od gracza a Ty jeden @FILU ogarnales moja podpuche tak jak napisal @pit Cytat od pit: „ja osobiscie z opisu sytuaci mo…
-
Wyliczanie FS
PostCytat od ciap: „Przecież pisałam że do floty używam innych moonów. Jeżeli flota wysyłana jest z nich na FS to też tam stoi i czeka na kolejne FS. Raz tylko mała cześć floty poleciała na inne 4 tyg FS <- i ono zostało wyszpiegowane. ” Oj kochana przez wielu top 1 eko, musisz sie jeszcze podszkolic co do fs-ow
-
Wyliczanie FS
PostCytat od ciap: „Przecież moja flota stoi całe dnie na moonie i każdy kto chce może skanować. ” Wczesniej pisalas o fs na 4 tygodnie. Okresl sie konkretnie... Moze powiem inaczej. Ja moge robic fs-y max 24 godzinne a i tak kiedy ktos zaczyna mnie pilnowac i probowac zlapac to ma niewielkie szanse. Jedynie flote farmingowa jest u mnie bardzo latwo wylapac ale tylko dlatego, ze nie zalezy mi na tym czy ktos trafi skanem czy nie. Wyciagnij wnioski.
-
Wyliczanie FS
PostPo co mam tlumaczyc po swojemu metody dobrego fs-owania skoro jestem dziwak i madrze sie na forum choc nic nie wiem o grze? Btw. Zaczynalem gre to nic nie wiedzialem. Jak grac, co to fs itd. Bylem zielony od samego startu. Ale trafilem na grupe dobrych ludzi, ktorzy wyjasnili na czym gra polega. Lata praktyki i coz. Nie chwalac sie ale jak lapalem zloma to tylko na bfs (flota stojaca na moonie lub planecie bez opieki). Nigdy ale to nigdy i nikt nie wylapal mnie skanem kiedy flota siadala na moon…
-
Wyliczanie FS
Post@ciap jestes doswiadczonym graczem. Nie mysl sobie, ze taki lamus i noob jak ja bedzie Ci tlumaczyl na czym polegaja dobre fs-y