Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 140.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

zara - - Porozmawiajmy o OGame

Przykład z wczorajszego dnia - 7 expów na raz 3x obcy yhh gdyby mieć tylko tonę lm lub pc 104sdi4.png

• @DudaKolno Wszystko przemyślane gracz nie zdąży się przyzwyczaić do swojego konta(nie będzie mu szkoda zaczynać od nowa) tylko pyk kolejne uni i pompowanie anty - a nóż tym razem się uda Zresztą teraz to złoty interes masz 'parę' kont w topce i sprzedajesz je czy to na flotę legalnie na rynku czy to do pushowania sie - dorabiając sobie srebrniaki do kabzy co start, takie czasy teraz mamy

• Jest i łyda jest i ST! Brawo, gratki całe szczęście dużych strat nie ma a i flota się przewietrzyła

• Panowie - doraźnie polecam, trzeba liczyć na siebie jak zawsze board.en.ogame.gameforge.com/i…hread/814360-marketplace/

• Atak na planetę.

zara - - Zadawanie pytań

Jesteś po prostu dla nich za mocny zielona literka (s) oznacza słabego gracza Cytując ciapkę Cytat od ciap: „Wersja 3.0 Nowy system ochrony słabszego gracza A tam: Nowe Uniwersa: 50k/500k 0-50k punktów: ochrona 1:5 50k-500k punktów: ochrona 1:10 Ochrona kończy się na 500k punktów, wliczając w to ucieczkę floty. Przykład: Z 4 milionami punktów jesteś na pierwszym miejscu w rankingu wojskowym i ogólnym. Dzięki naszemu nowemu systemowi będziesz w stanie zaatakować wszystkich graczy posiadających co…

• To Ci niespodzianka 2 jak nie pisać bzdurnych postów jak wychodzi Patch który ma usunąć wszyyyyystkie zgłaszane bolączki rynku a okazuje się, że 'psuje' ładnie to ujmując co innego. I pomyśleć, że gra przeglądarkowa może mieć takie problemy o zgrozo. Ja ciągle mam z tyłu głowy obraz osób(zespołu) który nie testując wrzuca te aktualizacje i nie wiem czemu ale mnie to bawi hahah cóż mi pozostało

• Moon, 2 pytania.

zara - - Zadawanie pytań

1) Warto - jaką? aby spokojnie przetrwała tą jedną, dwie gwiazdy śmierci - wiadomo później im więcej tym lepiej choć nie ma co popadać w skrajności bo jak ktoś się uprze to i tak ściągnie kulkę a punkty wyparują ale zawsze to zniechęci potencjalnego śmieszka 2) Na planetę "należącą" do księżyca - wtedy już widać czarno na białym czas powrotu chyba, że robisz z moona na moona stacjonuj wtedy A) pada moon na ktorego lecisz - cofnie na moona z ktorego startowales B) pada moon z ktorego startowales …

• Wersja 7.x - dyskusja

zara - - Porozmawiajmy o OGame

1. Wpadnij na pomysł czegoś rewolucyjnego - co usprawni handel w grze 2. Pracuj ciężko i długo nad nowym projektem 3. Wrzuć na serwery testowe sprawdzając czy nie ma bugów 4. Kulminacja - bug za bugiem który powoduje zaburzenie ekonomii(mowa tu o kilku latach gry) 5. GF serious business 6. Patch, patchem pogania - łataj wszystko na szybko ale słabo to wychodzi 7. Rok 2020 rozpoczął się pięknie dla społeczności - jedynej społeczności OGame którą trzyma sentyment a przypływu nowych graczy jakoś ni…

• Handlarz - wymiana surowców

zara - - Zadawanie pytań

Owszem tyczy się to starszych Uni na których handlarz nie został domyślnie wyłączony. Wszystkie nowe Uni wychodzą z domyślnie wyłączoną opcją handlarza(aktualnie Kalyke, Leda, Mensa, Norma)

• Janice pozdrawia Yara! Pięknie rozegrane - nic nie daje takiej satysfakcji jak spakowanie wroga który dzień wcześniej się z Ciebie "naśmiewał" Obrońcy standardowo Szo!

• Brak banów za lewe surowce z rynku

zara - - DiD U68

Pręgierz znikł jeszcze mmorpg-stat.org zamkną bo za dużo na dłoni widać Wtedy to hulaj dusza, nic nie widać - tylko logi

• Prędkość badań x14!

zara - - DiD Quantum

Dzięki wielkie za odpowiedź! - nic tylko uzbroić się w cierpliwość i cieszyć do tego czasu

• Dwa strzały w jeden dzien - czego chcieć więcej! Soczyste gratki! czekam na więcej

• Prędkość badań x14!

zara - - DiD Quantum

@Art też jestem ciekaw, możesz już zdradzić czy chociaż koniec lutego czy raczej na marzec się szykować?

• I kolejny do kolekcji w barwach WGP! FS jak najbardziej odebrany party.gif tluuusto, tluuusto dzisiaj haha

• I siadło pięknie, oby tak dalej! WGP się rozrkęca zara pozdrawia!

• Pięknie! zacięta kobieca krew! zara pozdrawia

• Prędkość badań x14!

zara - - DiD Quantum

I to jest chyba najlepsze podsumowania dzisiejszego mega zaskoczenia. Sam się z tego bardzo cieszę jak wspominałem moment skracania za anty znacząco się oddali i w końcu badań nie będzie tak mocno ograniczał czas(jeszcze gdyby kiedyś MSBN działało jak nanity ahh ohh) ale jak to w życiu - nie ma nic za darmo

• Prędkość badań x14!

zara - - DiD Quantum

@Elkanen ale jaja - to nie tylko my mamy taki zaszczyt Właśnie Janice na którym grałem mnie też zdziwiło - Uni ma 6 miesięcy wręcz świeżak a tu zwiększają 'od buta' eko z badaniami - część sobie pomyśli przygotowania do fuzji mhm Tak właśnie myślałem, że to tego pijesz i o tym samym pomyślałem chwilę po tej ankiecie - ile można chować po budynkach, dtkach, multi skopiowane czy jak wspomniałeś z ekspów surowce tak żeby nie puchnąć zbyt szybko bo GO nabiorą 'podejrzeń' jeśli nie z kręgu wtajemnicz…

• Z ciekawostek Janice(u które ma 6 miesięcy) dostało taką ankietkę jonTWnp.png