Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 901-920 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Lubie wstać rano i zobaczyć jaki kipisz zdążyli zrobić sojusznicy w czasie kiedy smacznie spałem Gratulację dla obrońców, obrońcą agresorom* SzO
-
potato [WINTER] & Hejduk [WINTER] & zmienilemnick & Sky Is Over [WINTER] vs. bake [N-A] ~ 14750.59%
PostCytat od TakaKita: „hahaha Ale zabłysłeś! Czepiasz sie ortografii bo prawda w oczy kole... jesteś kolejnym dupowłazem i myslisz że jak będziesz sie podlizywal na forum to ci dadzą spokój. Zebyś sie nie zdiwił, bo jak kojarze winterow z innych uni to nie mają problemów nawet ze złomowaniem tak zwanych przyjaciól. widac tak musi być... nikt sie nie chce narażać i stracić w nocy księżyc Smutne:(” Nie przypominam sobie żebym Ciebie obrażał, więc "dupowłaza" sobie daruj - chyba, że to jakiś Twój fety…
-
potato [WINTER] & Hejduk [WINTER] & zmienilemnick & Sky Is Over [WINTER] vs. bake [N-A] ~ 14750.59%
PostJeszcze raz gratulację Cytat od TakaKita: „szkoda ze gracze zamiast sie zjednozcyć, wola pomagac WINTER. Nie rozumiecie ze teraz z nimi latacie na innych, a potem przyjda po was. uni powinno sie zjednoczyc i walczyc rpzeciw winter albo oni zniszcza to uni gratulacje sie naleza Obrońcy lizak i odbudowy:)” Pani się powina zjednoczyć z słownikiem Krótki romans z tymże by nie zaszkodził - mniej ciśnienia, mniej błędów. Czyń dobro
-
Graty Panowie coś tam na waciki wpadło. Cytat: „Jak się nie ma merytorycznych argumentów to się wyzywa ludzi od plebsu czy wieśniaków. ” Jak się nie ma twardych dowodów, nie ma orzeczenia o winie to się milczy jak mysz pod miotłą Zgłosić wasze prawo, ciekawy jestem tylko jak zgłoszenia nie zostaną uznane czy raczy któryś was uderzyć się w pierś i przeprosić. Ciekaw jestem wielce czy wyjdzie zaściankowe drobnomieszczaństwo czy może poczucie honoru się odezwie. Cytat: „Fakty są takie, że atak zrob…
-
Nie wiem czy w dobrym miejscu to piszę ale zamawiam kebaba z baraniny. Sosiwo ostre na bogatości, żeby paliło dwa razy! Gratki, dobrze wam ostatnio idzie współpraca obrońcy SzO
-
Sypnęło znowu śniegiem i lodem tak więc czym prędzej spieszmy po szklaneczkę rudego płynu, dwie kosteczki lodu i za zdrowie agresorów. Obrońcom odpoczynku od kosmosów AVE MY PS i tak sobie myślę, że zima jest najlepsza bo: a - nikt nie lubi ciepłej wódki/whiski b - nikt nie spoconych kobiet Reasumując zimna Ruda
-
Chciałbym w imieniu BP przeprosić za wpis Lemona - jak się pojawi pogadam z nim. Zagalopował się z tym zdjęciem. Wiadomo jest, że jakieś tam mniejsze większe przepychanki słowne są elementem tej gry ale trzeba mimo wszystko jakiś umiar zachować. Było to nie potrzebne, tym bardziej, że Zła przyjęła dzwona na klatę bez szemerania. Dlatego: PRZEPRASZAMY.
-
Generalnie jest ale w tym wypadku mogły by lecieć i 5h i byśmy zdążyli.
-
Zmiana tagu po prawej stronie dla odmiany, na zdrowie wyjdzie ale tam jeszcze jest co robić. Nie Piotro? Obrońcy szo