Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 861-880 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
To BSZO to chyba jednak szybciej niż później Także w sumie SzO dla obu Cytat od Almera: „na bufonerię to i bez zysku można polecieć.” Potwierdzam. Na Almerę to można nawet na minus polecieć <spina spina groźna mina, już na twarzy pęka żyła> #takWIELEfrustracji i niech to dunder świśnie PS zastanawia mnie, gdzie Wy ludzie widzieć spiny Amstelu trzeba wprowadzić zmiany w sojusz! #jednaSPINAdoŚNIADANIA bo widać odstajemy od standardów unijnych
-
Jeden promyk słońca wiosny nie czyni, ale gratulację W sumie to chyba powinniśmy Ci podziękować z 2 tygodnie będzie temat do wbijania szpliki przy porannej kawie Ruda SzO i krwawej zemsty! Jak to mawiają" Najgorzej to sobie zrobić wroga w kobiecie, żądza zemsty mija po 4 pokoleniu" PS Starku jak wygląda temat z miesięcznica Rudowych PC? Czy teraz będzie miesięcznica MT? PS2 Komisja śledcza obraduje, a Antoni Krauze zbiera ekipę zdjęcia do "Mała Wtopa - historia prawdziwa" ruszą soon :d
-
Zawsze mówiłem, że nikt tak dobrze z rana nie robi dobrze jak Starku de Lampa gratulacje Ps nie żeby jakos specjalnie oczekiwał zloma Sienia - bo oczekuje złomów wszystkich co bez zimy w tagu sie bujaja po uni - ale lubie jak czlowiek rano wstanie, Stark z Amstelem są pod biurkiem, Ruda kręcąc tyleczkiem przynosi kawę a grube rw z oponentów wrzucone do gabloty bordowej
-
Gratulację starcia, obrońcy SzO. Cytat od Mienso: „Mylisz się Jay, brakuje samogłosek następujących po sobie Graty starcie” Ale za to są spacje przed i po przecinkach Cytat od bee3joT: „pierwszy odstrzał winter” Generalnie śmiesznie i nostalgicznie. Z miejsca sobie unie xal przypomniałem Myślę, że skończy się podobnie edit. Nie uważam, że Wintery są niezniszczalne tylko uważam, że Tobie sporo brakuje żeby zmienić istniejący tutaj stan rzeczy Dlatego Ciemne Kruki czy też inne farbowane lisy wyląd…
-
Stark a jakiej Ty genezy szukasz. Tag wiadomy, wstawiajacy wiadomy, ekipa niczym z parszywej "5" to oczywiste, że pusz, wystawka i matactwo hihi Jeszcze raz graty obrońcy szo Ps. Zazdraszczam Amstelowych kredek...
-
Trochę szkoda że jednak nie stało razem Może jeszcze okazja będzie do przebicia 1kk%. Gratulację dla agresora dla obrońcy SzO. PS Ciekawi mnie to starcie jeżeli chodzi o zamysłu obu Panów, bo lekko dziwnie to wygląda PS2 Malack do budy
-
Graty Panowie. Rozumiem ze braliscie udział w jakis obchodach rocznicowych i lot tylko na pokaz. Ps Malack odczytal apel co to go Boski Antoni Wiater W Wlosach zalecił? edit. Doszło do małego szachrajstwa z mojej strony na początku komentarza... Poprawiona wersja to: 'Panie, Panowie, Gender oraz Ruda gratulację starcia"
-
Pragnę poinformować, że sojuszowa nagroda za głowę księżnej de Malack aktualnie wynosi: - 3 precelki znalezionej pod kanapą Amstela - dwa ruskie dywany na ścianę z napisem "#wowJESTwow sponsorowane przez króla dywaników Starka. - zdjęcie Rudej czupryn które wyśmienicie nadaję się do odstraszania komarów - Sponsored by wiadomo kto - 3 prary prawie nieużywanych gaci w smerfy - jeszcze możliwe jest użycie w opcji na lewą stronę tyłem do przodu - które mamy dzięki uprzejmości Ciamka. - Król Cyganów …
-
Kundle szczekają a karawana z lodem jedzie dalej Amstelu Ty wiesz, my wiemy, oni wiedzieć nie musza bo i tak by nie ogarnęli. Częściej tutaj gość, bo księżna się zbyt ponosi... Strach RS w sojuszu udostępnić Edit. Pokroju szpryca haha bo z jednej budy nie Ruda? Administrator Forum kasai:Upomnienie za flame.