Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 289.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• musi chyba sobie chlop zalozyc znowu konto na forum od adasia "jaka ogladalnosc same grube ryby i szprotki tez sa " cytujac bruncie wujo konto nalezalo do letty - mogla sprzedac mogla - i dont care , padlo i tyle nie wiem kto kupil czy kupil , dla mnie to konto letty - za malo gram zeby patrzec co i jak wiem tyle ze po niszczeniu moona pograla moze z dzien zalaczyla urlop i wymiekla i albo sprzedala albo gra dalej - dla nas to bez znaczenia czy zezlomowalismy gracza A B czy C czasem i nam sie ud…

• wstawiam za adasia oj ludziska ludziska , to ze pozmienialiscie sobie nicki na oddamcostam nic nas nie interesuje myslicie ze zmienicie nicka na oddam543534534 i nie wiemy czyje to konto? [ciach] who cares! mnie nie interesuje czy gra tam gracz5 gracz6 czy letty ,mnie interesuje tylko ile z tego mam zysku styl gry macie ten sam co byl wczesniej czyli lamerski:) mowie o letty bo na wuja nie patrze narazie bo jest poza zasiegiem kolonizuj letty jest prawie tak samo mocne jak kolonizuj specjalisty …

• Witojta człowieki Wstawiam na zyczenie mojego pl1 Cytat od pl1: „Witam Pozdro dla soja i mojej kochanej Kalinki -cmok cmok wtf Dzieki @KingTox za uzyczenie konta znajomemu - odpoczywaj KUPIE DEUTER youtube.com/watch?v=tgrJFWugLLs ” a odemnie: Gratki Kochanie - jak mówisz tak robisz starcie cud miód i orzeszki Pani Letty zycze SzO Agresor pl1 [ZLY SEN] ________________________________________________ Krążownik 20.853 Okręt wojenny 40.941 Pancernik 27.321 _________________________________________ …

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

Bad Whisky - - Spam

youtube.com/watch?v=BBNR5VLYZUc @Evil Twin wiem ze to kochasz

Bad Whisky - - Spam

Cytat od Evil Twin: „youtube.com/watch?v=58HQeed8Vhg banujcie do woli ”

Bad Whisky - - Spam

depresja bedzie ci bardziej pasowac

Bad Whisky - - Spam

Cytat od schweppes65: „To zależy jaki mam nastrój i co w danej chwili robie lubię żywą muzykę, ma mnie nakręcać od rana i nie ważne czy rower,siłownia,praca czy autostrada ma być moc youtube.com/watch?v=3Q9rewnLFYw youtube.com/watch?v=IUGzY-ihqWc ” nie sadzilam ze ktos słucha tego co ja

Bad Whisky - - Spam

youtube.com/watch?v=4IefnBAiu64

Bad Whisky - - Spam

youtube.com/watch?v=SX2E92xMWpc @Evil Twin

• Cytat od Kalkin: „Konto oddane konto zezlomowane, Czekam Poke na kolejna wiadomosc na messengera z RW na forum tym razem z reszta floty a to pewnie znajac wlasciciela, tylko kwestia czasu i raczej pewniak wiec pilnuj bys byl pierwszy w kolejce^^ Przetapiaj i jechaj dalej a obroncy? po ostatnich wydarzeniach i oskarzeniach zycze szczesliwego pobytu w reckach ” konto jeszcze nie oddane z tego co wiemy:) jeszcze dzis w nocy inc pisal z pl

• POKE i sporo paliwka przytuliłes no ładnie ładnie tylko pozazdroscic edit : jeszcze troszke i inc nie bedzie miał co oddawać

• troszke sie spoznilam z Gratkami.. no ale niestety.. brak czasu... chlopak..bejbik..praca..dom xD

• co ty chcesz od tej nuty - rob tany tany a nie pyskowac

• Wtojta człowieki dawno mnie tu nie było ... niestety nie taki miał byc sklad floty na obronce.. ale tak to juz jest gdy sie wysyla atak przez fona -jednym słowem PADAKA Pozdrawiam pl1 sojusz Zły Sen z Q i S oraz reszte znajomych nutecccka youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk Dnia 01-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bad Whisky [ZLY SEN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.000 Pancernik 8.000 _________________________________________ Obro…

• Cytat od KingTox: „graty fajna nuta aa no i mam nadzieje, ze na spicy sie tak obudzisz :p ” na spicy tez latam - tylko nie wstawiam bo i po co maja wiedziec czym latam i co mam xD

• "Szczęść Boże Człowieki" niestety mały remis wyszedł kilka moich gsów spadło (nie przezyły te co sie odchudzały i nie zarły witamin ) tak sie zastanawiam ..po co komu bombowce Pozdrawiam pl1 ,sojusz Zły Sen z S i Q oraz reszte znajomych youtube.com/watch?v=-NTWXdrX-qc Agresor Bad Whisky [ZLY SEN] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 16.067 _________________________________________ Obrońca andrzej1962 ________________________________________________ Duży transporter 73…

• Gratki fajnie widziec w tym dziale kogos "świeżego"

Bad Whisky - - Spam

youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk

• ToxiQ Starczy ci juz tych lotów! zostaw cos dla mnie

• Wstawiam na zyczenie pl1 Cytat od pl1: „Pozdrawiam moja kochana Kalinke - dzieki ze jestes sloneczko pozdro dla soja Q i S Methodowi szczere SZO jesli bedzie tylko chcial KUPIE DEUTER youtube.com/watch?v=RjOmV2HVOk8 ” pl1 [ZLY SEN] vs.Method [M L] ~ 16056.75% Agresor pl1 [ZLY SEN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 204.698 Krążownik 21.117 Okręt wojenny 23.576 Pancernik 25.107 _________________________________________ Obrońca Method [M L] ___________________________…