Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Chyba juz nie bedziesz marudzil i tak jestem niezadowolony ze nie chcesz przeznaczyc zysku na kopalnie ale jak masz robic co pare dni takie ST to kopalnie wcale Ci nie beda potrzebne
Piekny stek Ancys Wziales sie ostro do roboty a caly zysk dawaj w kopalnie Tylko nie graj jak Yes tylko miedzy urlopami chcemy tu czesciej takie starcia w Twoim wykonaniu ogladac
Gratulacje się należą jak najbardziej. Postawiłeś sobie cel i zrealizowałeś go Kromak a że lamka Andre w tym uczestniczył to chyba jakiś cud. Jak jeszcze przetopi zysk na kopalnie to będzie drugi cud Czekam na coś powyżej 100k
Kajak lamka zatopiony szybko postawi co stracił następnym razem ślij mi całą surkę na transportuj Agresorowi życzę pustych raportów szpiegowskich przy tagu PN
Szkoda Ciernik Twojej decyzji mielismy okazje nawet leciec razem w ACS za co jeszcze raz dziekuje Mam nadzieje ze Twoje konto nie trafi do Aro Powodzenia w realu