Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 140.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Prędkość badań x14!
zara - - DiD Quantum
PostCytat od Elkanen: „Cytat od cu8e: „w końcu jak Elkanen wspomniał będzie można surowce lokować w badania i nie czekać bóg wie ile czy skracać za anty choć do tego momentu i tak się dojdzie to w tym przypadku x14 później niż prędzej ” Wierz mi lub nie ale dojsc w badaniach z predkoscia x14 do badan porownywalnych czasowo z badaniami z x7 to mozna wiele sury przetopic a zauwaz, ze jakos bez wiekszego apelu na forum czy gdziekolwiek dali nagle w grze ankiete na temat podniesienia predkosci badan na …
-
Prędkość badań x14!
zara - - DiD Quantum
Posthaha jakie to prawdziwe I może przez to też trochę osób wróci do gry - w końcu jak Elkanen wspomniał będzie można surowce lokować w badania i nie czekać bóg wie ile czy skracać za anty choć do tego momentu i tak się dojdzie to w tym przypadku x14 później niż prędzej choć ścisłej topce to nie zrobi aż takiej różnicy to i tak miło, że zamiast obcinać eko do x6 gdzie był już taki pomysł i każdy był na nie zaserwowali w końcu taką opcje dla x7!
-
Prędkość badań x14!
zara - - DiD Quantum
PostEfVSKqP.png Coś pięknego - jedno, że się od teraz "da" drugie - że nikt się tego nie spodziewał. Dzięki!
-
Rynek - dyskusje
PostPamiętaj, że tracą na prowizjach - krzyż im na drogę Ale fakt, faktem super gdyby można było w zdefiniowanym przez siebie przeliczniku szukać ofert a nie liczyć za każdym razem na kalkulatorze lub przekopywać się przez masę 'chłamu'.
-
Top 1 acs. Kicki [Mns] (nr52) & Avada Kedavra [Mns] (nr10) & Keisper [Mns] & kosiarz86 [Mns] & PER ASPERA AD ASTRA [Mns] vs. głęboka przestrzeń yoda [tous] ~ 104428.2%
zara - - Starcia Indus
PostGratulacje - dosłownie jeden błąd który można porównać z wielkim przymróżeniem oka do wygranej 6 w lotka jesli chodzi o doświadczonego gracza i prosze - bezbłędne jego wykorzystanie. Brawo! Moderator Neferet:Cytowanie wulgaryzmów
-
Swoją drogą z tym bonusem może być ciekawie na nowym uni - zawsze kolonizowane lodowate 15 pod deu teraz jedynki pod kryształ, satelity dające 60 energii i tona pełzaczy z darmową energią więc odpada koszt fuzji i energetycznej a one same w sobie - mam tu na myśli satelity nie będą kusić nawet przy 'end game' Muszę to sam policzyć
-
Rynek - dyskusje
PostSamemu grając od U4 w 2005r skusiłem się do powrotu przez te nowe klasy ale widząc po postach coś co miało być rewolucją - mam tu na myśli rynek jest dosłownie gwoździem. AION/METIN... wszystko przez GF spier#(#*# bo zysk był zawsze ich głównym priorytetem... I człowiek tak dochodzi do refleksji zamiast grać ciągle na jednym koncie(nie, nie od złomu do złomu) kończył wracał - cholerny nałóg. OGame by na pewno ożywił przypływ nowych graczy ale jak skoro nie ma dalej w 2020r apki na adroida, uni p…
-
Rynek - przeliczniki
zara - - Błędy w grze
PostNa Mensie w szczególności to widać przy braku handlarza - istny kabareton. M8u0yYo.png
-
Powiększenie planet
Posthahaha skurczenie planet
-
Czas - Start !
PostWarto też dodać, że handlarza mamy domyślnie wyłączonego - możemy się opierać tylko i wyłącznie na rynku.
-
Czas - Start !
PostSpokojnie się zaczęło - aktualnie 1:34 i leci dalej Powodzenia również.
-
Szczerze - śledzę sobie temat od początku czytam czytam i zapłakałem, że tak szybko wejdzie ta aktualizacja. Zamiast ją nadal testować i wypuścić gotowy produkt to będziemy mieli ver 7.1 potem 7.2/etc. forum będzie płonąć a coś co powinno dobrze działać na początku pewnie zadziała za pół roku... o ile w ogóle zresztą to jedna kwestia - druga rynek na najstarszych uni - to będzie bardzo ciekawe Najbardziej śmieszy fakt wgrania 7.0 gdzie klasy miały 'takie' bonusy potem 7.1 gdzie odwrócone to zost…