Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 140.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jak już tak lecimy wyobraźmy sobie tryb BR i season pass - każdy gracz zaczyna z tą samą ilością pkt(powiedzmy 100kk), kompletem moonow, tym samym eko(brak możliwości rozwoju możesz tylko rozwijać flotę) i tą samą flotą dajmy na to(100k ow, 100k pc, 10k gs etc. do walenia moonow) ekspedycje dają nam perki takie jak SD do konkretnego typu statków, szybszą teleportację, loty haha akcja toczy się przez równe 30 dni do ostatniego gracza który wykosi największą ilość statków i stanie na podium Czasy …
-
Ezio [ZLMRZ] vs. RoiSaps [aShin] - 328.17% + Ezio [ZLMRZ] vs. Mick [NETFLIX] - 163,19%
zara - - Starcia Janice
PostPiękne to wygląda! Zysk z niszczarek które wypluły i przemieliły 10/10 - stadko rośnie w siłę! i nawet lot w 'bunkierek' został zaliczony! I to jest idealny dowód na to, że szczęścian2 deuteru działa! hahaha Gratki i jeszcze raz gratki! a obrońcom standardowo szo!
-
Stara Gwardia
zara - - DiD Europa
PostCześć i czołem
-
Qwas [PUSH] & Rising [ZLOM] & SeeQu [PUSH] vs. Tyran [S_W _A_T] ~ 9347.46% TOP2 ACS
zara - - Starcia Virgo
PostO tyran znowu wtopił Gratulacje Pany! Ciekawe czy tym razem po raz enty sojusz z ogromnym entuzjazem pomoże mu w odbudowie aby znów śrubki trafiły w inne ręce Pozdro
-
Hell Riders [PUSH] vs. MrEko [p13] & Luther [M_G] & Tyran [M_G] & Suicider [M_G] & vako [M_G] - 8497,7 %
zara - - Starcia Virgo
PostJak widać na załączonym obrazku M_G potrafi zaskoczyć i zapewne nie raz jeszcze zaskoczy! OGROMNE GRATULACJE PANY! Piękny STejk
-
Ciągle mam wrażenie, że Ci co się wypowiadają na temat prędkości większej niż x2 nigdy na takim nie grali To nic, że zsyłka surowców zajmuje Ci 30 min do 1h, to nic że farmingi trwają po 15/30 min i wydobycie dziennie robisz z palcem w nosie nie spędzając przy tym większości doby przy PC tylko mając czas na pozostałe przyjemności/obowiązki - z perspektywy czasu będąc w gimnazjum, zaczynając na u4 miałem to w dupie przez masę wolnego czasu, lata minęły i kończąc magisterkę nie wyobrażam sobie ter…