Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 861-880 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Spalanie deuteru

Truck driver - - DiD Quantum

Cytat od SplamionySztandar: „o co biega w tym całym. Temacie i co to da jeśli i taak będziecie każdego lać non stop ” O to chodzi bys sam mogl zbudowac sobie duza flote i... przeczytaj moze jeszcze raz albo i dwa caly temat. Jak bedzie trzeba to nawet i kilka razy przeczytaj wszystko az zrozumiesz jak wyglada gra oczami flociarza.

• Urlop

Truck driver - - Zadawanie pytań

Tylko zakupiona antymateria (nie znaleziona) chroni przed kasacja konta. Jesli kupisz antymaterie to mozesz byc na tzw. wiecznym urlopie i konto nie zniknie. Chyba, ze akurat zrobia fuzje a Twoje uni nie bedzie uni docelowym po fuzji i nie przeniesiesz konta to wtedy owe konto stracisz.

• SGO

Truck driver - - Zadawanie pytań

I tu wlasnie @Psychiatra pokazal jak pracuje team. Nie pierwszy taki przypadek zreszta, gdzie wysylane sa tickkety a sprawa jest "zamiatana pod dywan". Cytat od ciap: „Nie wierze w to że ktoś odpisał bez sprawdzenia w logach bo po prostu tak się nie robi. ” @ciap to jest Twoje wlasne zdanie i masz do tego pelne prawo. Nie wrzucam calego teamu do jednego worka ale opisywany problem mowi sam za siebie, jasno i wyraznie, ze GO kryje coniektorych graczy dlatego wszelkie oszustwa w ogame juz nikogo n…

• Spalanie deuteru

Cytat od DarthMario.: „Okazaliśmy Wam dobroć serca z pomysłem podniesia Wam ekonomii na kontach, to od razu się na to rzuciliście jak nie powiem na co... ” Wieksze eko - tlusciejszy gornik zysk bedzie wiekszy wtedy spalanie da sie przezyc ale dopiero to zrozumieja kiedy zaczna padac jak muchy...

• Cytat od Tronar: „jestem za żeby na Draco podwyższyć eco x7(prędkośc flot niech pozostanie x2 bo wyróznia to uniwersum) i spalanie deuteru 0.5 podobnie jak na Quantumie. Inne uni też potrzebują takich zmian żeby było sprawiedliwie! ” Eko niekoniecznie w gore na draco ale obnizenie spalania pewnie mialoby wplyw na wieksza aktywnosc flociarzy.

• Spalanie deuteru

Cytat od 19dawid45: „jeśli GF nie zechce zrobić spalania 0,5 to może chociaż spalanie recków do poziomu np dt uda się wysępić? ” Wtedy bys reckami latal za darmo praktycznie. Na x2 jeden turborecykler spali ponad 2k dexu przez gale a 1 dt tylko 115 jednostek wiec chyba to nie przejdzie.

• Spalanie deuteru

Cytat od pimper: „A tak poważnie ,jak mniejsze spalanie dexu ma uatrakcyjnić tą grę dla ecowców bo nie rozumiem . Jeśli lot na bunkier będzie kosztował mniej paliwa to ktoś poleci zamiast raz dwa razy gdzie tu sens chyba tylko dla dwudziestu paru osób które grają flota. ” Masz mniejsze spalanie na fs, wiecej dexu zostaje do handlu z flociarzami lub do wymiany u handlarza jesli stac Cie na antymaterie a tym samym szybciej rozwijasz konto czy robisz badania. Chyba, ze nie robisz fs-ow i grasz wyla…

• Najlepiej gdyby nowi gracze rejestrowali sie na starych i juz mocno rozwinietych uniach a jesli ktos umie grac to z pewnoscia wiecej ugra wlasnie na tych rozwinietych uniwersach niz na jakimkolwiek nowo otwartym. Dzieki temu te stare uniwersa zaczely by tetnic zyciem i z fuzjami byloby pewnie troche lepiej a tak to jest tylko co chwila nowe uni i lament bo komus sie zawsze cos sie nie podoba w konfiguracji

• Cytat od student87: „a może by tak, a może by tak!!! zagadać z naszą Ciap??? ” Tak sie to robi - @ciap Teraz ciap juz oznaczona wiec przeczyta temat i moze cos napisze od siebie.

• Rekordy Uni68 Speed x5

Truck driver - - DiD U68

Cytat od zefir: „Wystarczyło, że zostawił w bunkrze więcej surowców, niż warte były rakiety do jego zniszczenia. Wielokrotnie już powtarzałem, że ilość rakiet, które trzeba wystrzelić nie ma znaczenia - jeżeli z ataku wychodzi zysk, to warto się za coś takiego brać ” O podobno to ja jestem "rakietowa lama" chociaz ja rakietuje dla zabawy, zysk dla mnie sprawa mniej istotna

• Cytat od Adeke36: „Jak by nie było Quantum to nadal jeden z bardziej aktywnych serwerów , ciekawe dla czego ? a pewnie dla tego że nawet rozkład pod flote to max godzina i jest zrzuta zrobiona, na x1 zrób zrzutę jak masz rozstaw pod flotę ” Jakos w dziale ST uni68 calkiem dobrze egzystuje mimo floty x1 "ciekawe dla czego" ?

• Cytat od Tronar: „A czyja płacze? Dla mnie po prostu Real ważniejszy niż gra. Mam rodzinę , dzieci, czego mi więcej potrzeba, wirtualnych stateczków, czy innych głupich ikonek? Dla mnie to co najwyżej odskocznia gdy chce się zrelaksować, ale jak nie mam czasu sprawdzać czy czytać głupich wiadek to wolę skasować. To tylko gra, a nie jakiś cel życiowy. Lepiej sobie wrzucić na luz i spuścić trochę pary. Życzę powodzenia ” Gosciu, nie gram na Twoim uni ale jak widze co piszesz to te Twoje tlumaczeni…

• Cytat od Tronar: „a co to jest Antares? ” Polecam google antares nie bierze pod uwage... a zreszta sami se sprawdzcie

• Cytat od FILU: „czyli ktoś dzwoni do drzwi ? dzin dzin dzin ... ” A tu sasiad potrzebuje pomocy by sholowac mu auto ale trzeba dojechac 10 km a przeciez za 5 minut flota wroci z fs i bede mial tylko 8 minut na reakcje a przy holowaniu problem bo linka za slaba i kilka razy sie zerwie zanim uda sie opanowac sytuacje i pomoglismy sasiadowi ale niestety wracamy na konto a tam zostaje jedynie opcja pola wrakowego takie to uroki gry na speed uni

• Farsa to jest czyjs placz bo bunkry beda redukowane hehe nie pomyslal nikt, ze bez sensu jest ladowac duze ilosci sury w bunkry i teraz duzo pracy pojdzie na marne?

• Cytat od Tronar: „Truck Driver! Zrozum tu nie chodzi o wojnę tylko o jakąś osobistą zemstę i urażoną dumę. Nikt na uniwersum Quantum poza ZS nie ma takiej floty. Tu chodzi o ominiecie reguły basha ” Ktos szukal adrenaliny atakujac topowy sojusz flociarzy? (lub jakiegos znajomego tego sojuszu ktos pojechal albo jakas pushowke czy gs-owke) wiec teraz jest zdziwnienie bo lataja Wam po bunkrach?

• Cytat od Vegitto: „Dlatego floty się nie zostawia na takich speedach ” Mialem na mysli wyjscie do kuchni po kawe albo na fajka czy do toalety a flota akurat wraca z fs a losowy przypadek sprawia, ze nie mozemy wrocic do gry i wtedy lapiemy zloma

• minimalny prog liczacy sie do RW 333k (333 000 %) a Ty piszesz o polowaniu na gornikow

• Cytat od Adeke36: „beznadziejne gadanie , na x5 w 2godziny zrobię więcej niż na x1 przez cały dzień , gdzie to Nolajfowanie ? ” Zostaw flote w ukladzie z flociarzem na dluzej niz 10 minut wtedy zobaczysz roznice miedzy x5 a x1/x2

• Cytat od ^Bad Whisky^: „5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: 333k ” Cytat od poncyliusz: „co to górników będziecie jechać? hahahaha ” Spore floty musza miec gornicy na tym uni skoro moga wyjsc takie rw