Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Skojarzenia v. 0.3
PostLear
-
Ingolf
PostHej Jakie samopoczucie w ostatni dzień wakacji? W jakie gry oprócz ogame grasz? Czy lubisz chodzić do kina czy raczej w domu filmy oglądasz? Kawa czarna czy z mlekiem? Jak rozładowujesz nerwy jeśli ktoś/coś Cię wkurzy? Wolisz wódkę, whisky, piwo, wino czy inny alkohol? Kto Cię namówił do rozpoczęcia gry w Ogame? Wolisz mroźną zimę czy gorące lato?
-
Skojarzenia v. 0.3
Postanagram
-
Skojarzenia v. 0.3
Postsłoma
-
Skojarzenia v. 0.3
Postz miasta
-
Tak szczerze mówiąc to nie wiadomo dokładnie o co chodzi i co te nowe jednostki dokładnie będą robiły więc spekulacje mogą być różne. Na koniec okaże się że te statki będą spełniały zupełnie inne funkcje na które nikt tu nie wpadł, A na dodatek może być tak, że będzie można atakować jedynie graczy którzy wybrali taką samą klasę statku (nie wiemy do końca czy będzie można wybrać tylko jedną czy więcej).
-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=yMzyleT2FqY[/url]
-
Też jestem ciekawy czy to będzie @Ruda
-
Skojarzenia v. 0.3
Postdoniczka
-
ackra
ackra - - Archiwum CT
PostHejka smile.png Hej :) Lubisz jesień? Tak Czy Ty również nie wywiązałeś się ze swoich "wakacyjnych" planów? Nie miałem żadnych planów, bo całe wakacje pracuję, ale zrobiłem sobie małą niespodziankę. Czy urlop jesienią to dobry pomysł? W deszczowe i zimne dni pewnie tak, bo nie chce się pracować. Jak zabezpieczasz się przed jesienną depresją? :d Zasłaniam okna a tak na poważnie nie mam depresji wcale a już na pewno z powodu pogody czy pory roku :)
-
Skojarzenia v. 0.3
Postwakacje
-
Skojarzenia v. 0.3
Postobiad