Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam serdecznie, Nie wiem w sumie co tu robię - szukałem przepisu na wódkę w kieliszku - ale jak już jestem to wkleję Cytat od RufiRuf: „Pozdrowienia dla Winter a szczególnie dla sami wiecie kogo ” (Ukryta treść) Dnia 17-07-2020 10:28:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor rufin [WINTER] ________________________________________________ Okręt wojenny 839.256 _________________________________________ Obrońca Sanvean ________________________________________________ Mały transporter 4.0…
-
Dobty @Starrk, grzeczny @Starrk, @Ruda podrapie za uchem
-
Graty całkiem ładny % i troszkę śrubek też wpadło :d
-
Graty % może mały ale zysk już z tych przyjemnych.
-
Cytat od un_rest: „No to wpisze sie jak juz top 2 wpadlo Gratulowac nie bede bo zbyt wiele dziwnych czynnikow,, tak lamerski fs poszedl to akurat fakt. Sharp zeskanowal moja flote na 1 gali od tego czasu zaden skan mnie trafil na 8 gali Poza dziwnym wylogowywaniem, nie wiem moze kazdy ma tak ze pare razy dziennie musi sie logowac... Tak wiec jak kazdy wie granie na jednym uni z GO zawsze bedzie budzilo watpliwosci. ” A my możemy już gratulować?? xgAGAta.png ejWvqXw.png Gdzie jest nasz librowy ps…
-
Cytat od Kuciapa+: „:graty: ST miodzio, ale nie zazdroszczę rozliczania się ze Starrkiem. ” Stare przysłowie Winter głosi: "Lepiej z Kefiim mieć stosunek, niż ze @Starrkiem rozrachunek" chociaż ogólnie rzecz biorąc sprowadza się do tego samego