Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 180.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Teraz to dopiero zrobią się pushe! Kto wyda hajs będzie miał statki do wydobycia do ekspedycji i do bitwy. Kto nie wyda - tylko jeden rodzaj.. Różnice między graczami będą jeszcze większe. Czasy dolotu jeszcze krótsze - co jeszcze bardziej uprzykrzy grę.. Zamiast tego typu udziwnień firma powinna pomyśleć jak uatrakcyjnić rozgrywkę dla wszystkich a nie tylko bogatych.
-
Cytat od tomkik: „W zgłoszeniu wstawiłem skriny zarówno z skanowania jak i spamowania. Dziś nie chce mi się pc włączać jutro prześlę. Jak bym dał dupy ja to nie zrobiłby szopki tylko uznał wyższość atakiera. ” to czekamy na decyzję w tej sprawie, czy posypia się bany, czy będzie jasne pozwolenie tych na górze na tego typu akcje btw dlaczego @Bad.Whisky lub @pl1 siedzą cicho..
-
Cytat od Bunny: „Cytat od tomkik: „Skany miałem co 1 sekundę do samego starcia. Miałem już flotę ustawioną do wysyłki i przez 45 sekund od dolotu klikałem wyślij. Oczywiście przez wysyłanie skanów nie chciało mi wysłać floty. Atak widziałem i jeżeli w grze byłaby możliwość podniesienia floty nawet podczas intensywnego skanowania to nie ma nic przeciwko skanowaniu ale tu nie ma takiej możliwości. ” a TP nie dzialal? ” zostawiłbyś surowce siedząc na koncie i mając 45 sekund na ucieczkę? czy jednak…
-
przydałaby się mała zmiana kodu.. po skanie, na tą samą planetę/księżyc można wysłać kolejny skan dopiero po otworzeniu wiadomości z raportem szpiegowskim - wtedy nie dałoby się tak zarzucać skanami innego gracza. Ewentualnie jak z teleportem, po skanie na dane kordy system odlicza 10 sekund i dopiero można wysłać kolejne sondy...
-
Cytat od Safar: „Team nic nie zrobi, miałem niedawno podobną sytuacje ale jednak udało sie uciec. Przez 6min dostawałem skany co półtorej sekundy, SGO stwierdził że nie było to łamanie regulaminu i nie będzie mi nic tłumaczyć bo nie ma takiego obowiązku Nie pierwszy raz pl1 błyszczy w ten czy inny sposób. ” Cytat od Sm3ki: „Szkoda floty bo ładna była, ale niestety tylko tak się można czegoś dorobić na machlojkach itp. To jest problem na każdym uni wieeele flot tak polegało ” Czyli oficjalne stan…
-
Cytat od Bad.Whisky: „ Cytat od szpic: „Trochę wstyd wrzucać raport zrobiony w taki sposób no ale czego się spodziewać innego po pl1 ” tzn? w jaki sposób czcionka ci sie nie podoba? kolor czcionek ? what's wrong with you ” Cytat od Bad.Whisky: „Cytat od guff: „ ” właśnie nie wiem, dlatego pytam ” @Bad.Whisky Młody opisał sytuację, może się ustosunkujesz do niej. Graczom wyżej właśnie o to chodzi. Czekamy na odpowiedź Cytat od tomkik: „Z racji tego, że starcie dotyczy mojej osoby to trochę przeds…
-
Pawelos to tylko pomysł. Masz styl gry ufs więc mocno Cię to dotyka. W takim przypadku wystarczy zrobić zwykły fs zamiast uciekać na urlop. Wyląduje flota i nie masz ograniczeń w atakowaniu. Moja propozycja ma pomóc w tym, aby na uni dało się normalnie grać. Wyżej padło zdanie, że jeden gracz atakuje nocami i ucieka na u. Jak poszkodowany gracz ma się bronić? Bunkra nie postawi, bo zawsze taki bunkier można zniszczyć, surke zwiezie przed spaniem ale w nocy się nazbiera. W sytuacji gdy gracz atak…
-
Cytat od alabaster607: „Zmniejszenie ilości galaktyk jest ok ale tylko dla grających flotą, z mojej perspektywy ( ekowca ) to słabe rozwiązanie bo będzie koło mnie więcej graczy typu Nalimko co wlatują nocą po jakieś ochłapy i spadają zaraz na U . A może by zwiększyć minimalny czas urlopu do 14 dni ... ” Cytat od S P E S T E R: „1 . Ja bym usunął konta z flotą powyżej 200 kk wtedy nie musiałbyś wciskać urlopu żeby flotę utrzymać. 2. Albo ograniczyć wciskania Urlopu np 4 x na miesiąc. Chociaż wte…
-
Cytat od buleon: „Cytat od cichah2o: „konto A topi flotę, sprzedaje otrzymane w ten sposób surowce bez wymiany lub wymienia je na dex i potem sprzedaje po minimalu kontu B - problemu nie ma jeśli po przetopieniu floty dalej konto A jest wyżej w statystykach niż konto B, jeśli natomiast po przetopieniu floty konto A spadło w statystykach za konto B, wtedy konto silniejsze wzbogaca się kosztem konta słabszego - ban kont ” Jeśli po przetopie floty konto A nadal będzie wyżej, to nie będzie żadnego h…
-
Ja przelicznik jaki jest bym zostawił, jak ktoś chce sprzedać po minimalu niech sprzedaje. Myślę, że największym problemem jest skupowanie kont i topienie skupionej floty i potem handel. Tu wprowadziłbym zasadę: konto A jest wyżej w statystykach niż konto B konto A topi flotę, sprzedaje otrzymane w ten sposób surowce bez wymiany lub wymienia je na dex i potem sprzedaje po minimalu kontu B - problemu nie ma jeśli po przetopieniu floty dalej konto A jest wyżej w statystykach niż konto B, jeśli nat…