Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-77 z 77.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tak sobie poranny lot, pozdro dla VDC a dla obroncy pakiecik Dnia 25-04-2019 11:13:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor loox [VDC] ________________________________________________ Pancernik 8.000 _________________________________________ Obrońca MiSobPL [ATOMOWKI] ________________________________________________ Duży transporter 1.420 Lekki myśliwiec 17.745 Ciężki myśliwiec 342 Krążownik 3.073 Recykler 1.168 Sonda szpiegowska 228 Pancernik 200 ______________________________________…
-
Lany poniedzialek sie udal Mimo, ze procent nie powala, to zysk juz tak... Pozdro dla VDC Dnia 22-04-2019 19:52:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor loox [VDC] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Jeremiaszek [WRS] ________________________________________________ Mały transporter 136 Duży transporter 21.771 Lekki myśliwiec 398 Krążownik 63 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 108 Pancernik 38 _________________…
-
Kamyk_kupiedeuter [NZD] & Europka [NZD] & FortyFour [NZD] & Limonoleum [NZD] & Tabasko vs. Obcy_Oddam [BoSS] ~ 139793.29% TOP 1 ACS DORADO
loox - - Starcia Dorado
PostAaale urwal!! Wielkie graty, obroncy SzO! Widze wielkie przetasowanie w TOPce..
-
Panjan [RiO] & Obcy [BoSS] & Marcin Opalka [BoSS] vs. Teofka ~ 6493.44% + Marcin Opalka [BoSS] & Obcy [BoSS] vs. Teofka ~ 1919.99%
loox - - Starcia Dorado
PostCytat od olszyn4: „Najbardziej podoba mi się kawałek wstępu 'Janek zdjął kulke' Chciałeś napisać 'Janek zdjął kulkę swoją GSowka' A potem się tacy cieszą, że Stek jest Graty oczywiście, uczciwie zasłużone Edit. W ogóle super trio, 2 puszerow i 1 multikonciarz robią razem STeki, szkoda, że OG tak zeszło na psy od starych dobrych czasów ” Hehe Moze i jestem mlody i niedoswiadczony.. Moze malo wiem o Ogame, strategiach i takich tam. Widze jednak, ze te wspomniane GSowki to standard na tym uni. Wczo…
-
Panjan [RiO] & Obcy [BoSS] & Marcin Opalka [BoSS] vs. Teofka ~ 6493.44% + Marcin Opalka [BoSS] & Obcy [BoSS] vs. Teofka ~ 1919.99%
loox - - Starcia Dorado
PostPrzed Wami NIE MA JAK sie bronic... Gratuluję zgrania.. No i przetopu w ekstraktory
-
Zmiana konfiguracji uniwersum
loox - - DiD Dorado
Postok - ja sie nie upieram luzna propozycja. jednak skoro mowisz ze efekt odwrotny i znasz z autopsji to moze pomysl niekoniecznie dobry.
-
loox - - DiD Dorado
PostA tego to nie wiem, to moje pierwsze uniwersum. Wydaje mi sie, ze tych "chcacych" zmusiloby do myslenia zamiast lenistwa - sa idlaki na ktorych stoja duze floty od paru tygodni bo nikomu sie nie oplaca bunkra rozwalac - moze jakby byl debris z obrony, to ozywiloby to chociaz farming?
-
loox - - DiD Dorado
Postmoze obrona na zlom? ja tam lubie zmiany, jestem za
-
W sumie prawda... moze GO podkreca kary, miejmy nadzieje. Wystartowalem z nowym sojem, pracuje nad zasadami - jedna z nich bedzie wyrzucenie z soja w przypadku otrzymania bana. Nikt mnie praktycznie nei zna na tym uni, ale mam cicha nadzieje, ze uczciwi gracze beda dolaczac. Moge gdy sie zgrupujemy to cos zdzialamy. Jakby co zapraszam...