Wyniki wyszukiwania 861-880 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
No jak już mnie tu wymieniłeś to z bolem serca pogratuluje... czekam na wtope i będę biła brawa Przetapiaj i do następnego juz po tej prawidłowej stronie
Hahaha Edol czasem nie tłumacz panu jak to sie robi bo za duzo sie nauczy a bedzie mozna wykorzystać jego niewiedzę jeszcze nie jeden raz A co do wystawiania RW to Edi i Blizna tylko mogą a nie Ty chyba ze oni Ci na to pozwolą ew. Jesli nie wystawią w ciagu 24h to Ty mozesz a z tego co mi wiadomo jeszcze 24 nie minęły
Graty Sorka ladnego strzału Co do zbiórki to lameriada wyłaczyć astro i klika k raków przeklikac ? to nie wiem kto tu bardziej w dupe jest Przetapiaj bo masz co pozdrawiam z mini emerytury
Dobrze ze Ci floty nie zdublowało znowu Graty ataku, Szymek a Ty serio moze tego nie widzisz ale jakiś placzliwy sie zrobileś a co do wydawania anty to palcem nie ladnie ponoc pokazywac Myśle ze Lodziara dobrze zrobił pozbywając się Ciebie. Dobrze ze znowu nie powiedziałeś ze tylko na tego złoma czekałeś i specjalnie na konto nie zalogowałeś noo i wstyd dla was ze nie daliście rady uciec